Home Greek News Ανθελληνικό κράτος, τουρκικό προξενείο και παρακρατικοί «λυσσάνε» για τις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής στην Θράκη

Ανθελληνικό κράτος, τουρκικό προξενείο και παρακρατικοί «λυσσάνε» για τις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής στην Θράκη

by _
0 comment 121 views

Έχουμε καταδείξει πλήρως την συνεργασία των εγχώριων παρακρατικών – «αντεξουσιαστών» και τουρκικού προξενείου, η οποία κορυφώθηκε αυτές τις ημέρες λόγω της επικείμενης περιοδείας του Συναγωνιστή Ιωάννη Λαγού στην Θράκη. Αυτές τις ημέρες τα τουρκόψυχα έντυπα λυσσομανούν και παράλληλα την ίδια ακριβώς στιγμή οι παρακρατικοί έχουν πραγματοποιήσει επιθέσεις στις Τ.Ο. Ξάνθης και Κομοτηνής.

Αυτή η πολεμική εντείνεται όσο πλησιάζει η ημερομηνία των εκδηλώσεων της Χρυσής Αυγής και πλέον αναδεικνύεται και η αγαστή συνεργασία του ανθελληνικού κράτους στις μεθοδεύσεις των εχθρών της Ελλάδος, τούρκων, τουρκοφρόνων και παρακρατικών.

Στην Κομοτηνή, η Αστυνομία επί δύο συνεχόμενες εβδομάδες έχει δεχτεί τα αιτήματα των Συναγωνιστών για τις ημέρες λειτουργίας του εκεί γραφείου. Το αποτέλεσμα είναι η συνεχής παράβαση των καθηκόντων από πλευράς των αρμοδίων, οι οποίοι αντί, ως οφείλουν, να προστατεύσουν και να βοηθήσουν την λειτουργία ενός κοινοβουλευτικού κόμματος, απλώς παρατηρούν, αν όχι υποβοηθούν, τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις των παρακρατικών, οι οποίοι ενίοτε προβαίνουν και σε βανδαλισμούς.

Εκεί παρά τις προφανείς παραβάσεις της νομοθεσίας (παρακώλυση λειτουργίας κοινοβουλευτικού κόμματος, μοίρασμα φυλλαδίων που προτρέπουν σε βία και καταστροφή περιουσιών), οι αστυνομικοί έχουν εντολές να μην παρεμβαίνουν, προφανώς γιατί η όλη κατάσταση ευνοεί το κυβερνητικό (και της ελλαδικής και της τουρκικής κυβέρνησης) σχέδιο για τρομοκράτηση του πληθυσμού της Θράκης μας, με απώτερο σκοπό την τουρκοποίησή της.

Η «λύσσα» των υπαλλήλων του τουρκικού προξενείου αποτελεί άλλη μια απόδειξη του Εθνικού Έργου που παράγει η Χρυσή Αυγή στην Θράκη, το οποίο παρά τις προσπάθειες των λακέδων του τουρκικού προξενείου όχι μόνο δεν θα σταματήσει, αλλά θα ενταθεί.

Θυμίζουμε τα της περιοδείας, έτσι ώστε οι Έλληνες να δώσουν την πρέπουσα απάντηση στους τούρκους και τους τουρκοπροσκυνημένους:

 

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β’ Πειραιώς, Ιωάννης Λαγός, στα πλαίσια της ενημέρωσης των συμπολιτών μας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη έτσι ώστε να είμαστε μπροστά από τις εξελίξεις, να εντοπίζουμε, να αναδεικνύονται τα προβλήματα και να δίνουμε λύσεις, έχει προγραμματίσει περιοδεία στους νομούς Καβάλα, Ξάνθη και Ροδόπη από την Παρασκευή 4 μέχρι και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Λαγός θα βρίσκεται την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στην Καβάλα όπου στο ξενοδοχείο Galaxy στις 21.00 θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση.

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Νομό Ξάνθης, όπου θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς και στις 19.00 θα εγκαινιάσει τα νέα γραφεία της Τ.Ο. Ξάνθης.

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου θα επισκεφτεί το νομό Ροδόπης όπου και εκεί θα πραγματοποιηθεί ομιλία στις 18.00 στα γραφεία της Τ.Ο. Κομοτηνής με θέμα το τουρκικό προξενείο και τις επεκτατικές βλέψεις της Τουρκίας.
Πηγή: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anthellhniko-kratos-tourkiko-projeneio-kai-parakratikoi-lussane-gia-tis-ekd#ixzz4P0PEr2Pe

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr