Home Greek News ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ!!!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ!!!

by _
0 comment 147 views

Το μεγάλο περιοδικό Newsweek: Έχει ακόμη μια ευκαιρία να κερδίσει η Χίλαρι…

Ο Τζόν Ποντέστα την νύχτα των εκλογών: Μην στεναχωριέστε παιδιά, έχουμε και…PLAN B, το Κολλέγειο των Εκλεκτόρων!

Μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΕΝ ΤΩ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ!!!

Σύμφωνα με το Associated Press News (AP), το Κολλέγειο των Εκλεκτόρων της πολιτείας της Αριζόνα έχει ανακοινώσει πως ο κ Ντόναλντ Τράμπ κέρδισε την ψήδο του απο σήμερα, καθώς ο Trump ξεπέρασε τις 270 απαιτούμενες ψήφους των εκλεκτόρων όλων των πολιτειών των ΗΠΑ, προκειμένου να κερδίσει την προεδρία…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 9.27, 11 Νοεμ. 2016 | JohnKountouris.com

 

This is…THE WORKING HOUR with…JOHN KOUNTOURIS!…

12342774_474467192759341_169330440547217139_n

 

Τα δικά μου σχόλια:

Λοιπόν, αφού που ακολουθεί είναι η δική μου συμπερίληψις ενος άρθρου του κορυφαίου σάιτ thedailysheeple.com με τίτλο «IT’S NOT OVER YET: “THEY ARE PROBABLY STILL TRYING TO STEAL THE ELECTION” | CALLS FOR ELECTORAL COLLEGE TO IGNORE WILL OF PEOPLE», δηλ., «Δεν έχουν τελειώσει ακόμη οι εκλογές: “Πιθανώς να προσπαθούν να κλέψουν τις εκλογές” | Έκκλησις προς το Κολλέγειον των Εκλεκτόρων να αψηφίσει την λαϊκή βούληση».

Μην νομίζετε πως πιστεύω αυτά τα πράγματα, γιατί όπως σας έχω ήδη γράψει πολλές φορές, όλ’ αυτά πρόκειται για ένα μεγάλο…ΘΕΑΜΑ διότι κι ο Τράμπ και η Χίλαρι εξυπηρετούν τα συμφέροντα του ΙΔΙΟΥ…ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ. Ο Τράμπ είναι σε…ΠΛΑΚΑΚΙΑ με τη Χίλαρι (πατήστε εδώ για αποδείξεις)…

_______________

Υπάρχει όπως ένα τεράστιο πρόβλημα εδώ: οι ψήφοι των εκλεκτόρων της Αριζόνα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΚΟΜΗ. Και σύμφωνα με αναλυτή του AP κ Michael McDonald «Ακριβώς επειδή τα μέσα μαζικής ενημέρωσης λένε ότι ο Τράμπ είναι ο νικητής , δεν σημαίνει ότι είναι.» Και σωστά τα λέει.

Δεν τα έχουν βάλει κάτω οι Δημοκρατικοί! Υπάρχει μια μεγάλη προσπάθεια των Δημοκρατικών που είναι σε εξέλιξη αυτήν την στιγμή για να πείσουν το Κολλέγειο των Εκλεκτόρων (ΚτΕ), σε συγκεκριμένες πολιτείες, να αλλάξουν τις ψήφους τους για την…ΚΛΙΝΤΟΝ!!! Και τι σημαίνει αυτό??? Σημαίνει ότι η δήθεν «νίκη» του Τράμπ θα μπορούσε να μετατραπεί ξαφνικά σε μια μεγάλη…ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ!!!

[Τα Ελληνικά Νέα Τώρα σας έχουν ήδη γράψει πολλά για το Κολλέγειο των Εκλεκτόρων λέγοντας πως είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΨΗΦΟΥ!!! Διαβάστε το άρθρο μας «Οι προέδροι των ΗΠΑ δεν εκλέγονται αλλά…ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ» να καταλάβετε.]

Η Χίλαρι θα πρέπει να ανατρέψει μόλις 21 ψήφους του Κολλεγείου των Εκλεκτόρων του Τράμπ από τις συνολικά 290 ψήφους του, προκειμένου να γίνει πρόεδρος.  ΜΙΛΑΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! Και παρόλο που η Κλίντον παραδέχτηκε την ήττα της στο Trump, αυτό δεν είναι νομικά δεσμευτικό!

Σύμφωνα με αναλυτές των μέσων ενημέρωσης, η εκστρατεία Κλίντον προσπαθεί να κλέψει την Αριζόνα και το Μίσιγκαν επι τη ελπίδι να αποκτήσει -τόσο υπούλως!- 9 επιπλέον ψήφους του ΚτΕ.  Ο Τράμπ έχει κερδίσει τόσο την Αριζόνα όσο και το Μίσιγκαν. Ωστόσο, τα ΚτΕ των δύο πολιτειών αυτών δεν έχουν ακόμη πιστοποιήσει αυτές τις ψήφους υπερ του Τράμπ! Γιατί άραγε;;

Οι εκλογικοί υπάλληλοι των πολιτειών Μίσιγκαν, Αριζόνα, New Hampshire και Ουισκόνσιν καταμετράνε ακόμη τις ψήφους εκει. Λένε ότι η διαφορά ψήφων μεταξύ Τράμπ και Κλίντον είναι πολύ μικρή και ότι η Κλίντον θα μπορούσε να προκύψει από αυτό ως η «πραγματική» νικήτρια, ανατρέποντας έτσι την προπετή νίκη του Τράμπ!

Εάν η Χίλαρι κερδίσει τελικά την πολιτεία του Wisconsin, καθώς και αυτές τις υπόλοιπες αναποφάσιστες πολιτείες, η ίδια και ο Τράμπ θα μπορούσαν να καταλήξουν σε μια…ισοπαλία, 269 ψήφους έκαστος!

Αν, όμως, ούτε ο Τράμπ ούτε η Χίλαρι καταλήξει σε νίκη, η ψηφοφορία για τον Πρόεδρο θα περάσει στη Βουλή των Αντιπροσώπων, η οποία ελέγχεται από τους …. Ρεπουμπλικάνους.

Η μεγάλη ακραία φιλελεύθερη οργάνωσις Change.org έχει υποβάλει αίτηση στις «κόκκινες πολιτείες» και τους εκλογικούς υπαλλήλους τους ζωτώντας απο τα ΚτΕ τους να στραφούν ενάντια στην θέληση…ΤΟΥ ΛΑΟΥ και να ψηφίσουν την…ΧΙΛΑΡΙ!!!

Στις 19 Δεκεμβρίου φέτος, όλα τα ΚτΕ της κάθε πολιτείας των ΗΠΑ για εκλέξουν τελικά τον νέον Πρόεδρον των ΗΠΑ. ΕΑΝ όλα εκλέξουν σύμφωνα με το πώς εψήφισαν οι πολιτείες τους, τότε θα κερδίσει ο Τράμπ.  Ωστόσο, μπορούν να εκλέξουν την Χίλαρι εάν το επιθυμούν, ακόμη και σε πολιτείες όπου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ. Σε αυτήν την περίπτωση, η ψήφος τους θα εξακολουθεί να προσμετρηθεί προς το σύνολο. Απλά θα πρέπει να φάνε ένα πρόστιμο.  Εε και?!  Έχει ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΛΙΝΤΟΝ! ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Δείτε τώρα τη σημερινή εκπομπή των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ για το ίδιο θέμα!….

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/594828994056493/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr