Home Greek News Σύριοι «πρόσφυγες στην ΕΛΛΑΔΑ: υποστηρίζουμε την ΧΙΛΑΡΙ για πρόεδρο…

Σύριοι «πρόσφυγες στην ΕΛΛΑΔΑ: υποστηρίζουμε την ΧΙΛΑΡΙ για πρόεδρο…

by _
0 comment 110 views

Το ακόλουθο βίντεο της γνωστής ακτιβιστικής ομάδος Project Veritas δείχνει στην αρχή την κα Huma Abedin, την κορυφαία βοηθό της κας Χίλαρι Κλίντον, να λέει πως η Χίλαρι θέλει να έλθουν στην Αμερική όλοι οι Σύριοι πρόσφυγες!…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες, 21.18, 02 Νοεμ. του 2016 | JohnKountouris.com

screen-shot-2015-12-12-at-8-08-06-pm

Χαρακτηριστικά, λέει η Huma Abedin σε μια πολιτική συγκέντρωση στις 23 Νοεμ. του 2015:

Δεν μπορούμε να ξαποστείλουμε αυτούς τους ανθρώπους [τους Σύριους πρόσφυγες]! 

Όταν μια «μυστικό» ρεπόρτερ του Project Veritas είπε στην Abedin «Πρέπει να μου υποσχεθείς ότι, εάν η Χίλαρι εκλεγεί πρόεδρος, θα κάνει τα πάντα ώστε να δόσει είσοδο σε αυτήν την χώρα για όλους τους Σύριους πρόσφυγες.»  Και της απαντάει η Abedin με ένα μεγάλο «ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΟ!».

Διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «Μέλη της ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ οι γονείς της βοηθού της Χ. Κλίντον, Huma Abedin!!!» (πατήστε εδώ) να καταλάβετε το ΓΙΑΤΙ η κα Abedin πρεσβεύει τέτιου είδους απόψεις για τους Σύριους και τι είναι ο…ΑΠΟΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ.

Τέτιου είδους ομιλία είναι μουσική στα αυτιά των Σύριων “προσφύγων” στην… Ελλάδα

Το 2015, η ίδια ομάδα ακτιβιστών πήγε στην…ΕΛΛΑΔΑ για να κάνει τη δική της έρευνα για την Συριακή κρίσιν. Όταν ερωτήθηκαν μερικοί Σύριοι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ –γιατί ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι αυτοί οι άνθρωποι μόνο «πρόσφυγες» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ– απο την ίδια ρεπόρτερ του Project Veritas που είχει θέσει μερικά ερωτήματα στην Abedin σε διαφορετική, για την γνώμη τους για την γυναίκα που είχε καταστρέψει τη χώρα τους, απάντησαν ΟΛΟΙ ότι την Χίλαρι την…ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!

Οι Σύριοι αυτοί λένε ότι θα έκαναν ότι χρειάζεται για να πάνε στην Αμερική, χρησιμοποιώντας ακόμη και…ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ. Ναι το διαβάστε ΣΩΣΤΑ ΈΛΛΗΝΕΣ! Αυτοί οι άνθρωποι που μπήκαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην χώρα σας ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ότι είναι…ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ και…ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ της…ISIS, ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΆΣΑΝΤ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ την…ISIS, ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Ο ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ της ISIS…Ο ΟΜΠΑΜΑ!!!

Δείτε τώρα το βίντεο και….ΦΡΡΡΡΡΡΡΡΡΙΞΤΕ!!!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr