Home Greek News Μόλις κυκλοφόρησε την έρευνα των εμάιλ της Χίλαρι στο διαδίκτυο το FBI!

Μόλις κυκλοφόρησε την έρευνα των εμάιλ της Χίλαρι στο διαδίκτυο το FBI!

by _
0 comment 262 views

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 10:30 πμ, 02 Νοεμ. 2016 | JohnKountouris.com

screen-shot-2015-12-12-at-8-08-06-pm

Σύμφωνα με το σάιτ anonews.co:

Το FBI μόλις κυκλοφόρησε τα έγγραφα που σχετίζονται με την “εμαιλ γκέιτ” σκάνδαλο Χίλαρι.

Σύμφωνα επίσης με μυημένους του Ουάσινγκτον, αυτά που βρήκε το FBI στον φορητό υπολογιστή του κ Anthony Weiner, του σύζηγου της κας Huma Abedin που είναι η πιο στενή βοηθός της Χίλαρι Κλίντον, είναι ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΑ να πούμε το λιγώτερο.  Μιλάμε για όχι μόνο για μια πλήρη επιβεβαίωση της δημιουργίας του ISIS απο πλευράς των CIA και Μοσάντ, αλλά και για ένα μεγάλο κύκλο…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ που τρέχει το…ΙΔΡΥΜΑ ΚΛΙΝΤΟΝ!!!

Μιλάμε για φώτο. που δείχνουν την Κλίντον και την Huma Abedin να ασελγούν σε…ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ!!!  

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΘΥΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…

Και όλα τα παραπάνω εν συνεργασία μάλιστα με τον αρχι-βρωμιάρη/παιδεραστή Jeffrey Epstein, τον περιβόητο Εβραίο δισεκατομυριούχο απο τη Νέα Γιόρκη, στου οποίου το ιδιωτικό τζέτ, που λέγεται το “Lolita Express” (δηλ., το «Εξπρές της Λολίτας») έχουν πετάξει ΟΛΟΙ (ο Τράμπ, οι Κλίντον και γνωστοί πολιτικοί,). Και τι κάνει αυτός με το τζέτ του;;; Σύμφωνα πάλι με την ίδια έρευνα του FBI, τους πετούσε όλους ο Epstein στο ιδιωτικό του νησί όπου έκαναν το…ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: ΣΕΞ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ!!!

Τώρα, όσον αφορά τον Τράμπ, έχει παραδεχτεί ότι είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΑΡΕΣΤΗ EPSTEIN (πατήσε εδώ) και ότι είναι «εξαιρετικός τύπος». Δεν έχουμε πληροφορίες -ακόμη- για το εάν πήγε κι ο Τράμπ στο εν λόγω νησί του Epstein, αλλά ο προσωπικός μέντωρ του ήταν χρόνια ο κ. Ροϊ Κόν Roy Cohn), ένας απο τους πρώην νάνους της….ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ!!!  Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί ο Κον ήταν ένας γνωστός….Π**ΣΤΗΣ που ασχολείτο κι αυτός με την…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, και τούτο μάλιστα μέσ’ στο δικό του…ΣΠΙΤΙ!!!  Διαβάστε το άρθρο μου «Το δημιούργημα της Μαφίας (χμ…της ΕΒΡΑΪΚΗΣ) ονόματι…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ» να καταλάβετε. Ο Τράμπ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΟΛ’ ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ και ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ απο τον Κον για να επωφελείται της ισχυρής βοήθειας που έπαιρνε τότες απο την δικηγορική πρακτική του Κον στον Νέα Γιόρκη προκειμένου να περνάει το δικό του στον κλάδο των οικοδομών και στην αγορά ακινήτων.

Μια φορά την δεκαετία του ΄80, ο Κον εξασφάλισε για τον Τράμπ μια απίστευτα μεγάλη «φοροαπαλλαγή» της τάξεως $400 εκατ. που διήρκησε επι….40 ΕΤΗ!!!…μιλάμε για χρήματα των φορολογούμενων της πολιτείας της Νέας Γιόρκης που απόλαβε ο Τράμπ!!!

O Kον χρησιμοποιούσε το δικό του κύκλο παιδεραστίας για να εκβιάζει πολιτικούς. Ο Κον πέθανε το 1986 απο το AIDS.

Δείτε τώρα όλα όσα μας έχε παράσχει το FBI σχετικά με την εν λόγω έρευνα εις βάρος της Χίλαρι Κλίντον και των συναδέλφων της, κ.ο.κ. Δεν ξέρουμε ακομη για το εάν αυτά εδώ περιέχουν αυτά που μόλις σας περιέγραψα παραπάνω. Μένει να…ΔΟΥΜΕ! Οπότε…ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!…ΨΑΞΤΕ ΤΑ!…ΨΑΞΤΕ ΤΑ!…

https://vault.fbi.gov/hillary-r.-clinton/hillary-r.-clinton-part-01-of-04/view

https://vault.fbi.gov/hillary-r.-clinton/hillary-r.-clinton-part-02-of-04

https://vault.fbi.gov/hillary-r.-clinton/hillary-r.-clinton-part-03-of-04

https://vault.fbi.gov/hillary-r.-clinton/hillary-r.-clinton-part-04-of-04

Επίσης,

Στο παρακάτω βίντεο μιλάει ο κ Steve Pieczenik FBI. Ο Στιβ Pieczenik είναι ένας ιατρός, διδάκτορωρ, ψυχίατρος, πρώην αξιοματούχος του Υπουργείου Εξωτερικών και ένας συγγραφέας και εκδότης. Εμφανίζεται συχνά στο πρόγραμμα του Άλεξ Τζόουνς απο το Τέξας ως πολιτικός αναλυτής:

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr