Home Greek News ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ το Κρανίο Τσιπρας-Ομπάμα στη μυστική στοά κάτω απο την Ακρόπολη

ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ το Κρανίο Τσιπρας-Ομπάμα στη μυστική στοά κάτω απο την Ακρόπολη

by _
0 comment 103 views

Η αρχή εγινε με τον τεκτονικό χαιρετισμό Ομπάμα-Τσιπρα στο Μέγαρο Μαξίμου…

Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς μετά το δείπνο στην Ηρώδου αττικού και κανένα μέσο δεν ασχολήθηκε κατόπιν ανωτέρω εντολής.

Τσίπρας και Ομπάμα διέσχισαν την ιερή Στοά που συνδέει τα πρώην ανάκτορα με την Ακρόπολη και είχε να ανοίξει δεκαετίες ολόκληρες απο την εποχή του Δαμασκηνού!

Εκεί υπο το φως του μεγάλου φεγγαριού, της ιεράς Σελήνης για τους τέκτονες, έγινε η μεγάλη τελετή, μια μέρα ακριβώς μετά την πανσέληνο οπως ορίζει το τελετουργικό τους.

Να σημειωθεί ότι η Ακρόπολη θεωρείται από τους τέκτονες ως ο μεγαλύτερος ναός τους γιατί ο ναός του Σολομώντος δεν υπάρχει πια.

Ο Ομπάμα μάλιστα ήρθε χωρίς την σύζυγο του στην Αθήνα ώστε να εχει ελεύθερη τη νύχτα για την μεγάλη τελετή.

Και αυτο ήταν και ο λόγος που ο Τσιπρας ήταν αγχωμένος καθόλη τη διάρκεια της επίσκεψης του προέδρου Ομπάμα, γιατί είχε επιφορτιστεί προσωπικά ο ίδιος με την προετοιμασία της ιστορικής αυτής τεκτονικής τελετής οπου παρέστη ο πρόεδρος της μεγαλύτερης χώρας του κοσμου και έλαβε χώρα στο ιερότερο μέρος του κοσμου, την Ακρόπολη.

Πηγή:

https://hellasforce.com/2016/11/17/προσκυνησαν-το-κρανίο-τσιπρας-ομπάμα/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr