Home Greek News Υπέρ της ονομασίας των σκοπίων ως Μακεδονία οι νέοι υπουργοί του Σύριζα, Αχτσιόγλου και ο Γαβρόγλου!

Υπέρ της ονομασίας των σκοπίων ως Μακεδονία οι νέοι υπουργοί του Σύριζα, Αχτσιόγλου και ο Γαβρόγλου!

by _
0 comment 155 views

Υπέρ της ονομασίας των σκοπίων ως Μακεδονία οι νέοι υπουργοί του Σύριζα, Αχτσιόγλου και ο Γαβρόγλου!

Εθνικά απαράδεκτες τοποθετήσεις είχαν στο παρελθόν(;) τόσο η νέα υπουργός Εργασίας Εύη Αχτσιόγλου όσο και ο νέος υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, καθώς είχαν συνυπογράψει κατάπτυστο πολιτικά, ιστορικά και εθνικά κείμενο υπέρ των Σκοπίων, υποστηρίζοντας προκλητικά την αλυτρωτική συνταγματική ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας»!

Το περίεργο είναι ότι η κυρία Αχτσιόγλου είναι Μακεδόνισσα, καθώς γεννήθηκε στα Γιαννιτσά της Πέλλας. Το κείμενο χρονολογείται από τον Μάρτιο του 2008, όταν ήταν 23 ετών και δραστήριο μέλος της νεολαίας του ΣΥΝ, που τότε αποτελούσε τη βασική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ.

Να σημειωθεί ότι το ίδιο κείμενο υπογράφει πλήθος κυβερνητικών στελεχών και συνεργατών του κ. Τσίπρα: Πάνος Λάμπρου (μέλος της Πολιτικής Γραμματείας), Κώστας Αθανασίου (γ.γ. Βουλής), Νίκος Καρανίκας (ο… γνωστός σύμβουλος του πρωθυπουργού), Κατερίνα Αντωνίου (πρόεδρος ΕΟΦ), Ξανθούλα Καρανίκα (σύμβουλος ΟΛΘ), Φώτης Παλαμιώτης (ειδικός συνεργάτης στο υπουργείο Εσωτερικών), Σταύρος Παπαγιαννόπουλος (πολιτικό γραφείο του πρώην αναπλ. υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη), Αλέξης Πουλιάσης (πολιτικό γραφείο υπουργού Οικονομικών), Χρήστος Σίμος (γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ) και η Ζωή Χαλιδιά (επικοινωνιολόγος πρωθυπουργού).

Το ερώτημα, λοιπόν, το οποίο τίθεται είναι αν επιμένουν ακόμη στην αντεθνική και κατάπτυστη αυτή θέση οι δύο νέοι υπουργοί. Με δεδομένο, όμως, ότι και οι δυο τους ανήκουν στον λεγόμενο «σκληρό πυρήνα» του ΣΥΡΙΖΑ (που αντιπροσωπεύει το 4% του εκλογικού συνόλου), η απάντηση είναι κάτι παραπάνω από αυτονόητη, δείχνοντας έτσι το ανθελληνικό στίγμα που διέπει και την ανασχηματισμένη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

-ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

screen-shot-2016-11-09-at-1-38-08-pm

Πηγή: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/uper-ths-onomasias-twn-skopiwn-ws-makedonia-h-achtsioglou-kai-o-gabroglou#ixzz4PY8kQm00

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr