Home Greek News Μαντέψτε ΠΟΙΟΣ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ βγάζει πολλά εκατομμύρια απο ισλαμικές χώρες, όπως η…ΤΟΥΡΚΙΑ!!!

Μαντέψτε ΠΟΙΟΣ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ βγάζει πολλά εκατομμύρια απο ισλαμικές χώρες, όπως η…ΤΟΥΡΚΙΑ!!!

by _
0 comment 228 views

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΑΕΙ…ΣΥΝΝΕΦΟ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΑ…TRUMP TOWERS (τα ξενοδοχεία του, δηλαδή)

Απο τη μία, βρίσκεται αυτή τη στιγμή ένας Αμερικανός πρόεδρος ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ κουνώντας το κ*λ*-δάκτυλό του στους Έλληνες και, απο την άλλη, ετοιμάζεται ένας νεοεκλεγείς Πρόεδρος των ΗΠΑ…ΚΟΠΑΝΟΣ που τυχαίνει να έχει μεγάλα ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΙΑΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ…ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ…!!!…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 8.56πμ, 15 Νοεμ. 2016 | JohnKountouris.com

Εξ ού και το θερμό τηλεφώνα που έγινε μεταξύ Τράμπ και…ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ, οπότε ο Ερντογκάν συνεχάρη τον Τράμπ για τη μεγάλη «νίκη» του (είναι όλα ΦΤΙΑΧΤΑ ρε παιδια, μην τσιμπάτε, πατήστε εδώ). Απ’ο,τι ακούσαμε, μίλησαν πολύ…γλυκιά ο ένας στον άλλον, σε αντίθεση με το γεγονός ότι ο Τράμπ τον Αλέξη Τσίσα τον…«ΕΚΛΑΣΕ» γιατί τόλμησε ο κουράδας να ορθώσει ανάστημα στον καινούριο «νταή» της Ελλάδος.

Στο ακόλουθο τούρκικο άρθρο με τίτλο «Η εποχή του Trump Towers ξεκινά στην Κωνσταντινούπολη» διαβάζουμε τα εξής…ΦΡΙΚΤΑ που τα εξηγεί όλα σχετικά με την φιλή στάση του Ντόναλντ Τραμπ[ούκου] προς την Τουρκία:

22/04/2012

Ο Πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Επίτιμος Πρόεδρος Αϊντίν Ντογκάν της εταιρείας Dogan Holding άνοιξαν εχθές τις πόρτες του Trump Towers για τους επισκέπτες, το πρώτο έργο στην Ευρώπη, χτίστηκε με μήκος 300 μέτρα και πλάτος 80 μέτρα.

Διαβάστε περισσότερα: http://ekonomiekibi.com/haber/detay/853/istanbulda-trump-towers-donemi-basliyor/

Δείτε το μόνο σας πατώντας το παρακάτω λίνκ της ιστοσελίδας του Τράμπ:

http://www.trump.com/real-estate-portfolio/istanbul/trump-towers/

Ήδη απο το 2012, ο Οργανισμός Τραμπ άρχισε να αναπτύσσει νέα σχέδια αξιοποίησης ακινήτων σε συνεργασία με την τουρκική εταιρία Doğan Holding. (πατήστε εδώ)

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί ο Τράμπ, ο οποίος το παίζει “αντι-Μουσουλμάνος”, κτλ., έχει πολλά άλλα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ σε άλλες..ΜΟΥΣΟΥΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΑΣ και μερικές εξ αυτών τυχαίνει να είναι και…ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!

Απ’ό, τι φαίνεται, ο Τραμπ βγάζει πολλά εκατομμύρια απο τις ακόλουθες χώρες:

  • Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ένα κράτος που, σύμφωνα με το WikiLeaks, υποστηρίζει κι αυτή την…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ (πατήστε εδώ). Ρωτήστε επίσης τον κ Τράμπ, «Γιατί κ Τράμπ επιλέξατε έναν ελληνικής καταγωγής σύμβουλον, τον Τζόρτζ Παπαδόπουλο, ο οποίος έχει δουλέψει στο παρελθόν (πατήστε εδώ) για την εν λόγω χώρα??? ΕΕΕ??» Ο Οργανισμός Trump έχει σχέδια για να χτιστούν δύο θέρετρα γκολφ στα Αραβικά Εμιράτα του Ντουμπάι.
  • Ινδονησία. Ο Τραμπ ανακοίνωσε έχει σχέδια για την χτίση ενος υπερ-πολυτελούς θέρετρου στο Μπαλί και ένα γήπεδο γκολφ στη Δυτική Ιάβα της Ινδονησίας. Μιλάμε για ένα κράτος που είναι και αυτό γεμάτο…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ…
  • Κωνσταντινούπολη. Τα Τραμπ Towers της πόλεως Sisli είναι ένα 40-ορόφων κατοικημένος πύργος στην Κωνσταντινούπολη. Στην ιστοσελίδα του, ο Τραμπ καθιστά σαφές ότι δεν κατέχει το συγκεκριμένο συγκρότημα, αλλά οι ιδιοκτήτες έχουν λάβει άδεια στο όνομά του για να το…ΤΡΕΧΟΥΝ. Στην φορολογή του δήλωση, ο Τραμπ εμφανίζει εισόδημα δικαιωμάτων απο αυτό το ξενοδοχείο της τάξης $ 1 εκατομμυρίου έως $ 5.000.000. Είναι πρότυπο στο χώρο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων οι μάρκες να χορηγούν άδεια για τα ονόματά τους για χρήση από τους τοπικούς ιδιοκτήτες.
  • Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Τον Νοέμβριο του 2014, η Τραμπ ανακοίνωσε μια εταιρική σχέση για να ανοίξει ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν στην Κασπία Θάλασσα. Στην δήλωσή του, ο Τραμπ εμφανίζει εισόδημα των $ 2.500.000 για “έξοδα διαχείρισης” για το Τραμπ International Hotel & Tower Μπακού.  Πάλι ένα κράτος που μαστίζεται απο την…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Οπότε, δεν είναι μόνο η εγκληματίας επαγγελματίας Χίλαρι Κλίντον που βγάζει λεφτά απο ακραίες μουσουλμανικές χώρες–το κάνει κι ο…ΞΑΔΕΡΦΟΥΛΗΣ ΤΗΣ, Ο ΤΡΑΜΠ και τούτο μάλιστα…ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΟΝ ΑΡΧΙ-ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

Διαβάστε επίσης!

https://greeknewsondemand.com/2016/11/11/ο-σκιώδης-σύμβουλος-του-τράμπ-ονόματι/

https://greeknewsondemand.com/2016/11/14/το-απόλυτο-ξεσκεπασμα-του-ντόναλντ-ντ/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr