Home Greek News Κι όμως! Ο Κίσινγκερ έγινε ακαδημαϊκός της Ρωσίας!

Κι όμως! Ο Κίσινγκερ έγινε ακαδημαϊκός της Ρωσίας!

by _
0 comment 185 views

Τα δικά μου σχόλια:

Σε άρθρο μου με τίτλο «Πούτιν: «Παγκοσμίου φήμης πολιτικός ο Κίσιγκερ» (πατήστε εδώ) έγραψα για το γεγονός ότι ο Χ. Κίσινγκερ έχει ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ με τον Πούτιν και τη κυβέρνησή του. Αυτά δεν τα λέω εγώ αλλά το ΡΩΣΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ Russia Today (RT)! Επίσης, σε ένα άλλο άρθρο μου με τίτλο «Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝ’ΕΔΩ» (πατήστε εδώ), καταδειχνύω περιτράνως πως ο πρώτος «Ψυχρός Πόλεμες» ήταν μια μεγάλη ΦΑΡΣΑ (διότι η Αμερική δεν ήθελε να χτυπήσει τη Ρωσία ποτέ) και ότι η πολιτική της «συγκρατήσεως» της Ρωσίας ήταν εφεύρημα του George Keenan, του οποίου ο συνεχιστής τυχαίνει να είναι ο ίδιος ο…ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ.

Άρα, τη σημαίνουν όλ΄αυτά??  Η ΑΜΕΡΙΚΗ και ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ εδημιούργησαν τον κομμουνισμό στη Ρωσία (Λένιν, Τρότσκυ), είχαν σύμμαχο τον ΣΤΑΛΙΝ, παρέδωσαν την Ανατολική Ευρώπη εις τον κομμουνισμόν μετά τον ΔΠΠ, τελείωσαν ΟΙ ΙΔΙΟΙ την μακροχρόνια περίοδο του εν Ρωσία Κομμουνισμού (διότι δεν ήταν πλέον εφικτός ο διαχειρισμός του) και μετά….ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…βλέπουμε αυτά που βλέπουμε στις τηλεοράσεις μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ, κτλ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΤΕΘΗ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΗΠΑ…!!!

Και αν νομίζουμε ότι ο Πούτιν δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν του Κομμουνιμσού όπως τον είδαμε επι πολλές δεκαετίες στη Ρωσία, ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ. Διαβάστε το άρθρο μου «Ανάλυση: Σχεδιάζει την αποκατάσταση της σοβιετικής εποχής KGB ο…ΠΟΥΤΙΝ;» να καταλάβετε.

Ο νοών…νοείτω

________________

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και βραβευμένος με το βραβείο Νόμπελ το 1973, Χένρι Κίσιγνκερ – Henry Kissinger, έγινε ακαδημαϊκός της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών (RAS), μαζί με έξι άλλους νομπελίστες.

Αυτό ανακοινώθηκε από τον Ακαδημαϊκό Μπόρις Τσετβερούσκιν, ο οποίος ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των μελών με δικαίωμα ψήφου στην Ακαδημία.

Ο τίτλος της RAS ως Ακαδημαϊκού, του Χένρι Κίσινγκερ, έγινε βάσει μιας έρευνας σχετικής με τα παγκόσμια προβλήματα.

Ο 93χρονος Κίσινγκερ ήταν ένας από τους εμπνευστές της ύφεσης μεταξύ των ΗΠΑ και της ΕΣΣΔ. Το ίδιο τίτλο έλαβαν οι νικητές του βραβείου Νόμπελ, Serge Arosh και Martinus Veltman (Φυσική), Rogers Kornberg, Jean-Pierre Sauvage και Dan Shehtman (Χημεία) και Kenneth Joseph Errou (Οικονομικά).

Ο Χέντρι Κϊσινγκερ υπηρέτησε ως σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ κατά τα έτη 1969-1975 και υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ 1973-1977.

Πηγή:

http://www.vimaorthodoxias.gr/diethni-2/ki-omos-o-kisingker-egine-akadimaikos-tis-rosias/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr