Home Greek News Wikileaks Aποκάλυψη: Οι χορηγοί της ISIS ταυτίζονται με τους χορηγούς της Hillary Clinton!

Wikileaks Aποκάλυψη: Οι χορηγοί της ISIS ταυτίζονται με τους χορηγούς της Hillary Clinton!

by _
0 comment 308 views

Tα Wikileaks επιβεβαιώνουν ότι ο Barack Obama και η Hillary Clinton έχουν κοινούς χρηματοδότες με την ISIS…

Σε email που διέρρευσε, η Clinton προτρέπει τον επικεφαλή της καμπάνιας της John Podesta να κατηγορήσει το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία ότι παρέχουν οικονομική και λογιστική βοήθεια στην ISIS. Αυτό ακούγεται παράξενο αν αναλογιστεί κανείς ότι οι μεγαλύτερες δωρεές στο Ίδρυμα της Hillary Clinton προέρχονται από αυτές τις δύο χώρες.

screen-shot-2016-10-31-at-12-27-22-pm

Όπως αποκαλύπτει ο πολιτικός συντάκτης Martin Walsh, σε άλλη αλληλογραφία του 2012, o Διευθυντής Εξωτερικής Πολιτικής του Clinton Foundation Amitabh Desai, οργάνωσε συνάντηση με τον Bill Clinton διάρκειας 5 λεπτών με αντάλλαγμα «birthday check» αξίας 1.000.000 δολλαρίων. Στο email αναφέρεται ότι το μικρό αλλά πλούσιο κρατίδιο του Κατάρ θα υποστήριζε τις προτάσεις του Ιδρύματος Clinton για επενδύσεις στην Αϊτή, ιδιαίτερα στην εκπαίδευση και την υγεία.

Η Hillary Clinton, σαν Υπουργός Εξωτερικών, θα πουλούσε όπλα σε τρομοκρατικές χώρες με την προϋπόθεση ότι αυτά θα έκαναν δωρεές στο Ίδρυμα Clinton και στη συνέχεια τα όπλα θα προωθούνταν μέσω των χωρών αυτών στις υποστηριζόμενες τρομοκρατικές οργανώσεις.

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε η ISIS. Αντί όμως να κατασταλεί η λειτουργία της από τον Obama και την Clinton, αυτοί επιλέγουν να την αφήνουν να λειτουργεί ανεμπόδιστα, ώστε να «λαδώνεται» η μηχανή με προσωπικό όφελος εκατομμυρίων δολλαρίων.

https://twitter.com/mrwalsh8/status/790191505159786496?ref_src=twsrc%5Etfw

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr