Home Greek News Το Παγκόσμιο Μήνυμα του νέου Πλανητάρχη για την ΕΛΛΑΔΑ! Στα… Κάγκελα το «αποκούμπι» του Τσίπρα!!

Το Παγκόσμιο Μήνυμα του νέου Πλανητάρχη για την ΕΛΛΑΔΑ! Στα… Κάγκελα το «αποκούμπι» του Τσίπρα!!

by _
0 comment 149 views

Ντόναλντ Τραμπ: Η Ελλάδα Ανήκει στην Ρωσική Σφαίρα Επιρροής του Βλαντιμίρ Πούτιν! Στα Κάγκελα Γερμανία και Άνγκελα Μέρκελ!

Η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ ως νέου προέδρου των ΗΠΑ είναι εύλογο να δημιουργεί ερωτήματα για το τι μέλλει γενέσθαι με Ελλάδα και το χρέος.

Η Ελληνική κυβέρνηση λαθασμένα δεν κράτησε ίσες αποστάσεις απο τους δυο υποψηφίους,και είχε ποντάρει πολλά στην εκλογή της Χίλαρι Κλίντον για τη διευθέτηση του ελληνικού χρέους ,γι’ αυτό και εθεωρείτο σημαντική η επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στις 15 Νοεμβρίου στην Αθήνα, αλλά τώρα πλέον δεν έχει καμία αξία!

Αν και εφόσον, όσα είπε προεκλογικά ο Ντόναλντ Τράμπ για το ελληνικό χρέος ισχύουν, τότε οι ελληνικές ελπίδες για την αμερικανική παρέμβαση δεν υφίστανται πλέον, διώτη ο Τράμπ βλέπει την κατάσταση στην Ελλάδα με το μυαλό ενός επιχειρηματία που είναι,και οχι σαν πολιτικός , μάλιστα αρκετές φορές ο Τραμπ είχε τονίσει ότι η Ελλάδα είναι μια προβληματική χώρα, λέγοντας πως ήταν λάθος της το ότι έμεινε στο ευρώ. «Η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει γυρίσει στο εθνικό της νόμισμα. Ηταν ο μόνος τρόπος για να καταφέρει να ορθοποδήσει, πιθανότατα. Δεν βλέπω πώς μπορεί να το κάνει τώρα»

Η Γνώμη του Ντόναλντ Τράμπ για Αλέξη Τσίπρα και Ελλάδα;

Μάλλον δυσοίωνα είναι τα πράγματα για την κυβέρνηση της πρώτης φοράς Αριστεράς του Αλέξη Τσίπρα, αφού ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ τον βλέπει σαν ένα πολιτικό απάτη, και τον κατατάσσει σαν ένα «Νικολά Μαδούρο-Βενεζουέλα» της Ευρώπης!

Το θέτικο της όλης υπόθεσης είναι οτι ο Ντόναλντ Τράμπ δεν πιστέυει οτι η Ελλάδα θα έπρεπε να ανήκει στους κόλπους της Δύσης,παρά στην Ρωσική σφαίρα επιρροής!

Χαρακτηριστικές ειναι ΟΙ δηλώσεις του «Εμείς δεν έχουμε καμιά δουλειά με την Ελλάδα. Ας αφήσουμε τη Γερμανία να ασχοληθεί με το θέμα αυτό, που άλλωστε το γνωρίζει καλύτερα. Ή ακόμα και τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τη Ρωσία. Αυτοί μπορούν να χειριστούν την κατάσταση» Πολύ αναλυτές πιστέυουν οτι όταν αναλάβει και επίσημα την Προεδρία,θα αναθεωρήσει της απόψεις του για την Ελλάδα,κατόπιν προτροπής των συμβούλων του,για την σημαντική Γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας, όλα αυτα τα γνωρίζει πολύ καλά ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, και θα ασκήσει μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια να αποσπάσει την Ελλάδα απο τις ΗΠΑ, προσφέροντας ελκυστικά ανταλλάγματα στον Τραμπ!

Κάτι τέτοιο ομως ειναι πολυ δύσκολο να τα καταφέρει ο Πούτιν, γιατι τα αμερικανικά-συμφέροντα-λόμπι βλέπουν την ελλάδα σαν ένα γωνιακό μαγαζί, με το κυριότερο να είναι οτι τα περισσότερα ελληνικά κόμματα <> δεν θέλουν ξεκάθαρα να υπαχθούν στην Ρωσική σφαίρα επιρροής, με τον Βλαντιμίρ Πούτιν να στέλνει τους περισσότερος έλληνες πολιτικούς,διακοπές στην Σιβηρία!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΙΦΤΗΣ

Πηγή:

https://hellasforce.com/2016/11/10/το-παγκόσμιο-μήνυμα-του-νέου-πλανητάρ/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr