Home Greek News Η επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα θυμίζει σκηνές απο το…ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ 2009!!

Η επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα θυμίζει σκηνές απο το…ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ 2009!!

by _
0 comment 161 views

STAR: ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ. Με ότι σημαίνει αυτό θα προσθέσω!

και…

ΑΚΟΥ ψευτο-αριστεροί «αντι-αμερικανοί» του …ΣφΥΡΙΖΑ που ζητούσαν επίμονα απο τον Τσίκλα –που δεν «μασάει» τα λόγια του– να πάρουν έστω μια φευγαλέα εν του σύνεγγυς ματιούλα ενος απ-ανθρώπου που τους σκέφτηκε όλους τελευταία στιγμή πριν ολοκληρώσει την δεύτερη θητία του ως Προέδρου των ΗΠΑ…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 17:44, 14 Νοεμ. 2016 | JohnKountouris.com

screen-shot-2015-12-12-at-8-08-06-pm

Και ΠΟΥ θα διαμείνει ο Ομπάμπα ενώ θα βρίσκεται στην Ελλάδα??? Σύμφωνα με το κανάλι Στάρ, όλες οι κινήσεις των Αμερικανών πρακτόρων φαίνονται να οδηγούν στο ξενοδοχείο του…ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΣ, εκεί που, ειρήσθω εν παρόδω, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ του 2009 οπότε συνεδρίασε η Λέσχη Μπίλντερμπέργκ τόσο…ΠΑΡΑΝΟΜΑ καθώς και…ΥΠΟΥΛΑ….

Πώς σας φαίνεται το γεγονός ότι η Αμερικανική κυβέρνησις μας…ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ και ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΠΕΡΊΤΡΑΝΑ με αυτήν την επίσκεψη οτυ αρχι-νεοταξίτη Ομπάμα???….ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΕΕΕ???  Δυστυχώς….ΝΑΙ! Γι’αυτό Έλληνα, δείξε του του παλιάνθρωπου ότι μόνο ευπρόσδεκτος στη χώρα σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Στην επίσημη δεξίωση που θα γίνει την νύχτα της αφίξεως του Ομπάμπι στην Ελλάδα, θα βρεθούν αρχηγοί κομμάτων–ΠΛΗΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Χμμμ…

Το ξέρατε ότι κατα το Μπίλντερμπέργκ 2009 ότι την περιοχή εκείνη την είχαν, στα καλά καθούμενα,…ΨΕΚΑΣΕΙ ΚΑΛΑ??? ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. Δείτε το σχετικό βίντεο!…

https://www.youtube.com/watch?v=VXapJ0tLZnw

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙ ΦΕΤΟΣ!!!!

Στο άρθρο μου με τίτλο «Ο Jim Tucker για Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και Ελλάδα» (πατήστε εδώ να το διαβάσετε όλο), έγραψα τα εξής σχετικά με το Μπίλντερμπέργκ 2009:

Ο εμπιστότατος δημοσιογράφος του American Free Press, Jim Tucker, ΠΡΟΦΗΤΕΨΕ τα εξής για το θα συζητηθεί εκεί στο Μπίλντερμπεργκ. Αυτἀ τα είχε πει ΠΡΙΝ την έναρξη της Μπίλντερμπέργκ του 2009:

1 – Θα γιορτάσουν….άκουσον-άκουσον…την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ που ήταν ήδη σε εξέλιξη τότε! ΤΙ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΆ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ;;;!!! Και οπως γνωρίζουμε όλοι, η Ελληνική κρίση ΔΕΝ είχε ξεκινήσει ακόμα!

2 – Θα δοθεί περισσότερη…ΔΥΝΑΜΗ στο ΔΝΤ και την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ για την χειρισμό των οικονομικών υποθέσεων των χωρών στις οποίες θα δόσουν χρηματοοικονονική «αρωγή»!!! ΑΡΑ, τι μας λένε αυτά τα πράγματα για την περίπτωση της κρίσεως στην Ελλάδα;;; ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ!!! Δηλαδή, μέχρι τότε το ΔΝΤ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΤΙΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΈΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΆΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΌΡΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΌΤΕ (το 1947) Η ΕΛΛΆΔΑ ΕΥΝΟΙΚΟΎΣ ΌΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΊΟ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΌΤΙ ΕΊΧΕ ΔΌΣΕΙ ΠΟΛΛΆ ΧΡΉΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΊΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΊΔΙΟΥ..!!! Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΥΤΉ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝ ΙΣΧΎΕΙ…!!! ΜΗΝ ΣΑΣ ΛΈΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ…!!!

Λοιπόν τι έχει στα σκαριά για την Ελλάδα ο Ομπάμα??? ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!…

Δείτε τώρα το ρεπορτάζ του ΣΤΑΡ επ’αυτού!….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr