Home Greek News Η Δούρου πληρώνει τα γεύματά της από το ταμείο της περιφέρειας. Την καταγγέλει άλλη συντρόφισσα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Η Δούρου πληρώνει τα γεύματά της από το ταμείο της περιφέρειας. Την καταγγέλει άλλη συντρόφισσα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ

by _
0 comment 104 views

ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΧΟΥΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΕΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ… ΧΑΧΑΧΑ!!!

Έχουν κι οι Αριστεροί τα οικογενειακά τους κι έτσι εκτίθενται στον ελληνικό λαό! Η Περιφερειάρχης μας η… σοσιαλίστρια, Ρένα Δούρου, όπως κατήγγειλε μέσω facebook η Περιφερειακή Σύμβουλος με το ΑΝΤΑΡΣΥΑ Δέσποινα Κουτσούμπα, πλήρωσε για γεύμα 900 ευρώ, λεφτά που κάλυψε το ταμείο της Περειφέρειας… Η Κουτσούμπα έγραψε: «Την Τρίτη στην Περιφέρεια Αττικής συζητάμε τον προϋπολογισμό. Μόνο της Περιφέρειας, και όχι του Περιφερειακού Ταμείου Αττικής, από το οποίο μπορούν να περνούν πληρωμές όπως αυτή: 900 (!!) ευρώ στο MEZZE GLYFADA (πρώην Καστελόριζο;) “για την κάλυψη κόστους γεύματος για τις ανάγκες του γραφείου της προέδρου του ΔΣ του ΠΤΑ Αττικής”.

Πρόεδρος του ΔΣ είναι η κα Ρ. Δούρου. Απορία: πόσους τάισε για να φτάσει 900 ευρώ ο λογαριασμός; Την Τρίτη πάλι θα συζητάμε αν τα 100 ευρώ κατ’ έτος είναι υπεραρκετά για τα νοικοκυριά που δεν μπορούν να πληρώσουν το ρεύμα;» Σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, το Ταμείο της Περιφέρειας θα πληρώσει 725,81 ευρώ συν ΦΠΑ 24% 174,19 ευρώ (σύνολο 900 ευρώ) για να πληρώσει το τραπέζι που έκανε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου στα μέλη του Περιφεριακού Ταμείου Ανάπτυξης του οποίου η ίδια είναι πρόεδρος…. Σε αυτή την εποχή κάποιοι παίζουν όχι μόνο με την νοημοσύνη μας αλλά και με τα λεφτά μας……

Πηγή:

http://www.elkosmos.gr/trogonte-metaxi-tous-i-aristeri-i-koutsoumpa-tou-antarsia-katangeli-tin-dourou-gia-spatales/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr