Home Greek News ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ στις 13 Αυγ. ’74: Δεν υπάρχει κανένας Αμερικανικός λόγος οι Τούρκοι να μην κρατάνε το ένα-τρίτο της Κύπρου.

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ στις 13 Αυγ. ’74: Δεν υπάρχει κανένας Αμερικανικός λόγος οι Τούρκοι να μην κρατάνε το ένα-τρίτο της Κύπρου.

by _
0 comment 304 views

Αι σχέσεις Χένρι Κίσινγκερ-Ελλάδος-Κύπρου

Πράγματα που ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΑΚΟΎΣΕΙ ΠΟΤΈ για τον Κίσινγκερ, που τα επιβεβαιώνουν ΌΛΑ για τον ίδιον και την πολιτική του για την Ελλάδα και…ΚΥΠΡΟΝ!

-του Ιωαν. Κουντούρη • 03 Νοεμ. 2016 • JohnKountouris.com

Για να καταλάβουμε πλήρως εμείς οι Έλληνες το ΠΏΣ και ΓΙΑΤΊ τα τελευταία σαράντα χρόνια η Ελλάδα έχει καταντήσει τόσο χαμηλά σε όλους τους τομείς της κοινωνίας της, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ένα πράγμα, ό,τι υπήρχε ανέκαθεν ο ξένος παράγων ο οποίος ασκούσε τεράστιον έλεγχον επι των πολιτικών δρομένων της χώρας προκειμένου να οδηγήσει τα πράγματα όπως θέλει ο ίδιος λόγῳ κάποιας μυστικής ατζέντας. Και ένας εκ τοιούντων ξένων παραγόντων ήτο —και εξακολουθεί να είναι— ο ίδιος ο Χένρι Κίσινγκερ…

Το ακόλουθο άρθρο είναι απόσπασμα του καινούριου βιβλίου, HELLENIC CRISIS by John Kountouris (δηλ., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΙΣ του Ιωαν. Κουντούρη), το οποίο είναι διαθέσιμο μόνο στα Αγγλικά αλλά θα εκδοθεί πάρα πολύ σύντομα και στα Ελληνικά. Αποκαλύπτω εδώ πράγματα που κανείς εξ υμῶν δεν έχει ακούσει ακόμα για τον Κίσινγκερ εν σχέσει με την Ελλάδα και το Κυπριακό. Άρα…κρατηθείτε γερά!…

Ο πιστός εις τα σχέδια της Νέας Τάξεως Πραγμάτων ΧΈΝΡΥ ΚΊΣΣΙΝΓΚΕΡ έχει αποδείξει, τόσο εις τους Έλληνας όσο και εις άλλα ευρωπαικά κράτη, πόσο ΜΈΓΑΣ ΠΡΆΚΤΩΡ ΕΣΤΊΝ της Νέας Τάξεως Πραγμάτων. Με τοιούντους (τέτοιους) έχομε να κάμνομεν ημείς οι Έλληνες, διοτί αι σκοτειναί του κόσμου τούτου δυνάμεις ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΎΣΙΝ ΟΎΤΕ ΚΑΤ’ ΕΛΆΧΙΣΤΟΝ να ιδώσιν ουδέν κράτος ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΌΝ —όπως η ΕΛΛΆΣ— ΚΑΙ να ευημερώσι ΚΑΙ να επηρεάζουσι τα άλλα έθνη του κόσμου με τα ιδικά τῶν ήθη και έθιμα. Και θαρρῶ πως ΤΟΎΤΟ είναι πλέον πασίγνωστον…ΤΟΙΣ ΠΆΣΙΝ.

screen-shot-2016-11-03-at-9-31-17-pm

Τέτοιον ρόλον παίζει ο εντολοδόχος των εξ Αγγλίας Ρόθτσιλντ Χένρυ Κίσσινγκερ. Χώνει εδώ και δεκατίας την απίστευτην ρῖνα του εις τας υποθέσεις των άλλων εθνών, εξ ονόματος των δυνατών ελίτ του κόσμου τούτου. Αλλά, δια νἀ μην μακρυγορῶ δια τα αυτονόητα, κατατέρω θα ευρῆτε μια δήλωσιν του Κίσσινγκερ εις το μεγάλο εν Αμερικῆ τηλ. κανάλι CNBC όπου, τῃ 6 Ιαν. του 2009, οπότε μόλις είχει εκλεγεῖ ο Ομπάμα πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των UNITED STATES CORP. (δηλ., ΤΩΝ ΗΠΑ που, εν κυριολεξία, αποτλεῖ μιαν ΙΔΙΩΤΙΚΉ ΕΤΑΙΡΕΊΑΝ), λέγει ο αυτός τα εξῆς:

«Η εκλογή του Ομπάμα είναι μια θαυμάσια ευκαιρία και γίνει στον κόσμο μία νέα τάξις πραγμάτων.»

Ιδείτε το σχετικόν βίντεο πιο κάτω στο Youtube.com:

New Kissinger NWO : New World Order & Obama Worship
απο το κανάλι Video’s exposing our loving Government

Αυτό τα λέγει…ΌΛΑ. Και εάν δεν έχεις αντιληθεί ακόμη ΈΛΛΗΝΑ εκεί έξω τούτην την πραγματικότα, τότε είναι καιρός ΝΑ ΞΥΠΝΉΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΎ!!!

Τώρα, λοιπόν, αφού προλογίσαμε ολίγον το άρθρον τούτο, τώρα ας προχωρήσωμεν εις το…ΨΑΧΝΌΝ…

Η δουλειά ενός πράκτορος είναι να παίζει και εις τους δύο πλευράς του ίδιου φράχτη, και εις το παγκόσμιον γίγνεσθαι ΟΎΤΩΣ έχει παίξει μεγάλο ρόλο ο Κίσσινγκερ. Π.χ.,, εν τῃ περιπτώσει του Κυπριακοῦ ζητήματος, αφενός, ο Κίσσινγκερ ΠΡΙΝ την εισβολήν των Τούρκων εις την Κύπρον, προσεποιείτο να είναι κατα μιας τέτοιας εισβολής· αφετέρου δε, ΜΕΤΆ ΤΟ ΓΕΓΟΝΌΣ, δείχνει εις ημάς ΞΕΚΆΘΑΡΑ τον αληθινόν του εαυτόν.

Εδώ πιο κάτω έχομεν ένα ΕΠΊΣΗΜΟΝ, ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΎ ΟΊΚΟΥ, ΥΠΌΜΝΗΝΑ με ημερομηνίαν την 13η Αυγ. του 1974, όπου λέει τα εξῆς ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΆ ο Κίσσινγκερ:

“There is no American reason why the Turks should not have one-third of Cyprus.”

Μετάφρασις: «Δεν υπάρχει κανένας Αμερικανός λόγος οι Τούρκοι να μην κρατάνε το ένα-τρίτο της Κύπρου.»

Εδώ είναι ο σύνδεσμος για το εν λόγω υπόμνημα που μας παρέχεται ΜΆΛΙΣΤΑ απο την ίδιαν την βιβλιοθήκη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ ΤΣΈΡΑΛΝΤ ΦΌΡΝΤ…ΑΠΟΛΑΎΣΤΕ ΤΟ!!!:

Εδώ ημπορείτε να ιδείτε τα παρακάτω σημαντικά μέρη του εν λόγω υπομνήματος:


Η πηγή του σημειώματος: http://www.fordlibrarymuseum.gov/library/document/0314/1552748.pdf

Το 2010, το American Hellenic Institute Foundation (δηλ. Το Ίδρυμα του Ἐλληνο-Αμερικάνικου Ινστιτούτου) μας έβγαλε ένα πάρα πολύ ωραίο για το κυπριακό ντοκυμαντέρ το οποίο και εκθέτει και ΕΝΟΧΟΠΟΙΕΊ ΠΕΡΙΤΡΆΝΩΣ τον Κίσσινγκερ δια την καταστροφήν εις την Κύπρον. Δείτε το πιο κάτω:

Λινκ για το άρθρο μου: http://300sploggers.blogspot.com/2014/12/blog-post.html

CYPRUS STILL DIVIDED, A U.S. Foreign Policy Failure

Ο σύνδεσμος στο Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=9QjnFqqt8BM

Για μια σύνοψιν του άνω ντοκυμαντέρ, μεταβείτε εις την επίσημην ιστοσελίδα του American Hellenic Institute Foundation. Δείτε πιο κάτω:

~

American Hellenic Institute Foundation
CYPRUS STILL DIVIDED, A U.S. Foreign Policy Failure

Η μεγάλη εν Λος Άντζελες εφημερίς, η Los Angeles Times, έγραψεν ένα σχετικόν άρθρον επι του θέματος με τίτλον: Kissinger Knew Turks Planned Invasion of Cyprus (πηγαί αναφέρουν πως ο Κίσσινγκερ ήξερε για το προμελητημένον σχέδιον εισβολῆς των Τούρκων εις την Κύπρον). Δείτε ένα απόσπασμα αυτού του άρθρου εδώ…
Η εφημερίδα Los Angeles Times κατηγόρησε τον Χένρυ Κίσινγκερ για εκ των προτέρων γνώσιν της του Ιουλίου του 1974 επιθέσεως, και ότι ο ίδιος απέρριψε μιαν έκκλησιν από τον τότε Πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Χένρυ Τάσκα, να χρησιμοποιήσει τον 6ου Στόλου των ΗΠΑ να σταματήσει την τουρκικήν εισβολήν εις την Κύπρον.

~

 

Ο Χένρι Κίσινγκερ και τα σχέδιά του για την εισβολή στην Κύπρο

Υπάρχουν κι αποδείξεις εδώ που ΣΑΦΈΣΤΑΤΑ δείχνουν τον ΒΡΩΜΙΚΟ ρόλο του Κίσινγκερ, και του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, στο Κυπριακό.

Tο ακόλουθο βίντεο επ᾽αυτού στο Youtube που είναι στα Ελληνικά…

Henry Kissinger and Turkey Plans for Cyprus Invasion (Greek)
by Lobby for Cyprus

Η Σύνοψις αυτού του ηχητικού λέει τα εξής: «Σύμφωνα με τα επίσημα αρχεία της CIA, ο Κίσινγκερ είχε υποστηρίξει την παράνομη οικονομική και στρατιωτική βοήθεια προς την Τουρκία για την παράνομη εισβολή στην Κύπρο.»

Εδώ πιο κάτω θα βρείτε ένα καλό άρθρο πάνω σε αυτό θέμα του sigmalive.com:

Ο χάρτης που εκθέτει τους Αμερικανούς

Το ζουμί του άθρου αυτού είναι το εξής:

«Ο χάρτης σχεδιάστηκε στις 13 Αυγούστου Στους «Φακέλους» του αθηναϊκού Έθνους δημοσιεύεται και χάρτης που εκθέτει τους Αμερικανούς ως συνεργούς και καλούς γνώστες της μεθόδευσης της Εισβολής. Στις 13 Αυγούστου του 1974, στα γραφεία της CIA, σχεδιάστηκε ο χάρτης που έδειχνε την Κύπρο διχοτομημένη. Ο χάρτης παρουσίαζε την Κύπρο πώς θα ήταν με το πέρας της δεύτερης φάσης της εισβολής. Στις 14 Αυγούστου του 1974, οι Τούρκοι ξεκίνησαν τη δεύτερη φάση της εισβολής και σε 48 ώρες χάραξαν με τη λόγχη τα νέα «σύνορα», όπως τα γνώριζαν νωρίτερα με το μελάνι των ερευνητών τους οι Αμερικανοί.»

Λινκ: http://www.sigmalive.com/archive/simerini/politics/171995

Υπάρχει και το εξής αποκαλυπτικότατο άρθρο περιέχει πολλές αποδείξεις τόσο για το ρόλο του Κίσινγκερ στην καταστροφή της Ελλάδας όσο και για τον βρώμικο ρόλο του ψεύτο-πατριώτη Καραμανλή. Παραθέτω παρακάτω μερικά αποσπάσματα:

~

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ «ΕΘΝΑΡΧΗ» ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
Εκδοδέν απο τον Zangogiannis Nasos στο scrib.com

κατά τον τον πρέσβη
επι τιμή Στοφορόπουλο…

από τα αρχεία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ των ΗΠΑ…

και κατά τον αείμνηστο Ελληνα Νεοκλη Σαρρή…

ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΕΚΔΡΑΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ….

Όσον αφορά στον Κίσινγκερ, γράφει ο Ζανγογιάννης στο μέρος Β του εν λόγω άρθρου τα εξής εκπλητικά σχετικά με την κρυφή συνάντηση στο Παρίσι που έγινε μεταξύ Κίσινγκερ, Καραμανλή, Ετσεβίτ και του Αρχιεπισκόπου Βορείου και Νοτίου Αμερικής, Ιάκωβου. Δείτε το πιο κάτω…

Β. Γράφει ο Νιχάλης Ιγνατίου 30 χρόνια μετά την εισβολή:

«Για πρώτη φορά, επιβεβαιώνεται από τον ίδιο τον Χένρι Κίσινγκερ, ότι το 1973, ένα χρόνο πριν από την επιστροφή του στην Αθήνα, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής συναντήθηκε στο Παρίσι με τον Αμερικανό υπουργό των Εξωτερικών. Τόπος της συνάντησής τους, ήταν η κατοικία του εκδότη της εφημερίδας «New York Times», Σάϊρους Σουλτσμπέργκερ, στο Παρίσι. Ο κ. Σουλτσμπέργκερ, που έχει ιδιόκτητη έπαυλη και στην Υδρα, ήταν στενός φίλος, τόσο του Καραμανλή, όσο και του Κίσινγκερ.»

Λινκ: http://www.scribd.com/doc/232847417/Η-ΠΡΟΔΟΣΙΑ-ΤΟΥ-ΕΘΝΑΡΧΗ

~

Αλλά όσον αφορά τον σύμβουλο/δικηγόρο του Κίσινγκερ, τον κ. Ζόνενφέλφτ, τον διπλομάτη/δικηγόρο του Κίσινγκερ, ο οποίος ΕΠΕΝΌΗΣΕ ΜΌΝΟΣ ΤΟΥ τα σχέδια του Κίσινγκερ για την πολιτική του στο Κύπρο και την Ελλάδα, ο αείμνηστος Ιωάννης Πασσάς γράφοντας στο βιβλίο του «Το Έγκλημα της Επιστήμης», αναφέρει τα εξής ακόλουθα:

“Οι Εβραίοι Σιωνισταί βασιζόμενοι εις τας αποκρύφους και μυστικιστικάς αυτάς παραδόσεις των, που περιέχονται εις τα «Ταλμούδ» και την «Καμπάλαν» διεμόρφωσαν την κοσμοθεωρίαν των και τας επιδιώξεις της φυλής των κατά την νεωτέραν εποχήν, συμπληρώσαντες αυτάς με τα παραγγέλματα «των Πρακτικών των Σοφών της Σιών» που συνετάχθησαν το 1987 εις το Α΄ συνέδριον των Σιωνιστών, που έγινε εις την Βασιλείαν της Ελβετίας την 29 Αυγούστου 1897 και εις το οποίον παρέστησαν, προσήλθον, 206 αντιπροσωπείαι Εβραϊκών κοινοτήτων, από όλας τας χώρας του κόσμου. Εδημοσιεύθησαν δε ολίγον αργότερον, πιθανώς το 1902, ή οπωσδήποτε το 1912, εις την Ρωσικήν, δια πρώτην φοράν.”

Και συνεχίζει…

“Τα κείμενα αυτά είναι αρκετά αποκαλυπτικά και κατά περίεργον σύμπτωσιν, προδιαγράφουν και προλέγουν από τότε -1897- πολλά από τα διαδραματισθέντα κατόπιν εις τον διεθνή χώρον, αλλά και δι’ όσα συμβαίνουν σήμερον. Και συνεπώς κατά κάποιον τρόπον βεβαιώνουν ότι αι εξελίξεις που είχον εν τω μεταξύ σημειωθή εις την διεθνή πολιτικήν, την διεθνή οικονομίαν και την διαμόρφωσιν των νεωτέρων κοινωνιών, είχον έκτοτε προγραμματισθή και κατηυθύνοντο, υπό του διεθνούς Σιωνισμού, (Μαρξισμός, Κομμουνισμός κ.τ.λ.) όπως αποδεικνύουν αι επιδιώξεις και τα παραγγέλματα των κειμένων αυτών. Εκδήλωσις δε σχετική και σαφεστάτη, περί των επιδιώξεων αυτών των Σιωνιστών, ήτο και το αποκαλυφθέν πρό τινος δόγμα ΣΟΝΝΕΦΕΛΝΤ του στενού συνεργάτου του Κίσσινγκερ, του πασίγνωστου Εβραίου Σιωνιστού και δρώντος ηγέτου των Σιωνιστών της Αμερικής”.

Όλοι όσοι απο εμας γνωρίζουν για το πώς αυτός παληάνθρωπος, ο Ζόνενφελντ, συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στην πολιτκή του Χ. Κίσινγκερ για την Ελλάδα και τη Κύπρο, τότε θα πρέπει να καταλάβουμε εμείς όλοι και ένα άλλο γεγονός για αυτόν, ότι όλα όσα έκανε εν συνεργασίᾳ με τον Κίσινγκερ τα έκανε και εκ μέρους του διεθνούς…ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ που έχει σαν σκοπό την πλήρη εξαφάνισιν, απο προσώπου της γής,…ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΎ. Και εμείς οι Έλληνες…ακόμη μεσ᾽στη δική μας πατρίδα…ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΌΜΑΣΤΕ ΚΙΌΛΑΣ…

Διαβάστε επίσης!…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΝΕΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΩΝ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΟΝ Χ. ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ… Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ…!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΝΕΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΩΝ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΟΝ Χ. ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ… Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ…!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr