Home Greek News Η Νέα τάξη είναι εδώ, Ομπάμα-Μέρκελ στέλνουν το μήνυμα: επιστροφή στην προ παγκοσμιοποίησης εποχή δεν θα υπάρξει! …

Η Νέα τάξη είναι εδώ, Ομπάμα-Μέρκελ στέλνουν το μήνυμα: επιστροφή στην προ παγκοσμιοποίησης εποχή δεν θα υπάρξει! …

by _
0 comment 199 views

Αφιερωμένο σε όλους εκείνους που βαυκαλίζονται πως ζουν σε ελεύθερες κοινωνίες και “δημοκρατίες”…. Με αφορμή τη συνάντησή τους ο αμερικανός πρόεδρος και η γερμανίδα καγκελάριος, με το κοινό άρθρο τους, που δημοσιεύεται αποκλειστικά σε γερμανικό περιοδικό, διαμηνύουν, ότι δεν θα υπάρξει επιστροφή στην εποχή πριν από την παγκοσμιοποίηση και απευθύνουν κοινό κάλεσμα υπέρ μίας κοινωνικά υπεύθυνης οικονομίας, που θα βασίζεται όμως στην ελεύθερη αγορά και το διεθνές εμπόριο.

Όπως τονίζουν, Γερμανοί και Αμερικανοί θα πρέπει να αδράξουν την ευκαιρία να «χτίσουν» τον παγκοσμιοποιημένο κόσμο με βάση τις δικές τους αξίες και ιδέες…. Παράλληλα, σημειώνουν ότι οι δύο κυβερνήσεις οφείλουν στις επιχειρήσεις, στους πολίτες αλλά και σε ολόκληρη την παγκόσμια οικονομία να διευρύνουν και να εμβαθύνουν τη συνεργασία ΗΠΑ και Γερμανίας. «Είμαστε πιο δυνατοί όταν εργαζόμαστε μαζί» είπαν Ομπάμα και Μέρκελ, και συμπλήρωσαν: «Η συνεργασία μας είναι πιο σημαντική από ποτέ τώρα που η παγκόσμια οικονομία αναπτύσσεται πιο γρήγορα από ποτέ και η παγκόσμιες προκλήσεις είναι πιο μεγάλες από ποτέ»….

Source:

http://www.elkosmos.gr/i-nea-taxi-ine-edo-ompama-merkel-stelnoun-to-minima-epistrofi-stin-pro-pagkosmiopiisis-epochi-den-tha-iparxi/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr