Home Greek News Προτείνει το…ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ για τους λαθρομετανάστες ο ΤΡΑΜΠ!!! Έρχεται το ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ για την..ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!

Προτείνει το…ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ για τους λαθρομετανάστες ο ΤΡΑΜΠ!!! Έρχεται το ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ για την..ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!

by _
0 comment 173 views

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ…ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΗΡΙΟΝ…ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!! ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΘΟ. Ο ΤΡΑΜΠ???  ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΔΟ ΓΙΑ…ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΝΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ, ΓΙ’ΑΥΤΟ!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 22.53, 15 Νοεμ. 2016 | JohnKountouris.com

screen-shot-2015-12-12-at-8-08-06-pm

Για όσους δεν μπορούν να διακρίνουν ακόμη πόσο μεγάλος…ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ είναι ο Ντόναλντ Τράμπ, θα σας παρακαλέσω να δόσετε λίγο προσοχή στα ακόλουθα με τη βοήθεια σου σάιτ Τhehypertexts.com:

  • Η οικογένεια Trump αγόρασε και ελέγχει το πιο ακριβό ενιαίο κτίριο που αγοράστηκε ποτέ στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην λεωφόρο Fifth Avenue 666, ένα δρόμο συμβολικό για το χρήμα (Μαμμωνά) και περίσσεια (απληστία).
  • Η οικογένεια Trump κατέβαλε 1,8 δις $ για το πιο ακριβό κτίριο που έχει καταγραφεί ποτέ. Και 18 είναι 3 * 6 = 666.
  • Η οικογένεια Τράμπ ετοιμάζεται επίσης να κτίσει ένα πύργο 666.000.000 δολλαρίων στην πλατεία One Journal Square στη Νέα Γιόρκη. Σύμφωνα με πολλαπλές αναφορές το ύψος θα είναι 666 ποδιών.
  • Ένα άλλο ακίνητο στον Trump Fifth Avenue, το διάσημο Trump Tower (ο Πύργος Τράμπ), είναι 203 μέτρων σε ύψος, σύμφωνα με πλήθος αναφορών. Και το 203 μέτρα = 666 πόδια. Ο Ντόναλντ ζει εκεί σε μια χρυσό-εφυαλωμένη χλιδή στο 66ο όροφο.
  • Ο Ντόναλντ Τραμπ κληρονόμησε την αυτοκρατορία ακίνητων της γιαγιάς του, όταν πέθανε στις 6 Ιούν 1966 = 6-6-6. Το όνομά της ήταν Ελισάβετ Χριστός Τραμπ. Το όνομα της οικογενειακής επιχείρησης ήταν Ε Trump & Son.
  • Τραμπ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία στις 16 Ιουνίου 2015 = 6+ (1 * 6) + (1 + 5) = 666. Το έτος 2016 = 666+666+666+6+6+6

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ???…

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο μεγάλο κανάλι FOX News στις 13 Νοεμ. του 2015, ο Ντόναλντ Τράμπ πρότεινε τα εξής…ΦΡΙΚΤΑ ΜΕΤΡΑ για τον χειρισμό των λαθρομεταναστών στην Αμερική. Διαβάζουμε τα εξής σχετικά με αυτό το ζήτημα απο το σάιτ ειδήσεων realnewsrightnow.com:

Το σχέδιο του Τραμπ περιλαμβάνει μια “επαναστατική” μέθοδος για τον εντοπισμό και την παρακολούθηση των ατόμων που έχουν ή πρόκειται να απελαθούν από τις Ηνωμένες Πολιτείες.  «Οι ειδικοί λένε ότι θα εμφυτευτούν ένα μικροσκοπικό τσιπ ταυτοποίησης τραδιοσυχνοτήτων (RFID) μέσα στο πάνω δεξί χέρι του κάθε ατόμου που περνά μέσα από ένα από αυτά τα κέντρα μετεγκατάστασης», δήλωσε ο Τραμπ, συνεχίζοντας, «Αυτό μας επιτρέπει να παρακολουθούμε τις κινήσεις τους σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο, σε πραγματικό χρόνο.»

Ειρήσθω εν παρόδω, κάτι άλλο πάρα πολύ σοβαρό έλαβε χώρα στις 13 Νοεμ. του 2015: ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ !!!!

Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο της εκστρατείας του Τράμπ, αναφέρει τα εξής που αποκαλύπτουν τις προθέσεις του προς τούτο.  Αναφέρεται εδώ στην…ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ:

8. Να εξασφαλίσουμε ότι το βιομετρικό σύστημα παρακολούθησης εισόδου-εξόδου των θεωρήσεων θα έχει εφαρμοστεί πλήρως σε όλα τα λιμάνια και αεροδρόμια.

screen-shot-2016-11-16-at-7-12-52-am

 

Δείτε επίσης:

https://www.youtube.com/watch?v=8iEq1S6bG6Q

Πηγές:

http://www.thehypertexts.com/Donald%20Trump%20Antichrist%20666.htm

http://realnewsrightnow.com/2015/11/trump-we-need-a-final-solution-to-the-immigration-problem/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr