Home Greek News Αρτεμίου αδειάζει Παππά: Σιγά μην πήγαμε στη Βενεζουέλα για πιπεριές και φασόλια

Αρτεμίου αδειάζει Παππά: Σιγά μην πήγαμε στη Βενεζουέλα για πιπεριές και φασόλια

by _
0 comment 123 views

Εύλογα ερωτηματικά προκαλεί η ανάρτηση του Κύπριου δικηγόρου μετά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Παππάς για το σκοπό του κοινού τους ταξιδιού στη Βενεζουέλα…

Με ένα αμφίσημο tweet τοποθετήθηκε στην υπόθεση του ταξιδιού του με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά στη Βενεζουέλα, ο Κύπριος δικηγόρος Αρτέμης Αρτεμίου.

«Σιγά μην πήγαμε στη Βενεζουέλα για να αγοράσουμε πιπεριές και φασόλια», έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο δικηγόρος, το όνομα του οποίου έχει εμπλακεί και στα περίφημα panama papers, προκαλώντας αμέσως εύλογα και σοβαρά ερωτηματικά. Αυτό, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, ο ίδιος ο κ.Παππάς είχε δηλώσει ότι ταξίδεψε με τον δικηγόρο – εξπέρ στις offshore προκειμένου να διερευνήσει «αγορά προϊόντων αγροτικών από τα κρατικά σούπερ μάρκετ της Βενεζουέλας». Το tweet του δικηγόρου φαίνεται να «αδειάζει» τον υπουργό.

unnamed-7

Πηγή:

https://dexiextrem.blogspot.gr/2016/10/blog-post_6292.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+blogspot/Rnkws+(Δεξί+Εξτρέμ)

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr