Home Greek News Ο σκιώδης σύμβουλος του Τράμπ ονόματι Γιώργος ο…ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ που είναι με το μέρος του…ΙΣΡΑΗΛ!!!

Ο σκιώδης σύμβουλος του Τράμπ ονόματι Γιώργος ο…ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ που είναι με το μέρος του…ΙΣΡΑΗΛ!!!

by _
0 comment 177 views

Ναι μεν Ελληνο-κύπριος, ΑΝΘΕΛΛΗΝ δε…

screen-shot-2015-12-12-at-8-08-06-pm

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 18:45, 10 Νοεμ. 2016 | JohnKountouris.com

Τα δικά μου σχόλια: Το ακόλουθο άρθρο του κορυφαίου ιστότοπο ειδήσεων “The Washington Post” που δημοσιεύθηκε στις 22 Μαρτίου φέτος με τίτλο «Ένας από τους συμβούλους εξωτερικής πολιτικής του Τραμπ είναι απόφοιτος απο το 2009 πανεπιστημίου που αναφέρει στο βιογραφικό του “Μοντέλο Ηνωμένων Εθνών” ως διαπιστευτήριο» περιγράφει έναν ελληνο-κυπριακής καταγωγής σύμβουλον του νέου εκλεγέντος Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλτ Ντάκ –κουακ-κουακ!– …όχι, με συγχωρείτε, του ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ εννοώ (μπέρδεψα τους χαρακτήρες κόμικς μου), ο οποίος ακούγεται πολύ…ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, να πούμε το λιγώτερο.

Θέλει αυτός να δόσουν η Ελλάδα και η Κύπρος τα πετρέλαιά τους στο…ΙΣΡΑΗΛ, την ΜΑΣΤΙΓΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΥΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Ο ΤΡΑΜΠ, Ο ΜΕΓΑΛΟΣ…ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???…ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ “ΑΓΑΠΑΕΙ” ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο ΤΡΑΜΠ, Ή ΓΙΑ…ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ…«ΤΟ ΕΡΓΟN ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΥΤΕΡΟΥ ΙΣΡΑΗΛ» (The Greater Israel Project)???

Για να μάθετε όλες άλλες αποκαλύψεις μας απο τα Ελληνικά Νέα Τώρα για τον εμφανή ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ, δείτε το άρθο μου «EKTAKTO! Την Ελλάδα Την κρέμασε ήδη ο Τράμπ σαν την μπουγάδα του!» (πατήτε εδώ)

Και τέλος, για όσους εκεί έξω που προσπαθούν να με πείσουν ότι ο Τράμπ είναι ήδη ένας “φίλος” της Ελλάδας λόγω του ότι έχει επιλέξει έναν Έλληνα στην λίστα συμβούλων του, ένα έχω να τους πω: Εε και?? Επέλεξε και τον….ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ (πατήστε εδώ)!!!

________________

Γιώργος Παπαδόπουλος (George Papadopoulos)

–By Missy Ryan and Steven Mufson

O Παπαδόπουλος, απόφοιτος του Πανεπιστημίου DePaul το 2009, διευθύνει ένα διεθνές ενεργειακό κέντρο στο Κέντρο της Πρακτικής του Διεθνούς Δικαίου του Λονδίνου.

Συμβούλεψε προηγουμένως την προεδρική εκστρατεία του Μπεν Κάρσον και εργάστηκε ως ερευνητής στο Ινστιτούτο Hudson, μια συντηρητική δεξαμενή σκέψης στην Ουάσιγκτον. Σύμφωνα με το προφίλ του στο LinkedIn, είχε συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κύπρου και τον πρωθυπουργό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Απέκτησε μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου το 2010.

[Ειρήσθω εν παρόδω, σύμφωνα με το WikiLeaks, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αποτελούν κι αυτά ένα κρατικό χορηγό ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Πατήστε εδώ για περισσότερα.]

Στη σελίδα του στο LinkedIn, Papadopolous απαριθμεί μεταξύ των βραβείων και τιμών του ότι ήταν εκπρόσωπος των ΗΠΑ στο Διεθνές Μοντέλο της Γενεύης των Ηνωμένων Εθνών το 2012 (στα Αγγλικά, 2012 Geneva International Model United Nations)

screen-shot-2016-11-10-at-6-29-09-pm

Ο Παπαδόπουλος επιβεβαίωσε τη Δευτέρα ότι ήταν σύμβουλος του Trump, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω.

Αρκετοί άνθρωποι σε κύκλους της ενεργειακής πολιτικής στο Λονδίνο, την Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη, δήλωσαν ότι δεν ήξεραν τίποτα γι ‘αυτόν.

Σχεδόν όλα τα έργα του φαίνεται να περιστρέφονται γύρω από το ρόλο της Ελλάδoς, της Κύπρου και μιας ισραηλινής ανακάλυψης φυσικού αερίου στην ανατολική Μεσόγειο. Ο Jonathan Stern, ωστόσο, ο διευθυντής ερευνών φυσικού αερίου στο Oxford Institute for Energy Studies, είπε όταν ρωτήθηκε για τον Παπαδόπουλο: «Ακούγεται λίγο γνωστός, αλλά δεν θυμάμαι να έχει γράψει τίποτα πολύ σημαντικό ο ίδιος για το φυσικό αέριο και τους αγωγούς της Ανατολικής Μεσογείου.»

Πράγματι, ο Παπαδόπουλος δεν έχει αφήσει πολλά ίχνη πίσω του. Έγραψε ένα άρθρο γνώμης στην ισραηλινή εφημερίδα Haaretz και τρία άρθρα για την εφημερίδα Arutz Sheva, μια ισραηλινή ιστοσελίδα ειδήσεων. Έχει δώσει μια συνέντευξη σε μια άλλη ιστοσελίδα τέτοια.

screen-shot-2016-11-10-at-7-53-07-pm

Τα σημεία του σε όλα αυτά ανακεφαλαιώνονται σε αυτό: Το Ισραήλ θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το φυσικό αέριο που βρήκε υπερακτίως στο γιγαντιαίο πεδίο Λεβιάθαν στην ανατολική Μεσόγειο για να χτίσει γέφυρες προς την Ελλάδα και την Κύπρο – και να αποφύγει να ασχολείται με την Τουρκία με κάθε κόστος. Και το περισεύον αέριον θα μπορούσε να σταλεί στην Αίγυπτο, η οποία, είπε ο Παπαδόπουλος, έχει ήδη εγκαταστάσεις υγροποιημένου φυσικού αερίου για την εισαγωγή φυσικού αερίου.

Προέτρεψε επίσης το Ισραήλ να διευθετήσει θέματα ανταγωνισμού όσον αφορά τη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου – με την «παροχή της ρυθμιστικής βεβαιότητας» – έτσι ώστε να μπορούν οι σχετικά μεγάλες επιχειρήσεις να εκμεταλλευτούν σύντομα το φυσικό αέριο.

Ο Παπαδόπουλος, ο οποίος φέρει το ίδιο όνομα του Έλληνος συνταγματάρχη ο οποίος οδήγησε ένα πραξικόπημα το 1967, έχει γράψει επίσης ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να σταθμεύσουν ένα στόλο από πολεμικά πλοία στην Κρήτη και ότι η Κύπρος θα πρέπει να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ.

Η αποστολή του φυσικού αερίου προς την Τουρκία μέσω αγωγού και από εκεί στην υπόλοιπη Ευρώπη μπορεί να είναι σχετικά φθηνή, έγραψε κάποτε ο Παπαδόπουλος, αλλά είπε ότι το Ισραήλ θα πρέπει να ψάξει αλλού. Η τουρκική επιλογή, έγραψε Μάρτιο του 2014, είναι «στερημένη από τις πολιτικές πραγματικότητες της περιοχής και δεν λαμβάνει υπόψη τις εν δυνάμει καταστροφικές συνέπειες που μπορεί να έχει αυτή η επιλογή στις στρατηγικές σχέσεις του Ισραήλ με το μέλος της ΕΕ Κύπρο, και κατ ‘επέκταση, το σύνολο της Ευρώπης.» Γράφει: «Η Περιφερειακή οικονομική συνεργασία μεταξύ του Ισραήλ και της Κύπρου θα πρέπει να είναι η κατευθυντήρια αρχή που κατοχυρώνει το Ισραήλ οικονομικά στην Ευρώπη.»

screen-shot-2016-11-10-at-8-09-11-pm

Τον Οκτώβριο του 2015, έγραψε στη Haaretz ότι «οι ενεργειακές εξαγωγές του Ισραήλ μπορεί να χρησιμεύσουν ως βάση για την ενίσχυση των στρατηγικών σχέσεων μεταξύ του Ισραήλ και της Αιγύπτου. Θα μπορούσαν επίσης να χρησιμεύσουν ως βάση για την πολιτική και την ασφαλική συνεργασία με την Ελλάδα και την Κύπρο.»

Η Ελίζαμπεθ Ρόζενμπεργκ, μια εμπειρογνώμονας ενέργειας στο Κέντρο για Μια Νέα Αμερικανική Ασφάλεια, δήλωσε ότι κρίνοντας από την περιορισμένη συγγραφή που έκανε ο Παπαδόπουλος «η προσέγγισή του δεν αρέσει καλά σε ένα αμερικανικό κοινό: του λείπει ένα ισχυρό σύγχρονο υπόβαθρο για εσωτερικά θέματα της ενέργειας.» Πρόσθεσε ότι «ο ίδιος έχει υποστηρίξει για μια μεταφορά ισραηλινού αερίου προς την Ευρώπη. Αν αυτό προκύψει τελικά θα ανταγωνιστεί με το φυσικό αέριο των ΗΠΑ προς την Ευρώπη. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ είναι σύμμαχοι, αλλά σε ποιανού την ομάδα ανήκει ο ίδιος;»

Ο Παπαδόπουλος έγραψε, επίσης, τον Ιανουάριο του 2014, ότι, «Οι ισχυρές στρατιωτικές σχέσεις του Ισραήλ και της Ελλάδος έχουν επανασχεδιάσει τον πολιτικό χάρτη της περιοχής. Θα ήταν σοφό οι ΗΠΑ να αλλάξουν τις πολιτικές και τους πόρους τους, στη βελτίωση των σχέσεων σε κάθε επίπεδο με τους “παλληκαρίσους” συμμάχους της στην περιοχή, το Ισραήλ, την Ελλάδα και την Κύπρο, για να περιορίζει τον πρόσφατα αναδυόμενο ρωσικό στόλο, και τις κακοήθεις δυνάμεις τζιχάντ που λειτουργούν γύρω από τα σύνορα του Ισραήλ.»

Νωρίτερα, ο Παπαδόπουλος είχε γράψει για την τρομοκρατία για την εφημερίδα “The Chicago Examiner” και ως οικότροφος στο Ίδρυμα Jamestown. Το 2011, έγραψε:

«Όπως η ιστορία έχει εξηγήσει στους αναγνώστες της, ο αρχαίος μυθολογικός ήρωας Ηρακλής αγωνίστηκε τη μυθική Ύδρα, η οποία λέγεται να είχε φυτρώσει επιπλέον κεφάλια για το κάθε κεφάλι που είχε αποκόψει ο Ηρακλής, και ήταν μόνο τότε που εχτύπησε την καρδιά του θηρίου που προκάλεσε την πτώση του. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι άλλοι σύμμαχοί του στο ΝΑΤΟ φαίνονται να είναι σε ένα παρόμοιο τέλμα στο Αφγανιστάν. Δυστυχώς, για τις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ ως σύνολο, η Ύδρα ήταν ένας μύθος, ενώ η σύγκρουση στο Αφγανιστάν είναι πραγματική και παρούσα και θα απαιτήσει ένα παρόμοιο τιτάνιο έργο.»

Μια βιογραφία στην ιστοσελίδα του Μπεν Carson λέει ότι ο Παπαδόπουλος:

«Σχεδίασε το πρώτο, σε όλη την ιστορία δεξαμενών σκέψεως στην Ουάσιγκτον, έργον σχετικά με τις σχέσεις Ελλάδος, Κύπρου και Ισραήλ σε ένα συμπόσιο με τίτλο “Μετατοπίσεις δυνάμεως στην Ανατολική Μεσόγειο: η αναδυόμενη στρατηγική σχέσις του Ισραήλ, της Ελλάδος και της Κύπρου.”»

Πηγή:

https://www.washingtonpost.com/news/checkpoint/wp/2016/03/21/meet-the-men-shaping-donald-trumps-foreign-policy-views/

Ειρήσθω εν παρόδω, απο τη στιγμή που προσπαθήσει κάποιος να ψάξει για περαιτέρω πληροφορίες για αυτήν την ύπουλη συνεργασία μεταξύ Ελλάδος, Κύπρου και Ισραήλ, πληκτρολογώντας στην μηχανή αναζητήσεως τις λέξεις «ελλάδα κύπροσ ισραήλ», οφείλω να σας πω ότι οι λέξεις κλειδιά αυτές είναι ΗΔΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΙΣΜΕΣ ΣΤΗΝ Google χάριν στους “φίλους” τους…ΠεριΟΥΣΤιους του θεού…!!!….

screen-shot-2016-11-10-at-7-57-20-pm

 

Και κάτι τελευταίο, σύμφωνα με σημερινό άρθρο του σάιτ Κourdistoportocali.com, διαβάζουμε τα εξής απίστευτα:

screen-shot-2016-11-10-at-8-54-56-pm

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr