Home Greek News Η γνωστή αρθρογράγος γνωστών εφημερίδων που απηύθυνε έκκληση για την δολοφονία του…ΤΡΑΜΠ!!!

Η γνωστή αρθρογράγος γνωστών εφημερίδων που απηύθυνε έκκληση για την δολοφονία του…ΤΡΑΜΠ!!!

by _
0 comment 129 views

H Monisha Rajesh γράφει για τις γνωστές εφημερίδες The Guardian, Daily Mirror, Τhe Daily Telegraph, The New York Times, The Financial Times, και The Sunday Times. Αμέσως μετά τη νίκη του Ντ. Τράμπ κατά τη νύχτα των προεδρικών εκλογών, η Μις Rajesh τουιτάρισε τα εξής σοκαριστικά που έπρεπε να την στείλουν ΦΥΛΑΚΗ ΑΜΕΣΩΣ:

«Είναι καιρός για μια προεδρική δολοφονία.» 

Oι δηλώσεις της αυτές προκάλεσαν αμέσως οργή και εκκλήσεις για τη σύλληψή της.

Δείτε τώρα το συγκεκριμένο τουίτ της:

screen-shot-2016-11-13-at-9-23-19-am

Αφού κατακλύστηκε ο προσωπικός λογαριαμός Twitter της Rajesh απο πάρα πολλά τουίτ οργισμένων ανθρώπων, αναγκάστηκε η ίδια να τον διαγράψει.

Δεν μας λέει τίποτε όμως το γεγονός ότι, μέχρι τώρα, δεν την έχουν πάει μέσα ακόμη αυτήν γυναία για αυτά που έγραψε για τον Τράμπ???  Ήδη έχουν περάσει 5 μέρες αφότου έγιναν οι εκλογές και αυτή η γυναίκα παραμένει ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ….χμμμμ…. 

Ήδη σας έχουμε γράψει πολλά για το γεγονός ότι τα ΜΜΕ, η κυβέρνηση, άλλες κυβερνήσεις (όπως Η ΡΩΣΙΑ) αφήνουν να εννοηθούν ότι μπορεί να δολοφονηθεί ο Τράμπ.  ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ…ΕΜΜΟΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΜΩΣ???….

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr