Home Greek News Ο Αττίλας υποδέχτηκε με κανονιές στην κατεχόμενη Κύπρο την άφιξη του Ομπάμα στην Αθήνα

Ο Αττίλας υποδέχτηκε με κανονιές στην κατεχόμενη Κύπρο την άφιξη του Ομπάμα στην Αθήνα

by _
0 comment 120 views

 

-του Μανώλη Χατζησάββα, πρ. πράκτορος της ΕΥΠ | 17 Νοεμ. 2016

screen-shot-2016-11-17-at-11-20-44-am

screen-shot-2016-11-17-at-11-22-25-am

Δείτε το σύμβολο του κάνει ο Ομπάμα με το ένα χέρι. Ακριβώς όπως κάνει και ο Obama με την βοήθεια Τουρκίας πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών στην Αντάλεια…

screen-shot-2016-11-17-at-11-39-15-am

Γκρίζοι Λύκοι (τουρκικά: Ülkü Ocakları) είναι τουρκική εθνικιστική, πολιτική οργάνωση που έχει χαρακτηριστεί τρομοκρατική από τον αναλυτή Μάρτιν Λη. Ανεπίσημα, είναι η νεολαία του Τουρκικού Κόμματος του Εθνικιστικού Κινήματος. Πρωτοεμφανίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’60 και ανέπτυξε δράση τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της χώρας. Ως έδρα της είναι η Κωνσταντινούπολη. Μέλη της οργάνωσης τη χαρακτηρίζουν ως μια αντιιμπεριαλιστική οργάνωση, η οποία αριθμεί περίπου 700 συνδικάτα, ομάδες αποστράτων, συνταξιούχων και «σωματεία μαρτύρων». Πρόκειται για οργανώσεις οι οποίες έχουν δημιουργηθεί από τους γονείς και τα αδέλφια Tούρκων στρατιωτών, οι οποίοι σκοτώθηκαν σε μάχες με τους Kούρδους.

Η ιδεολογία της οργάνωσης βασικά είναι ο παντουρκισμός, η ιδέα δηλαδή για την ένωση και κοινή δράση όλων των τουρκικών φυλών και τη συμβίωσή τους σε μια νέα Τουρκική Αυτοκρατορία. Η οργάνωση έχει οργανώσει συλλαλητήρια κατά της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Αρμενίων, καθώς και επιθέσεις ενατίον Κούρδων στην Τουρκία αλλά και την Ευρώπη. Μέλος των Γκρίζων Λύκων ήταν ο Μεχμέτ Αλί Αγκτσά, που το 1981 επιχείρησε να δολοφονήσει τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β΄. ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΙΣΑΑΚ ΤΟ 1996.

Ιδεολογία Τουρκικός εθνικισμός, Παντουρκισμός, Αντικουρδισμός, Αντιαρμενισμός, Αντικομμουνισμός, Κύριες ενέργειες Δολοφονίες, βομβιστικές επιθέσεις.
Το σήμα τους είναι αυτό που βλέπετε, αυτό που κάνει κι ο….ΟΜΠΑΜΑ!!! ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣΚΟΥΣ!!!

Πηγή:

https://www.scribd.com/document/331446205/Ο-Αττίλας-Υποδέχθηκε-Με-Κανονιές-Στην-Κατεχόμενη-Κύπρο-Την-Άφιξη-Του-Obama

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr