Home Greek News ΗΠΑ: Yποβασταζόμενη από τον Μπιλ περπατούσε η Χ.Κλίντον λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες (εικόνες, βίντεο)

ΗΠΑ: Yποβασταζόμενη από τον Μπιλ περπατούσε η Χ.Κλίντον λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες (εικόνες, βίντεο)

by _
0 comment 116 views

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ

-του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Λίγες ώρες πριν την έναρξη των αμερικανικών προεδρικών εκλογών η Χ.Κλίντον εμφανίστηκε για άλλη μια φορά να υποβαστάζεται από τον σύζυγό της για να περπατήσει λίγα μέτρα από τη σκάλα του αεροπλάνου έως το αυτοκίνητο που την περιμένει και όλοι αναρωτιούνται «πως θα γίνει πρόεδρος η γυναίκα αυτή»

Το βίντεο κατέγραψε και ανεβάσε στον λογαριασμό της στο twitter η δημοσιογράφος του Bloomberg Τζένιφερ Επστάιν.

Η υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ κατεβαίνει από το αεροπλάνο με το οποίο επισκε΄φτηκε τη Φιλαδέλφεια για να βρεθεί στην προεκλογική συγκέντρωση, όπου έδωσαν το παρών 20.000 υποστηρικτές της για να παραβρεθεί μαζί της και το ζεύγος Ομπάμα, ενώ Jon Bon Jovi και Bruce Springsteen έδωσαν συναυλία.

Για άλλη μια φορά φυσικά ο Μ.Ομπάμα επιχειρεί να κατευθύνει τον αμερικανικό λαό στο τι θα ψηφίσει ξεχνώντας ότι λόγω της θέσης του έπρεπε να κρατήσει ουδετερότητα. Είναι Πρόεδρος όλων των Αμερικανών και ΄χι των Δημοκρατικών μόνο.

Φτάνοντας στο τέλος της σκάλας, η Χίλαρι είναι ανήμπορη να περπατήσει και ο Μπιλ Κλίντον την πιάνει από τη μέση για να κάνει τα λίγα μέτρα που χωρίζουν τη σκάλα από το αυτοκίνητο που την περιμένει.

Περπατάει αργά και ειναι σαφές ότι έχει αστάθεια και δυσκολεύεται να ισορροπήσει ενώ δείχνει εικόνα γυναίκας που παραπαίει. Το Σύστημα φιλοδοξεί να την κάνει την πρώτη γυναίκα πρόεδρο των ΗΠΑ και45η στην ιστορία της χώρας.

Μετά τη Φιλαδέλφεια και παρά την εικόνα αυτή, η Κλίντον βρέθηκε και στη Βόρεια Καρολίνα, όπου είχε τη στήριξη της Lady Gaga και του Jon Bon Jovi (ξανά). Η συγκεκριμένη πολιτεία έχει αναδειχθεί σε πολιτεία “κλειδί” στη μάχη Κλίντον – Τραμπ για το Οβάλ Γραφείο. Και αυτή, εν πολλοίς, εξαρτάται από τα αποτελέσματα στη Φλόριντα, το Μίσιγκαν, τη Βόρεια Καρολίνα και το Οχάιο.

Για να εκλεγεί ένας υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, απαιτείται να συγκεντρώσει 270 εκλέκτορες. Αν δεν το καταφέρει, ο πρόεδρος θα εκλεγεί από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, όπου ναι μεν έχουν την πλειοψηφία οι Ρεπουμπλικάνοι αλλά πολλοί από αυτούς έχουν πρόβλημα με το Ν.Τραμπ.

Πάντως αυτό που έχουν στις ΗΠΑ μόνο δημοκρατία δεν είναι καθώς επί της ουσίας η κυβέρνηση και ο Πρόεδρος δεν εκλέγεται από την πλειοψηφία του λαού αλλά από μια «αριστοκρατική Σύγκλητο»

Άλλωστε για αυτό και τα σύγχρονα κράτη δεν αναφέρονται με τον όρο Democracy αλλά Republic πολύ λίγοι όμως έχουν καταλάβει την διαφορά.

screen-shot-2016-11-08-at-8-00-19-am

screen-shot-2016-11-08-at-8-01-43-am

https://www.youtube.com/watch?v=eDUzs-wRV2I

Πηγή:

http://www.pronews.gr/portal/20161108/world/diethnis-politiki/39/ipa-akoma-den-ehei-teleiosei-i-katametrisi-ton-psifon-kai-idi-i

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr