Home Greek News Ο Αρχηγός των τουρκικών ΕΔ στέλνει χαιρετίσματα στη Θράκη!

Ο Αρχηγός των τουρκικών ΕΔ στέλνει χαιρετίσματα στη Θράκη!

by _
0 comment 114 views

Ο Αρχηγός του τουρκικού Γενικού Επιτελείου στέλνει …χαιρετίσματα στη Θράκη και καλεί όσους ισχυρίζονται ότι είναι “Τούρκοι” να είναι ήρεμοι! Προφανώς γιατί αυτός τους προστατεύει!!!…

Τα χαιρετίσματα και τις συμβουλές τις έστειλε μέσω του Νετσμεττίν Χουσεΐν,προέδρου του BTTDD,ενός από τους συλλόγους που “σπρώχνουν” το σενάριο της “τουρκικής μειονότητας” στη Θράκη.Που συνάντησε τον Τούρκο Αρχηγό; Μα στην δεξίωση του Ερντογάν στις 29 Οκτωβρίου για την ίδρυση της τουρκικής δημοκρατίας!

Ο ίδιος ο πρόεδρος γράφει σύμφωνα με την μετάφραση από τα *** tourkikanea.gr:

Ο Γενικός Πρόεδρος του BTTDD Νετσμεττίν Χουσεΐν που το βράδυ της 29/10 μετείχε στη δεξίωση που έγινε με συμμετοχή 2 χιλιάδων καλεσμένων, βρίσκοντας την ευκαιρία συζήτησε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Ερντογάν, του ζήτησε κατά τα 70 έτη του συλλόγου μας να τον επισκεφτούν με μια ευρεία επιτροπή Δυτικής Θράκης, και τον κάλεσαν στην Δυτική Θράκη, λέγοντας πως όπως τον φιλοξένησαν ως πρωθυπουργό στην Δυτική Θράκη, τώρα ως πρόεδρο της Δημοκρατίας θα αισθανθούν υπερηφάνεια και ικανοποίηση να τον φιλοξενήσουν και πάλι.

Ο κύριος πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε πως όταν είναι κατάλληλες οι συνθήκες για αυτή την πρόσκληση, με χαρά θα ανταποκριθεί.

Ο Γενικός Πρόεδρος συνομίλησε επίσης με τον πρωθυπουργό Γιλντιρίμ, με τον πρόεδρο του ΜΗΡ Ντεβλέτ Μπαχτσελί και με τον πρόεδρο της βουλής Ισμαήλ Καχραμάν, μεταφέροντας τους το αίτημα να τους επισκεφτούνε ως Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης(BTTDD).

Eπίσης συνομίλησε με τον υπουργό εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού και του έθεσε τα θέμα των αδειών παραμονής που αντιμετωπίζουμε ως Τούρκοι της Δυτικής Θράκης και του ζήτησε ένα ραντεβού για να του υποβάλλει μια λεπτομερή αναφορά για αυτό το θέμα.

Ο Γενικός Πρόεδρος στην δεξίωση αυτή συνομίλησε επίσης με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου στρατηγό Χουλουσί Ακάρ, με τους πρώην πρωθυπουργούς Τσιλλέρ και Νταβούτογλου, με τον βουλευτή Αγκύρας του ΑΚΡ Γιαλτσιν Ακντογάν, με τον βουλευτή Προύσας Χακάν Τσαβούσογλου, με τον πρώην υπουργό Εσωτερικών Αμπντουλκαντίρ Ακσού, με τον Γενικό Διευθυντή του IRCICA Χαλίτ Ερέν, με τον πρόεδρο του Τουρκικού Ινστιτούτου Ευρεσιτεχνίας Δρ. Χαμπίμπ Ασάν και μετέφερε σε όλους χαιρετίσματα και αγάπη από την Δυτική Θράκη.

Κατά τις συνομιλίες αυτές ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Χουλουσί Ακάρ στέλνοντας ειδικό μήνυμα προς τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης, είπε πως “αυτοί είναι η παρακαταθήκη μας, να είναι ήρεμοι” και μετέφερε τα χαιρετίσματα του.

*** tourkikanea.gr:

πηγη

Ο Αρχηγός των τουρκικών ΕΔ στέλνει χαιρετίσματα στη Θράκη!!! Τι είπε ο Ακάρ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr