Home Greek News Η πρώην νομική σύμβουλος της Παγκοσμίου Τραπέζης Karen Hudes: ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ κι η…Φιλιππινέζικη κυβερνηση

Η πρώην νομική σύμβουλος της Παγκοσμίου Τραπέζης Karen Hudes: ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ κι η…Φιλιππινέζικη κυβερνηση

by _
0 comment 156 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 22:00, 12 Νεομ. 2016 | JohnKountouris.com

Αν δεν ξέρετε ακόμη ποια είναι η κα Κάρεν Χιούντης, διαβάστε το άρθρο μας με τίτλο «ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΗΣ KAREN HUDES ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ!» (πατήστε εδώ).  Αυτή είναι η πρώην νομική σύμβουλος της Παγκοσμίου Τραπέζης και μας παραχώρησε συνέντευξη πριν μήνες για την αλήθεια περι του αινίγματος που λέγεται…ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ!

Διαβάστε επίσης «Η πρώην Γενική Νομική Σύμβουλος της Παγκόσμιας Τράπεζας, Karen Hudes, στον ΕΟΕ!» (πατήστε εδώ).

Λοιπόν, έρχεται τώρα αυτή για μια ακόμη φορά να μας αποκαλύψει για ακόμη μια φορά την αλήθεια για τις…ΦΙΛΙΠΙΝΕΣ! Δηλ., σύμφωνα με τον κ Τζόρτζ Μπούς (πατήστε εδώ), η πιο πλούσια χώρα στον κόσμο δεν είναι άλλη απο τις…ΦΙΛΙΠΙΝΕΣ! ΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΣΩΣΤΑ! ΕΚΕΙ κρύβεται όλος ο χρυσός και οι θησαυροί σχεδόν όλων των εθνών απο τον ΔΠΠ και εξής. Όσο και να ακούγεται «τρελό» αυτό το πράγμα, απ’ο,τι φαίνεται…ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!! ΕΚΕΙ ιδρύθη πριν πολλές δεκαετίες το Παγκόσμιο καταπίστευμα και έχουμε και τα ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ της Παγκοσμίου Τραπέζης για του λόγου το αληθές! (δείτε τα παραπάνω άρθρα)

Τώρα, δείτε την σημερινή ανάρτηση του κας Hudes στο Facebook όπου καταδειχνύσει πως κι οι Φιλιπίνες αποτελούν μια…ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ των ΡΟΤΣΤΙΛΝΤ όπως και κάθε άλλη χώρα στον Δυτικό κόσμο!  Αυτό έχουμε αποδείξει ακόμη και στην περίπτωση της….ΕΛΛΑΔΟΣ (πατήστε εδώ). Δηλ., γράψαμε άρθρο για αυτό το θέμα δείχνοντας ότι η Ελληνική Δημοκρατία καταγράφεται στην χρηματαγορά της Νέας Γιόρκης ως….ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!!

Μπορείτε να δείτε παρακάτω ένα στιμυότυπο απο την ιστοσελίδα της Χρηματαγοράς των ΗΠΑ που δείχνει τις Φιλιπίνες ως ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και αυτό λέει ΠΟΛΛΑ για τις ίδιες.

Κάτω από την επικεφαλίδα «Αρχειοθετήσεις Εταιρειών» βρίσκουμε αναγραφόμενες, μεταξύ άλλων, και τις…ΦΙΛΙΠΙΝΕΣ:

screen-shot-2016-11-12-at-9-55-27-pm

screen-shot-2016-11-12-at-10-32-34-pm

 

Τωρα, ψάξτε μόνοι σας παντώντας την παρακάτω εικόνα. Εκεί θα βρείτε και την….ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!…

screen-shot-2016-11-12-at-10-46-04-pm

Η κα Κάρεν είναι ένα απο τα λίγα προσώπα που έχει πρόσβαση στο Παγκόσμιο καταπίστευμα. Είναι η επόπτριά του!  Πατήστε εδώ:

https://s3.amazonaws.com/khudes/Twitter11.12.16.1.pdf

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε μια συνέντευξη που παραχώρησε η Κάρεν σε ένα πρακτορείο ειδήσεων εξηγώντας μας την όλη υπόθεση αυτή:

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr