Home Greek News Πρώτος καλεσμένος στον Λευκό Οίκο του Τράμπ ο….ΝΕΤΑΝΓΙΑΧΟΥ, Ο ΑΡΧΡΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ!!!

Πρώτος καλεσμένος στον Λευκό Οίκο του Τράμπ ο….ΝΕΤΑΝΓΙΑΧΟΥ, Ο ΑΡΧΡΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ!!!

by _
0 comment 159 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 20.22, 09 Νοεμ. 2016 | JohnKountouris.com

Σύμφωνα με την Ισραηλινή εφημερίδα HAARETZ, μια απο τις λίγες εκεί έξω έμπιστες εβραϊκές εφημερίδες,  ο πρώτος καλεσμένος του Τράμπ στον Λευκό Οίκο του θα είναι ο ίδιος ο…ΜΠΕΝΙΑΜΙΝ ο…ΝΕΤΑΝΓΙΑΧΟΥ, ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ και ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!!! Να το ακούσατε….ΣΩΣΤΑ…

Οι δύο μίλησαν στο τηλέφωνο, την Τετάρτη, ώρες μετά αφού τον σύγχαρε ο Νετανιάχου για τη νίκη του, λέγοντας ότι ο Τράμπ είναι ένας «αληθινός φίλος του Ισραήλ»…

Διαβάστε όλο το άρθρο στο παρακάτω λίνκ:

http://www.haaretz.com/world-news/u-s-election-2016/1.752204

Ο Τράμπ ξέρει πολύ καλά τι είδους απ-άνθρωποι είναι οι Εβραίοι και τι είδους απόψεις πρεσβεύουν οι ίδιοι που μοιάζουν με ένα απίστευτα μεγάλο…ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΟΣ απέναντι στους άλλους λαούς απο την άποψη ότι ΑΥΤΟΙ είναι ο «περιούσιος» λαός του «θεού» και ΑΥΤΟΙ, κάποια μέρα, θα κατακτήσουν όλον τον πλανήτη κάντοντάς τον…ΚΤΗΜΑ ΤΟΥΣ.  Όσοι αντιστέκονται, ΒΓΑΖΟΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ, ίσοι συνενούν, ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ!  Με ΤΕΤΟΙΟΥΣ έχει άριστες σχέσεις ο Τράμπ, για να καταλάβετε με ΠΟΙΟΝ έχουμε να κάνουμε εδώ.

Διαβάστε τα ακόλουθα άρθρα μου για να πάρετε μια…ΓΕΥΣΟΥΛΑ για τον Τράμπ και τους αγαπημένους τους…ΠεριΟΥΣΤιους του «θεού»….

Παραδέχτηκε ότι βόμβες εξεράγησαν ΜΕΣΑ στους Δίδυμους Πύργους ο…ΜΠΟΥΣ;;;

http://www.oparlapipas.gr/2016/09/blog-post_4693.html

Η μεγάλη «αγάπη» που έχουν οι ΕΒΡΑΙΟΙ για την Ενδεκάτη Σεπτεμβρίου του 2001…

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr