Home Greek News ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ

by _
0 comment 131 views

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι αναγνώστες,..

Τα πράγματα εξελίσσονται πολύ άσχημα για την Πατρίδα και τον λαό μας. Δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο αυτή τη στιγμή.

Τα τηλέφωνά μου και οι επικοινωνίες μου, έχω την πληροφορία πως παρακολουθούνται…
Ακόμα και η αποκλειστική αποκάλυψη των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, για την κάτω από απόλυτη μυστικότητα παρουσία της Μέρκελ στην Αθήνα, και την επίσκεψή της σε συγκεκριμένες οικίες πολιτικών, είναι για μένα πολύ επικίνδυνη. (εδώ)

Ο επίτιμος Ναύαρχος κ. Π. Λίτσας (εδώ) και ο Παναγιώτης Αποστόλου (εδώ), έκρουσαν πολύ δυνατά τον κώδωνα των όσων τρομακτικών έρχονται, εν γνώσει μιας κυβέρνησης απόλυτα υποταγμένης στο εβραϊκό λόμπυ των σιωνιστών, που έχει ήδη υπογράψει ότι της ζητούν τα εβραιοσιωνιστικά αφεντικά της.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ, ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΟΜΠΑΜΑ.

ΟΙ ΛΟΓΟΙ, ΕΥΝΟΗΤΟΙ…

ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΟ F.B. ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ.

ΠΡΕΠΕΙ Ν’ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΑ.

screen-shot-2016-11-06-at-6-21-32-pm

ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ, Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.
ΤΟ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ ΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.

-Καλλιόπη Σουφλή

Πηγή:

http://attikanea.blogspot.gr/2016/11/blog-post_728.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr