Home Greek News Η χαμένη συνέντευξη που ΔΕΝ θέλει να δείτε ο….ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ!!!

Η χαμένη συνέντευξη που ΔΕΝ θέλει να δείτε ο….ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ!!!

by _
0 comment 204 views

ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ «ΘΑΜΕΝΗ» ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΣΟΡΟΣ ΣΤΟ “60 Minutes” ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ…ΟΛΑ!!! 

ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΑΖΕΥΟΥΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΛΙΝΤΟΝ ΣΤΗ….ΑΪΤΗ!!!

Στην ακούλουθη συνέντευξη της γνωστής εκπομπής “60 Minutes” του καναλιού CBS που έλαβε χώρα τουλάχιστον πριν 10 χρόνια, ο Τζόρτζ Σόρος τα «ξερνάει» ΟΛΑ σχετικά με τα δικά του «νομιμοποιημένα» χρηματοοικονομικά…ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που διαπράττει παντού σε αρκετές χώρες!…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άτζελες | 18.40, 15 Νοεμ. 2016 | JohnKountouris.com

screen-shot-2015-12-12-at-8-08-06-pm

Απο αυτήν την συνέντευξη μαθαίνουμε ότι, τον Σόρος παρομοιάζουν με τους Ροκφέλερ, Carnegies και άλλες πλούσιες και ισχυρές προσωπικότητες του εικωστού αιώνος. Αυτός μπορεί να μετακινήσει παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές αγορές με μια απλή διατύπωση γνώμης ή να αποσταθερωποιήσει μια κυβέρνηση αγοράζοντας και πουλώντας το νόμισμά της.

Το παράδοξο εδώ είναι ότι πιστεύει ο ίδιος ότι το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα καταρρέει και ότι πρέπει να προστατεύεται απο τον…ΙΔΙΟΝ!

Χαρακτηριστά είναι μερικά απο τα σχόλια του Σόρος σε αυτήν την συνέντευξη όπου λέει τα εξής απίστευτα:

«Είμαι εδώ να κάνω λεφτά. Δεν μπορώ και δεν εστιάζω την προσοχή μου στις κοινωνικές επιπτωσεις του τι κάμνω εγώ.»

Ερωτηθείς για τις ενέργειές του εις βάρος του Ρωσικού νομίσματος πριν χρόνια, οπότε προσπάθησε ο ίδιος να παρεμβεί εις την κρίσιν του ρούβλιου:

Εγώ προσπαθεί να πράττω το σωστό και μερικές φορές τα πράγματα που κάμνω έχουν απρόβλεπτες αρνητικές συνέπειες.

Αν θυμάστε, εκείνη την εποχή, ο Σόρος ζήτησε $7 δις απο την Αμερική για την τόνωση του ρουβλίου. Αφού το αίτημά του έπεσε στα αζήτητα, έγραψε ο ίδιος επιστολήν προς την εφημερίδα The Financial Times του Λονδίνου λέγων πως το ρούβλιο έπρεπε να υποτιμηθεί το πολύ 25 τοις εκατόν. Τα λόγια του Σόρος προκάλεσε μεγάλο πανικό που πυροδότησε το τότε μεγάλο…ΚΡΑΧ στη Ρωσία!

Στην εν λόγω συνέντευξη θα μάθετε επίσης μια απίστευτα τεράστια ΑΠΟΚΑΛΥΞΗ για τους σχεδιασμούς/μηχανοραφίες του Σόρος, εν συνεργασία με την τότε πρώτη κυρία, την κα…ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ, εις βάρος της χώρας της…ΑΪΤΗΣ!!!  Θα θυμάστε ότι υπάρχει ακόμη ένα δεσπόζον σκάνδαλον που αιωρείται πάνω απο το κεφάλι των ΚΛΙΝΤΟΝ και το ίδρυμά τους, το ΙΔΡΥΜΑ ΚΛΙΝΤΟΝ, εν σχέσει με την μεγάλη…ΚΛΟΠΗ που έγινε πριν χρόνια στην Αϊτή σχετικά με το ταμείο ανθρωπιστικής βοήθειας έκτακτης ανάγκης που σχηματίστηκε το 2009, με τις δωρεές πάρα πολλών Αμερικανών και μη, μετά απο τον μεγάλο σεισμόν που ελαβε χώρα εκεί.

screen-shot-2016-11-15-at-7-33-17-pm

Εν ολίγοις, τα λεφτά τα…ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΚΛΙΝΤΟΝ!!!  Και εδώ βλέπουμε την κα Κλίντον στην Αϊτη, μαζι με τον ΣΟΡΟΣ, να προετοιμάζει το ΕΔΑΦΟΣ για το μεγάλο…ΕΓΚΛΗΜΑ που εμπόκειτο να διαπράξει αυτή σε συνεργασία με τον σύζηγό της τον ΜΠΙΛ!!!  Μιλάμε για περίπου 5 με 6 χρόνια περίπου ΠΡΙΝ τον σεισμό που έγινε εκεί.  Αλήθεια τι ήταν αυτό το κόλλημα που είχαν οι Κλίντον με την Αϊτη την δεκ. του ’90???  Και όλως τυχαίως, γίνεται ένας μεγάλος σεισμός εκεί το 2009 και μετά πάνε οι μεγάλοι ΑΕΤΟΙ για τη…ΛΕΙΑ!!!

Και τέλος, ΑΚΟΥΣΤΕ πως ο Σόρος και ο πατέρας του ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ κατα τον ΔΠΠ, όποτε τους «μάζευαν» όλους τους Εβραίους στην Βουνταπέστη οι Γερμανοί! Τα παραδέχτηκε ΟΛΑ τότε ο Σόρος! Παντώς, μην πιστεύετε αυτό το ΠΑΡΑΜΥΘΙ περι του ΚΩΛΟ-καυτώματος των Εβραίων. Πάντως, αυτό είναι ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ….

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!…

https://www.youtube.com/watch?v=Fo8o0nUE9GI

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr