Home Greek News ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! “Απόπειρα δολοφονίας” του Ντόναλτ Τράμπ!

ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! “Απόπειρα δολοφονίας” του Ντόναλτ Τράμπ!

by _
0 comment 146 views

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! ΟΜΩΣ…ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ…ΕΙΝΑΙ!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 19:01, 05 Νοεμ. 2016 | JohnKountouris.com

Σε άρθρο μου που μόλις έγραψα στα Αγγλικά (πατήστε εδώ) για τα ΚΟΡΟΪΔΑ τους Αμερικανούς εδώ που μόλις είδαν με τα ίδια τους τα μάτια μια «απόπειρα δολοφονίας» του Τράμπ, έγραψα, νομίζω, τα αυτονόητα που είναι πλέον γνωστόν σε πολλούς:

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΡΊΝΟ της ΝΕΒΑΔΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΑΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΥΣΙΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΗΣ ΜΑΧΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΙΤ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ «ΠΙΑΣΟΥΝ» ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΕΝΩ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΝΗΚΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ…ΠΕΤΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ…

Αλήθεια ρε παιδια???  Πιστεύουμε αυτά τα καραγκιοζιλίκια που μόλις είδαμε στις τηλεοράσεις μας?? Δείτε τώρα το βίντεο και κρίνετε μόνοι σας:

Δείτε και το ρεπορτάζ του Άλεξ Τζόουνς απο το Τέξας:

https://www.youtube.com/watch?v=cvC2x3wJOYY

Δείτε τώρα μια φωτογραφία του…ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΟΥ ΤΟΥΣ και….ΓΕΛΑΣΤΕ!

screen-shot-2016-11-05-at-9-30-04-pm

Τώρα, σας έχω ήδη γράψει ΠΟΛΛΑ για το γεγονός ότι και τα ΜΜΕ και το Χόλιγουντ και η Αμερικανική κυβέρνηση έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι ενδεχομένως να…«δολοφονηθεί» ο Τράμπ λόγω του ότι θα «έχει βάλει» με το κατεστημένο, ενώ ήταν -και ακόμη ΕΙΝΑΙ!- το ίδιο το κατεστημένο που…ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΩΣ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ –μαζί με την ΞΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ– για να περάσουν την κρυφή…ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ….ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΗΓΕΣ πώς ένας «οπλοφόρος» μπήκε εν τω μέσω της πολιτκής συγκεντρώσεως αυτής με πιστόλι και τον εντόπισαν αμέσως οι μυστικοί πράκτορες. Αχαχαχαχα!!! ΚΑΙ ΠΩΣ -ΠΑΡΑΚΑΛΩ- ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ….ΕΛΕΓΧΟ!!! ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ???

Αλλά το…ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ εδώ για μας είναι:  ΠΟΙΟΙ ΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟΥ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ??? ΕΕΕ???…

Σε ένα πρόσφατο άρθρο μου με τίτλο «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ με όλους αυτούς τους ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ των ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ! Πρόβλεψη της υποψηφιότητας του Τράμπ πριν 27 χρόνια!», σας τα εξήγησα ΟΛΑ. Και όσον αφορά το τι έχει κατα νού το κατέστημενο να κάνει με το τσιράκι του, τον Τράμπ, έγραψα χαρακτηριστικά:

Και στο τέλος της ταινίας “Επιστροφη στο Μέλλον Μέρος 2ο” τι βλέπουμε??…ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ??…μα…δεν είναι άλλη απο την «θανάτωσιν» του χαρακτήρος του Biff Tannen!!! Άρα, τι σημαίνει αυτό εν όψει όλων των απειλών…ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ που έχει δεχθεί μέρχι τώρα ο Τράμπ??? Δεν ήταν και οι ίδιοι οι Ρώσοι που αναφέρθηκαν σε αυτό πριν λίγες μέρες απο την ρωσική κρατική τηλεόρασιν??? 

Και ΠΟΙΟΝ συμβολίζει τον κ Biff Tannen σε αυτήν την τανία στην…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ???  Μα…δεν είναι άλλος απο τον ίδιον τον….ΤΡΑΜΠ!

Και τέλος, θα τον «δολοφονήσουν» τελικά τον Τράμπ???….και αν «ναι», ΠΟΤΕ και ΠΩΣ???  Πώς θα αποτελούσε αυτό μέρος των σχεδίων των Ιλλουμινάντων για αυτές τις εκλογές??? ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΔΩ??? ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΜΑΣ!!!…

Διαβάστε το ΟΛΟ να καταλάβετε.

Δείτε το:

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ με όλους αυτούς τους ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ των ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ! Πρόβλεψη της υποψηφιότητας του Τράμπ πριν 27 χρόνια!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr