Home Greek News Ο σύνδεσμος μεταξύ του Τράμπ, της τράπεζας Goldman Sachs και του…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ!!!

Ο σύνδεσμος μεταξύ του Τράμπ, της τράπεζας Goldman Sachs και του…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ!!!

by _
0 comment 214 views

“Ξέρω τα παιδιά απο την Goldman Sachs. Ασκούν κατα πολύ πλήρη έλεγχο πάνω του [του Τέντ Κρούζ]. Όπως έχουν απόλυτο έλεγχο πάνω και στην Χίλαρι Κλίντον.”

– Ντόναλντ Τράμπ

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 17:45, 11 Νοεμ. 2016 | JohnKountouris.com

Σύμφωνα με το κορυφαίο σάιτ “The Free Thought Project“, διαβάζουμε και εξής απίστευτα σχετικά με την επιλογή του Τράμπ για Υπουργό Οικονομικών που τα λέγει όλα για τον ίδιον:

04 Νοεμ. 2016 | της Claire Bernish

Σε αντίθεση με τη αντικαθεστωτική του στάση, για την οποία οι υποστηρικτές του καυχώνται εύκολα ως μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για την Χίλαρι Κλίντον, οι καθεστωτικές ρίζες του Ντόναλντ Τράμπ πάνε τόσο βαθιά, ώστε ο μεγιστάνας δισεκατομμυριούχος ακινήτων σχεδιάζει να διορίσει έναν πρώην συνεργάτη της Goldman Sachs και διευθυντή ταμείων του George Soros (Τζόρτζ Σόρος) ως Γραμματέα του Υπουργείο Οικονομικών…»

Ο Steve Mnuchin εντάχθηκε στην εκστρατεία του Τραμπ ως πρόεδρος της χρηματοδότησης το Μάιο φέτος, εγείροντας τις υποψίες πολλών που αισθάνθηκαν ότι το 17-έτους ιστορικό του με την Γολδμαν Sachs – και ο συνεταιρισμός του με τον φιλελεύθερο παγκοσμιοποιητή Τζόρτζ Σόρος ως ένας Επαγγελματικής Διαχείρισης Ταμείου του Σόρος – ερχόταν σε άμεση σύγκρουση με την συντηρητική στάση και τις επικρίσεις καθεστωτικών πολιτικών του Τράμπ.

Έχει, φυσικά, δαπανήσει ο Τράμπ μεγάλες προσπάθειες στο να επικρίνει τους βαθείς δεσμούς της αντιπάλου του Χίλαρι Κλίντον με τους ελιστιστές του Ουάλ Στρήτ και το τραπεζικό κλάδο, και πριν από την απόκτησή του για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, επέκτεινε αυτή την κριτική στον ανταγωνιστή του Τεντ Κρούζ, λέγοντας σε μια τηλεμαχία:

“Ξέρω τα παιδιά απο την Goldman Sachs. Ασκούν κατα πολύ πλήρη έλεγχο πάνω του [του Τέντ Κρούζ]. Όπως έχουν απόλυτο έλεγχο πάνω και στην Χίλαρι Κλίντον.”

Όταν ο Τράμπ προσέλαβε τον αριστερών τάσεων διαχειριστή αμοιβαίων κεφαλαίων αντιστάθμισης κινδύνου και χρηματοδότη ως πρόεδρο χρηματοδότησης, το γνωστό σάιτ Zero Hedge σημείωσε ότι ο Mnuchin είχε προηγουμένως δωρίσει πολλές φορές σε διάφορους Δημοκρατικούς, συμπεριλαμβανομένων του Μπαράκ Ομπάμα και της ίδιας της…ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ!

Διαβάστε περισσότερα: http://thefreethoughtproject.com/anti-establishment-trump-goldman-sachs-soros/

Τώρα, όσον αφορά τις…ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ του Τράμπ και του…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ, διαβάζουμε τα εξής φρικτά, που, ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ να προκαλέσουν τον κάθε υποστηρικτή του Τράμπ να…ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ στην πραγματικότητα του γεγονότος ότι ο ίδιος ο Τράμπ είναι ένας μεγάλος…ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!!!

Σύμφωνα με ένα άλλο κορυφαίο ιστότοπο ειδήσεων, Politistick.com, δηλώνει τα εξής:

«Η Chicago Tribune ανέφερε στις 28 Οκτωβρίου του 2004, ότι ο Τζορτζ Σόρος ήταν ο κύριος χρηματοδότης της Chicago Trump Tower:

«”Donald Trump έχει παρατάξει τρία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου της Νέας Υόρκης, συμπεριλαμβανομένων των χρημάτων από τον δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος, για επένδυση 160 εκατομμυρίων δολαρίων στον ουρανοξύστη του στο Σικάγο, ένα βασικό κομμάτι ίσως στην μεγαλύτερη χρηματοδότηση κατασκευής στην ιστορία της πόλεως, σύμφωνα με πηγές των ακινήτων και δημόσια έγγραφα.”»

Διαβάστε περισσότερα: http://politistick.com/why-doesnt-donald-trump-publicly-condemn-george-soros/#

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ???

Αν δεν έχετε διαβάσει ακόμη τα άλλα μου άρθρα για την ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΡΑΜΠ, διαβάστε τα ακόλουθα:

EKTAKTO! Την Ελλάδα Την κρέμασε ήδη ο Τράμπ σαν την μπουγάδα του!

EKTAKTO! Την Ελλάδα Την κρέμασε ήδη ο Τράμπ σαν την μπουγάδα του!

EKTAKTO! Την Ελλάδα Την κρέμασε ήδη ο Τράμπ σαν την μπουγάδα του!

EKTAKTO! Την Ελλάδα Την κρέμασε ήδη ο Τράμπ σαν την μπουγάδα του!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr