Home Greek News Ηχηρό μήνυμα Τραμπ στον Αλέξη Τσίπρα!

Ηχηρό μήνυμα Τραμπ στον Αλέξη Τσίπρα!

by _
0 comment 158 views

Οι πρώτες κινήσεις του προέδρου των ΗΠΑ, παγώνουν την ελληνική διπλωματία…

Στην πολιτική δεν είναι ανάγκη να στείλεις γραπτό μήνυμα για να προειδοποιήσεις κάποιον. Αρκεί μια κίνηση στρατηγικού ελιγμού.

Η ελληνική προσπάθεια απαξίωσης της νίκης Τραμπ, δεν θα μείνει χωρίς συνέπειες.

Ο κ. Τσίπρας θα πληρώσει ακριβά, μόνο που δυστυχώς μαζί του θα την «πληρώσει» και η χώρα.

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ φρόντισε να μιλήσει στο τηλέφωνο με τον Ταγίπ Ερντογάν και τούτο δείχνει ότι οι Τούρκοι έσπευσαν αμέσως να τον αγκαλιάσουν σε αντίθεση με την ελληνική κυβέρνηση που εξέδωσε μια τυπική ανακοίνωση.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας συνεχάρη τον κ. Τραμπ για την εκλογική νίκη και του ευχήθηκε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, ενώ οι δυο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για την κατάσταση στη Μεσόγειο αλλά και στη Μέση Ανατολή.

Το τηλεφώνημα αυτό είναι σαφές μήνυμα του νέου αμερικανού προέδρου προς την ελληνική πλευρά που εξακολουθεί να κάνει το ένα λάθος πάνω στο άλλο.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Τσίπρας και η παρέα του έκαναν τα ίδια ακριβώς επικοινωνιακά λάθη και στις σχέσεις με τη Ρωσία και τον Πρόεδρο Πούτιν, αφού άλλα έλεγαν μπροστά του κι άλλα έκαναν από πίσω του.

Σύμφωνα με πηγές της Τουρκικής Προεδρίας στην τηλεφωνική επικοινωνία, η οποία έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, οι κύριοι Ερντογάν και Τραμπ, παράλληλα με την περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών σχέσεων, τόνισαν και την αποφασιστικότητά τους για συνεργασία πρωτίστως στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας αλλά και σε διεθνή θέματα της περιοχής.

Ο Τσίπρας εδώ στην Ελλάδα ασχολείται με το ΕΣΡ και τις τηλεοπτικές άδειες. Δεν προλαβαίνει να κάνει διπλωματία.

[πηγη: http://www.newsbomb.gr/]

screen-shot-2016-11-10-at-9-21-21-am

Πηγή:

http://www.pesotithes.gr/ηχηρό-μήνυμα-τραμπ-στον-αλέξη-τσίπρα/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr