ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: WikiLeaks: Ηταν η ΧΙΛΑΡΙ που πρότεινε τον…ΤΡΑΜΠ για υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων…

«Πρέπει να ενωθούμε, όχι μόνο ως έθνος, αλλά ως μια…ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ»

-Ντόναλντ Τράμπ

Σας καλοσωρίζω όλους στις…ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ χάριν στους…ΦΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ! Και δεν έχει σημασία ποίος θα τις κερδίσει, διότι και οι δύο ανήνουν στην ίδια…ΚΛΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΙΤΙΣΤΩΝ…

screen-shot-2016-11-08-at-11-03-35-pm

Και…

Μαντέψτε ΠΟΙΟΣ είναι ένας απο τους καινούριους συμβούλους του Τράμπ!

Είχα τις υπόνοιες μου απο τότε που έβαλε υποψηφιότητα για την προεδρία ο Τράμπ. Πολλοί νόμισαν απο την αρχή ότι αυτός ήταν ο μονάδικος υποψήφιος ο οποίος θα μπορούσε να «τα βάλει» με το διεφθαρμένο κατεστημένο, κ.τλ., αλλά έχει γίνει πολύ σαφές ότι…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Ήδη σας έχω γράψει πολλά για αυτό το θέμα, λέγοντας πως ήταν οι..ΚΛΙΝΤΟΝ που ζήτησαν απο τον Τράμπ να μπει στην κούρσα, κτλ. Ο Τράμπ έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ το Μάιο του ‘015, και όλως περιέργως, μετά απο λίγες εβδομάδες, βάζει υποψηφιότητα για την προεδρία ο ίδιος…άκου πράγματα…

-του Ιωάν. Κουτούρη | Λος Άντζελες | 22:42, 08 Νοεμ. 2016 | JohnKountouris.com

screen-shot-2015-12-12-at-8-08-06-pm

Σύμφωνα με μια άλλη, για άλλη μια φορά, πρόσφατη αποκάλυψη του…WikiLeaks, ήταν η ίδια η…ΧΙΛΑΡΙ που ενέκρινε τον…ΤΡΑΜΠ προκειμένου να γίνει ο «αντίπαλός» της!!!  Σύμφωνα με εμάιλ ενος εργαζόμενου της εκστρατείας της κας Κλίντον, ήταν ήδη εις γνώσιν της Χϊλαρι ότι εμπρόκειτο να μπεί στην κούρσα για την προεδρία…Ο ΤΡΑΜΠ!!!  Και ήταν η Κλίντον που συμβούλεψε τα ΜΜΕ να προωθήσουν την εγκυρότητα του Τράμπ ως ενός υποψήφιου «Παρδαλού Αυλητή».

screen-shot-2016-11-08-at-10-56-55-pm

Ο Τράμπ ήταν ο ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟΣ να παίξει έναν τέτοιο ρόλο, δεδομένων των ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΙΝΤΟΝ. Διαβάστε το άρθρο μου «ΒΟΜΒΑ: ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΚΛΙΝΤΟΝ Ο….ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ???!!!» (πατήστε εδώ) να καταλάβετε.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ήταν συνένοχα απο την αρχή στη δημιουργία αυτού του αφηγήματος του Τράμπ και της Κλίντον.  Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερα.

Ίδου τώρα το εμάιλ της εκστραστείας της Χίλαρι που μας διέρρευσε το Wikileaks με ημερομηνία 07 Απριλ. 2015. Πατήστε την παρακάτω εικόνα για περισσότερα…

screen-shot-2016-11-09-at-8-33-50-am

screen-shot-2016-11-09-at-8-37-48-am

Αυτό όμως που παρέλειψαν να μας πούν τα ΜΜΕ είναι πως, μετά την τρίτη τηλεμαχία, ο Τράμπ και η Κλίντον βγήκαν έξω για ένα…ΡΑΝΤΕΒΟΥ, και το ΠΟΎ ΠΗΓΑΝ είναι ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟΥ ΣΗΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΑ…

screen-shot-2016-11-08-at-11-07-48-pm

Τι περιμένετε απο δύο συν-συνωμοτώντα…ΞΑΔΕΡΦΑΚΙΑ??? Χεχεχεχε….(πατήστε εδώ)

Πήγαν σε μια μεγάλη συγκέντρωση των…Ιησουίτων, όπου παραβρέθησαν πολλοί…ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που συνέβησαν στο τέλος του έτους του Ιωβηλαίου (δηλ., αρχές Οκτ. φέτος), που είναι σύμφωνα με το εβραϊκό ημερολογιακό έτος, οι Ιησουίτες, οι οποίοι είναι όλοι ΚΡΥΠΤΟ-Εβραίοι, αποφάσισαν να διορίσουν έναν νέον Ανώτερον Αρχηγό (Superior General).  Η ημερομηνία έναρξης του διορισμού του ήταν τα μεσάνυχτα, που ήταν το τέλος της περιόδου του Ιωβηλαίου.

Αυτό έχει ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ λόγω του ότι οι Ισουίτες αποτελούν ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ….ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ. Οι πρώτοι πεφωτισμένοι ήσαν ΟΛΟΙ…ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ (Ρότσιλντ, Adam Weishaupt, κ.τλ.)

Κατα τη διάρκεια αυτής της συγκεντρώσεως των Ιησουίτων Καθολικών, ένας απο τους προσκαλεσμένους εστάθη εν τω μέσω των αδελφών του και είπεν:

«Έχω την υποστήριξη πολλών Καθολικών εδώ, όπως ο Χένρι Κίσινγκερ και ο ο Χάουαρντ Rubenstein.»

screen-shot-2016-11-08-at-11-02-28-pm

ΕΕΕ??? ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ???!!!  Ο ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΜΠΙΝΣΤΆΙΝ ΕΙΝΑΙ…ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ???  Αν καταλάβατε αυτά που έγραψα παραπάνω για τους Ιησουίτες, τότε θα καταλάβετε και αυτό το…ΑΣΤΕΙΟ. Εξ ου τα πολλά…ΓΕΛΙΑ στα οποία ξέσπασαν οι υπόλοιποι προσκαλεσμένοι.

Ειρήσθω εν παρόδω ότι ένας απο τους καινούριους σύμβουλους του Τράμπ τυχαίνει να είναι ο ίδιος ο…ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΥΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ! (πατήστε εδώ)

screen-shot-2016-11-08-at-10-45-39-pm

Οι Ιησουίτες αποτελούν την «Μαύρη Εκκλησία» στην οποία πηγαίνουν όλοι οι…ΕΛΙΤΙΣΤΕΣ (τραπεζίτες, πολιτικοί, κτλ.). Ο ιδρυτής ήταν ένας Εβραίος ονόματι Ιγνάτιος Λογιόλα, που ελάτρευε τη “Μαύρη Μαντόνα”.  Ο εκάστοτε αρχηγός των Ιησουιτών είναι ο “Μαύρος Πάπας”, ο οποίος φοράει έναν…. στραβό σταυρό.

Τόσο ο Ντόναλτ Τράμπ όσο και η επιλογή της Χίλαρι για Αντιπρόεδρο, τον κ. Τιμ Κέιν, πήγαν σε σχολεία που ανήκουν εις τους…Ιησουίτας.

ΕΚΕΙ ΠΗΓΕ Ο ΤΡΑΜ ΚΑΙ Η ΧΛΑΡΙ…ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΣΜΗΞΑΝ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!  ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑΝΕ ΜΑΖΙ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ  ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΟΠΩΣ Ο ΧΕΝΡΙ Ο…ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, Ο ΥΨΗΛΟΒΑΘΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΑΜΑΤΩΝ.  

ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ…ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ Η ΧΙΛΑΡΙ…Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ…ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!!!

ΆΡΑ…ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!  ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΏΝΕΣ!!!

Και τέλος, στο τέλος της ομολίας του σε αυτήν την συγκέντρωση, ο Τράμπ λέγει «αυθορμήτων»:

«Πρέπει να ενωθούμε, όχι μόνο ως έθνος, αλλά ως μια…ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.»

ΌΠΕΡ ΣΗΜΑΙΝΕΙ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ, ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΗΝ…ΝΕΑΝ ΤΑΞΙΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!

ΆΡΑ, ΠΟΙΑΝΩΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙ Ο ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ??? ΕΕΕ??? ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ….

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ….ΠΑΥΛΑ.

Διαβάστε τα άλλα μου άρθρο κλειδιά για τον Τράμπ που σας έχω βάλω παρακάτω…

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο…

Διαβάστε επίσης!…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Πρόβλεψη της υποψηφιότητας του Τράμπ πριν 27 χρόνια! – ΜΕΡΟΣ 2ο

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ με όλους αυτούς τους ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ των ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ! Πρόβλεψη της υποψηφιότητας του Τράμπ πριν 27 χρόνια!

Ο σύνδεσμος μεταξύ Ντόναλντ Τράμπ και…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

Βγήκε τελικά ο Αληθινός Τράμπ: ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!!

Bloomberg: Πήρε πακέτο διάσωσης απο τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!

Το δημιούργημα της Μαφίας (χμ…της ΕΒΡΑΪΚΗΣ) ονόματι…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!