Home Greek News (vid) Ν Παππάς: Σε τροχιά σύγκλισης η ΝΔ! Ν Ευαγγελάτος:” Δεν πρεπει ομως να επιστραφουν τα χρηματα στους ανθρωπους?…”!

(vid) Ν Παππάς: Σε τροχιά σύγκλισης η ΝΔ! Ν Ευαγγελάτος:” Δεν πρεπει ομως να επιστραφουν τα χρηματα στους ανθρωπους?…”!

by _
0 comment 151 views

“Είμασε σε τροχιά σύγκλισης με τη ΝΔ και η πρόταση της ΝΔ για Κουτρομάνο στέλνει μήνυμα συναίνεσης και στα υπόλοιπα κόμματα”, ανέφερε ο υπ. Επικρατείας, Ν.Παππάς στην εκπομπή Live news της τηλεόρασης του «Ε» υπογραμμίζοντας πως υπάρχει χρόνος η ΝΔ να μετακινηθεί από το παρών στο ΝΑΙ.

https://www.youtube.com/watch?v=Z3VlPdxIX00

“Αν ακυρωθεί ο διαγωνισμός πρέπει να επιστραφούν χρήματα στους υπερθεματιστές” είπε ο N Παππάς, όταν ο … Νίκος Ευαγγελάτος, “έμπλεος” αγωνίας ( όπως σε όλες τις περιπτώσεις που απλοί άνθρωποι κινδυνέυουν να χάσουν τα χρήματά τους), ρώτησε τον υπ Επικρατείας: .” Δεν πρεπει ομως να επιστραφουν τα χρηματα στους ανθρωπους?”….”

Η απόφαση του ΣτΕ μας δεσμεύει και θα την εφαρμόσουμε, πρόσθεσε, και επισήμανε πως «κάναμε λάθη αλλά αισθανόμαστε δικαιωμένοι».

Αντισυνταγματική κρίθηκε η μεταφορά αρμοδιοτήτων και όχι ολόκληρη η διαδικασία της νομοθέτησης είπε ο υπουργός, ενώ για τον αριθμό 4 των αδειών τόνισε πως ελήφθη υπόψη η μελέτη του Ινστιτούτου της Φλωρεντίας και ο παράγοντας βιωσιμότητας των καναλιών.

Για τον ανασχηματισμό ανέφερε πως αυτό είναι στη ευχέρεια του πρωθυπουργού και τόνισε πως τώρα έχουμε τη δυνατότητα συγκρότησης του ΕΣΡ και την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.

Ρεπορτάζ: Αυγερινός Χατζηχρυσός

Πηγή:

(vid) Ν Παππάς: Σε τροχιά σύγκλισης η ΝΔ! Ν Ευαγγελάτος:” Δεν πρεπει ομως να επιστραφουν τα χρηματα στους ανθρωπους?…”!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr