Home Greek News ΟΙ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΔΕΣΜΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ

ΟΙ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΔΕΣΜΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ

by _
0 comment 200 views

ΟΙ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΔΕΣΜΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ

“Πρέπει να το καταλάβετε, οι Μπολσεβίκοι ηγέτες, που κατέλαβαν τη Ρωσία, δεν ήταν Ρώσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Οδηγημένοι από το εθνικό μίσος, βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς καμμία τύψη συνειδήσεως. Δεν μπορεί να εκφραστεί σε όλο του το μέγεθος.

Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε τη μεγαλύτερη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι ο περισσότερος κόσμος είναι ανίδεος και αδιάφορος, για αυτό το τεράστιο έγκλημα, είναι η απόδειξη ότι η παγκόσμια μέσα ενημέρωσης είναι στα χέρια των ενόχων.”

– Alexandr Solzhenitsyn

_______________

-Του André F. Garcia, Βραζιλία

Άβολοι και επικίνδυνοι δεσμοί συνδέουν τον Καρλ Μαρξ – τον Γερμανο-Εβραίο φιλόσοφο και οικονομολόγο, ιδρυτή του λεγόμενου επιστημονικού σοσιαλισμού – με τον σατανισμό. Δεδομένου ότι η αριστερά δεν ενδιαφέρεται να δημοσιοποίηση αυτή τη σχέση, αντιμετωπίζεται ως τίποτα περισσότερο από μια παροδική και ανώριμη φάση της ζωής του Μαρξ πριν να φτάση στην πνευματική κορυφή του. Παρόλα αυτά, ο δεσμός αυτός ήταν υπαρκτόςυπήρχε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του. Περαιτέρω, ο ίδιος ποτέ δεν ανακάλεσε τη συμφωνία του με το διάβολο. Αντίθετα, εξ αιτίας της, συνέλαβε την πιο διεστραμμένη ιδεολογία στην ιστορία, που είναι υπεύθυνη για το θάνατο περισσότερων από 100 εκατομμύριων ανθρώπων.

Ο Μαρξ, ήταν λάτρης του Διαβόλου

Τα στοιχεία που βρήκε ο Richard Wurmbrand, ένας Ρουμάνος μελετητής, ήταν ο καρπός μιας προσεκτικής έρευνας, που δημοσιεύθηκε στο βιβλίο του «Μαρξ και Σατανάς (Marx & Satan) το 1986. Τα συμπεράσματά του επιβεβαίωσαν τις δηλώσεις του Πάπα Πίου ΧΙΙ, που αποκάλεσε τον Μαρξ ένα «αφοσιωμένο και αναγνωρισμένο σατανιστή». Ο Wurmbrand δεν κατέληξε σε κάποιο συμπέρασμα γιά το αν ο Μαρξ επιθυμούσε πραγματικά τη δημιουργία μιάς σοσιαλιστικής κοινωνίας ισότητας ή απλά το χρησιμοποίησε αυτό ως πρόσχημα, για να εκδιώξει τον Θεό από κοινωνία.

Με άλλα λόγια: Ήταν ο Μαρξ εμπνεύσμένος από το χτίσιμο ή από το γκρέμισμα;

Πιστεύω ότι πραγματικά ο Μαρξ ήθελε μια ισότιμη κοινωνία χωρίς τάξεις. Γιατί η λατρεία του για την ισότητα, ως μια μεταφυσική αξία, τον οδήγησε να επαναλάβει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, την εξέγερση του Σατανά ενάντια στην εξουσία του Θεού. Πράγματι, κάποια στιγμή ο Μαρξ δήλωσε: «Είμαι τόσο μεγάλος όσο ο Θεός». Στον Μαρξ ο μυστικισμός της ισότιμης κοινωνίας που ήθελε να κατασκευάσει, ήταν απλά μια έκφραση της εσωτερικής εξέγερσης του ενάντια σε κάθε εξουσία και ό, τι ήταν πάνω από αυτόν.

Ο Μαρξ προσπάθησε “να εξοντώσει τη μεσαιωνική θρησκεία και πολιτική”, και με αυτόν τον τρόπο, να καταστρέψει την Εκκλησία και τον χριστιανικό πολιτισμό. Σε αυτό, ακολουθούσε τη δηλωμένη πρόθεση του δασκάλου του, του Moses Hess, ο οποίος ήθελε να εξαφανίσει οτιδήποτε θύμιζε τον Θεό, στην ανθρώπινη κοινωνία, στους θεσμούς και στα έθιμα της. Η αφαίρεση μέσα από την οργανική κοινωνία κάθε ιερότητας και κάθε αρμονικής ανισότητας, ήταν αδυσώπητη απαίτηση της νέας σοσιαλιστικής κοινωνίας, που δεν μπορούσε να ανεχθή την άπειρη υπεροχή του Θεού.

Κατά τη γνώμη μου, ο στόχος του Μαρξ ήταν διπλός:
– Η καταστροφή της ιεραρχικής, άνισης και άγιας κοινωνίας, και
– Η κατασκευή μιας ισότιμης και χωρίς «όσια και ιερά» κοινωνίας, στην οποία ότι θύμιζε τον Θεό θα έπρεπε να απαγορευτή, με το πρόσχημα πως είναι το «όπιο του λαού».

O Μπακούνιν, ένας από τους σοσιαλιστές συναδέλφους του Μαρξ, σατανιστής και αυτός όπως και ο Μαρξ, κήρυξε την καταστροφή του κράτους και προώθησε την αναρχία: « Η αποστολή μας είναι να γκρεμίσουμε, όχι να χτίσουμε. Το πάθος για καταστροφή είναι μια δημιουργικό πάθος.» Ο Μαρξ εκδήλωσε και αυτός την πρόθεση του γιά καταστροφή, όταν τον Μάρτιο του 1850 έγραψε με τον Ένγκελς ένα «σχέδιο δράσης κατά της δημοκρατίας». Σε αυτό, συνέταξε ένα τρομοκρατικό πρόγραμμα που περιλάμβανε τη δολοφονία των βασιλιάδων και την καταστροφή των δημοσίων μνημείων. Πάνω σε αυτή τη βάση πρότεινε την συμμαχία ανάμεσα στο προλεταριάτο και την «μικρο-αστική» μεσαία τάξη (** που σήμερα βρίσκεται στο στόχαστρο και τείνει να εξαφανιστή **).

Δεν πρέπει να αποτελή έκπληξη επομένως, το γεγονός ότι στον επικηδείο λόγο του πρός τον Μαρξ, ο φίλος του Φρίντριχ Ένγκελς τον επαίνεσε για την καταστροφική οργή του: “Γιατί ο Μαρξ ήταν πάνω από όλα ένας επαναστάτης. Η πραγματική αποστολή του στη ζωή ήταν να συμβάλη, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, στην ανατροπή της καπιταλιστικής κοινωνίας και των κρατικών θεσμών που αυτή είχε γεννήσει, να συμβάλει στην απελευθέρωση του σύγχρονου προλεταριάτου, το οποίο αυτός ήταν ο πρώτος που το έκανε να συνειδητοποιήση τη θέση και τις ανάγκες του, έχοντας επίγνωση των συνθηκών της χειραφέτησης του. Ο πόλεμος ήταν το στοιχείο του. Και πολέμησε με πάθος, με επιμονή και επιτυχία, τέτοια που λίγοι θα μπορούσαν να ανταγωνιστούν. “(1)
1. Ο Ένγκελς μίλησε στα αγγλικά. Karl Marx’s Funeral Der Sozialdemokrat, March 22, 1883.

Η σχέση ανάμεσα στον Μαρξ και στον δάσκαλό του, τον εβραίο συγγραφέας Mosses Hess, που θεωρείται επίσης ο πατέρας του (εθνικο)-Σοσιαλιστικού Σιωνισμού, ήταν αρκετά μυστηριώδες. Στη νοοτροπία και στη φιλοσοφία του Hess υπάρχει μια περίεργη υπέρθεση των τριών ιδεολογικών στρώματων: του σοσιαλισμού, του Σιωνισμού και του σατανισμού. Από τη μία πλευρά, ο Hess ήταν ο μέντορας τόσο του Μαρξ όσο και του Ένγκελς, και ήταν ένας από τους ιδρυτές του σοσιαλισμού. Από την άλλη πλευρά, ήταν ο πρόδρομος του Σιωνισμού, ακόμη και πριν από Theodor Herzl. Ήταν επίσης αυτός που μύησε τον Μαρξ και τον Ένγκελς στο σατανισμό.

Το 1862, ο Hess δημοσίευσε το βιβλίο του «Ρώμη και Ιερουσαλήμ – το τελευταίο εθνικό ζήτημα», όπου πρότεινε την ίδρυση ενός εβραϊκού έθνους στην Παλαιστίνη. Πρότεινε, επίσης, οι Εβραίοι να δημιουργήσουν ένα σοσιαλιστικό αγροτικό σύστημα εκεί, που θα τους επιτρέψει να βρουν την “λύτρωση μέσα από τη γη”.

(** Τα Ισραηλιτικά «Κιμπούτζ» ήταν η πρώτη εφαρμογή του εθνικο-σοσιαλισμού στην Παλαιστίνη **).

Ο Hess πέθανε στο Παρίσι το 1875. Τάφηκε στο εβραϊκό νεκροταφείο της Κολωνίας, αλλά το 1961 τα λείψανα του μεταφέρθηκαν στο Kinneret kibbutz στο Ισραήλ, όπου παραμένουν μαζί με τα λείψανα άλλων σιωνιστών εθνικο-σοσιαλιστών. Η αριστερή πτέρυγα του σιωνισμού ζήτησε να ταφή ο Mosses Hess σε μία από τις σοσιαλιστικές αγροτικές κοινότητες που είχε ονειρευτεί.

Στο τέλος, όμως, το ερώτημα παραμένει: Πως μπορεί κάποιος να εξηγήσει το γεγονός, ότι ο ιδρυτής του Σιωνισμού ήταν σατανιστής; Σίγουρα δεν ήταν η Αγία Τριάδα, ο Πατέρας, ο Υιός και το Άγιο Πνεύμα, ο αληθινός Θεός του Αβραάμ, του Ισαάκ και του Ιακώβ, αυτός τον οποίο επικαλέστηκε, και ο οποίος τον βοήθησε να πραγματοποιήση το σχέδιό του.

Μετάφραση:
Μηνάς Γ. Μαλακός / Αλληλοβοήθεια Ελλήνων

Μπορείτε να κατεβάσετε το βιβλίο του Richard Wurmbrand, σε μορφή pdf
http://www.hourofthetime.com/1-LF/Hour_Of_The_Time_08122012-Marx_and_Satan.pdf

Πηγή: Mysterious Links between Socialism, Zionism & Satanism
http://www.traditioninaction.org/History/G_007_MarxSatanism.html

Πηγή μας:

Minas G. Malakos

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1379489488728628&set=a.189967014347554.48560.100000027693989&type=3&theater

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr