Home Greek News Η Νόθευση των εκλογών! Νέο εμαιλ επιβεβαιώνει ότι η ομάδα της Χίλαρι νοθεύουν τις δημόσιες δημοσκοπήσεις μέσω “υπερδειγματοληψίας”!!!

Η Νόθευση των εκλογών! Νέο εμαιλ επιβεβαιώνει ότι η ομάδα της Χίλαρι νοθεύουν τις δημόσιες δημοσκοπήσεις μέσω “υπερδειγματοληψίας”!!!

by _
0 comment 203 views

Όταν τα μέσα ενημέρωσης μας λένε ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως η “νοθεία” των εκλογών εν έτει του 2016, ψεύδονται ασυστόλως…

Τώρα, πρόσφατα διερρεύσαντα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον παραβιασμένο λογαριασμό εμαιλ του Τζόν Ποντέστα δείχνουν πώς η ομάδα της Χίλαρι συνεργάστηκε στενά με δημοσκοπήσεις για να διαασφαλιστεί ότι τα δεδομένα των δημοσκοπήσεων θα ήταν στημένα υπέρ της, και δεν είχε σημασία ποια θα ήταν η έκβαση.

Τα μηνύματα που περιλαμβάνουν αιτήσεις για την “προσαρμογή” των αποτελεσμάτων ώστε να “κατασκευαστεί” το αποτέλεσμα που θα ήθελαν. Η φράση που χρησιμοποιήθηκε, ήταν νοθεία στις κάλπες για να “μεγιστοποιηθεί τι θα μπορούσαμε να βγάλουμε από τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ που αφοράνε εμάς.”

Έτσι νοθεύεις τις εκλογές όπως θα δούμε παρακάτω!:

 

Χίλαρι ΚΕκείνη την εποχή, η ομάδα Χίλαρι αντιμετώπιζε πρόβλημα στον Τύπο και χρειάστηκε μια απόσπαση της προσοχής για τους υποστηρικτές τους που θα κάλυπραν για αυτούς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αυτό το είδος της ψεύτικων δημοσκοπήσεων θα είχε μια ανατριχιαστική επίδραση για την αντιπολίτευση, καθώς θα αγνοούντο, ενώ αυτοί οι πλαστοί αριθμοί δημοσκοπήσεως θα συζητητώντο επι ημέρες.

Πηγή:

http://www.thepoliticalinsider.com/rigging-election-new-email-confirms-team-hillary-rigged-polls-oversampling/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr