Home Greek News Οι μάσκες πέφτουν. Είναι τελικά λίγος ο χαρακτηρισμός «μαφία του Μαξίμου».

Οι μάσκες πέφτουν. Είναι τελικά λίγος ο χαρακτηρισμός «μαφία του Μαξίμου».

by _
0 comment 129 views

Σαφώς και είναι λίγος… ακόμα και η πλουσιότερη γλώσσα του κόσμου, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ, δεν μπορεί να περιγράψει με σαφήνεια αυτό το επικίνδυνο τσίρκουλο.

Ότι επικινδυνέστερο πέρασε ποτέ από την Ελλάδα… αντάξιοι απόγονοι των κουμμουνιστοσυμμοριτών με τα κονσερβοκούτια…

Η απόλυτη συνέχεια του ψυχανώμαλου Άρη Βελουχιώτη.

-Καλλιόπη Σουφλή

Είναι τελικά λίγος ο χαρακτηρισμός «μαφία του Μαξίμου».

Οι άνθρωποι δεν παίζονται στα βρόμικα παιχνίδια και στους τακτικισμούς και θα κάνουν τα πάντα για να μείνουν στο γκουβέρνο μέχρι να τους πετάξει ο λαός έξω ή να φύγουν με ελικόπτερο….

Την ίδια ώρα που το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής λέει ότι το «αφήγημα» της αριστερής ανάπτυξης είναι μύθος και η οικονομία διαλύεται στα χέρια των σαλτιμπάγκων, η κυβέρνηση συνεχίζει να παίζει τον… Παππά.

Κατέθεσε τροπολογία που δεν ακυρώνει το νόμο του υπουργού – καναλάρχη αλλά τον… αναστέλλει. Σαν τα μικρά παιδάκια δηλαδή που τους πήραν τον γλυκό από τα χέρια ή το παιχνίδι κι αυτά κάνουν ζαβολιές ή κάνουν κόλπα γιατί δεν αποδέχονται την ήττα τους.

Γελάνε και οι πέτρες με τις μεθοδεύσεις του Τσίπρα και του Παππά πότε με τον «στρατηγό Άνεμο» που έλεγε ότι θα παραιτηθεί αλλά δεν το έκανε, και πότε με το νόμο που δεν καταργεί αλλά αναστέλλει.

Κι αφού η υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών έχει καταλήξει σε μεγάλο ναυάγιο, ακόμη μεγαλύτερο φιάσκο έρχεται από τη… Βενεζουέλα.

Και δεν είναι μόνο ότι ο Παππάς (ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές) πήγε να αγοράσει τα άδεια ράφια των σούπερ μάρκετ.

Είναι το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο δικηγόρος των off shore, που βρίσκεται στα Panama Papers είχε σχέσεις με την «ομάδα Τσίπρα» πολύ πριν κι από το 2013.

Τι δουλειές έκανε με μια… αριστερή κυβέρνηση ένας νομικός που ασχολείται με το πώς να στήνει υπεράκτιες εταιρείες; Και ποια σχέση μπορεί να έχει με την κρυφή υπεράκτια που αγόρασε μετοχές της Αυγής;

Όμως, η όλη δραστηριότητα του δικηγόρου Αρτεμίου, και κολλητού όπως φαίνεται του Παππά και του Τσίπρα είναι περίεργη.

Όπως είχε αποκαλύψει ο Ελεύθερος Τύπος:

«Ο Αρτέμης Αρτεμίου διατηρεί εδώ και χρόνια δικηγορικό γραφείο στη Λευκωσία και ειδικεύεται στη διαχείριση υπεράκτιων εταιριών. Στο επίσημο site του γραφείου του διαβάζουμε για την πολύχρονη εμπειρία του σε ζητήματα τραπεζικής, φορολογικών θεμάτων αλλά και ακίνητης περιουσίας (real estate).

Ο ίδιος φέρεται να διαχειρίζεται offshore εταιρίες, με έδρα τις Σεϋχέλλες, τα British Virgin Islands κ.λπ. Σε πολλές από αυτές τις εταιρίες, αν και τις διαχειρίζεται ο ίδιος, εμφανίζονται ως εκπρόσωποι και άλλα πρόσωπα.

Ο Αρτέμης Αρτεμίου υπήρξε μέλος της Κ.Ε. του κομμουνιστικού κόμματος ΑΚΕΛ στην Κύπρο, ενώ έχει διατελέσει αντιπρόεδρος της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου την περίοδο (2010-2016). Το όνομα του Αρτεμίου, όμως, εμφανίζεται και σε πολύ σοβαρές υποθέσεις που σχετίζονται με το ΑΚΕΛ στην Κύπρο και οι οποίες βρίσκονται στο μικροσκόπιο των δικαστικών αρχών του νησιού.

Ο Αρτέμης Αρτεμίου και η APLaw στη λίστα των PANAMA PAPERS!»

Έχουμε και λέμε λοιπόν τρία «σκάνδαλα» με πρωταγωνιστή τον Νίκο Παππά, δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα.

1.Ο Παππάς παρακάμπτει το Συμβούλιο της Επικρατείας και δεν καταργεί αλλά αναστέλλει τον δικό του νόμο.

2.Ο Παππάς πήγε στην αριστερή Γη της Επαγγελίας, την Βενεζουέλα, για να αγοράσει τρόφιμα από τα εκεί σούπερ μάρκετ. Τρέμε Βασιλόπουλε και Σκλαβενίτη δηλαδή. Όμως, φαίνεται ότι με την κίνηση αυτή «δένει» και το σχέδιο Β που είχαν από καιρό επεξεργαστεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, επιστροφή στη δραχμή και συμφωνίες για αγορά τροφίμων και πετρελαίου από χώρες του ανύπαρκτου σοσιαλισμού.

3.Ο Παππάς είχε και έχει στενές σχέσεις με έναν δικηγόρο αμφιλεγόμενο που βρίσκεται στις λίστες των Panama Papers αλλά ταυτόχρονα κάνει μπίζνες με τον ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί άραγε ελέγχθηκε από τα Panama Papers μόνο ο Παπασταύρου και όχι και ο Αρτεμίου;

Οι μάσκες πέφτουν σιγά – σιγά. Τα λαμόγια αριστερής προελεύσεων και οι μαφιόζικες πρακτικές βγαίνουν στο φως.

antinews.gr

Πηγή

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr