Home Greek News Καραγιαννίδης (ΣΥΡΙΖΑ) για επιλογή Πολύδωρα: Καταλαβαίνετε ότι μας ξεφτιλίζετε;

Καραγιαννίδης (ΣΥΡΙΖΑ) για επιλογή Πολύδωρα: Καταλαβαίνετε ότι μας ξεφτιλίζετε;

by _
0 comment 216 views

Ο Χρήστος Καραγιαννίδης, βουλευτής του κόμματος και μέλος της «Κίνησης των 53», εξαπέλυσε επίθεση στο Μαξίμου με αφορμή την επιλογή του πρώην υπουργού – Πυρά και από Κωνσταντοπούλου, Κατριβάνου…

«Τριβές» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η πρόταση της κυβέρνησης να είναι επικεφαλής του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης ο Βύρων Πολύδωρας.

Ο Χρήστος Καραγιαννίδης, βουλευτής του κόμματος και μέλος της «Κίνησης των 53», εξαπέλυσε επίθεση στο Μαξίμου με αφορμή την επιλογή του πρώην υπουργού.

«Φαντάζομαι το καταλαβαίνετε ότι μας ξεφτιλίζετε. Γιατί αν δεν το καταλαβαίνετε θα πέσετε από τα σύννεφα λίαν συντόμως», έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook, εμφανώς ενοχλημένος από την επιλογή Πολύδωρα.

screen-shot-2016-10-29-at-1-08-35-pm

Νωρίτερα είχε γράψει: «Επίσης, γιατί όχι και τον Θωμά Μάτσιο;» και «Και γιατί όχι η γράνα; Αφού το ξεφτιλίσαμε που το ξεφτιλίσαμε».

Κωνσταντοπούλου για Πολύδωρα: Ζητούνται μωροφιλόδοξοι πρώην επαναστάτες

Με το που ανακοινώθηκε η επιλογή του Βύρωνα Πολύδωρα, ως επικεφαλής του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, η πρώην πρόεδρος της Βουλής και αρχηγός του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολίασε με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

«Ζητούνται ανεπάγγελτοι πρώην υπουργοί κ μωροφιλόδοξοι πρώην “επαναστάτες”, θεωρητικοί της ρήξης, για επαγγελματική/κυβερνητική αποκατάσταση» έγραψε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Επίθεση και από τη Βασιλική Κατριβάνου

Αποδοκιμάζει η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλική Κατριβάνου την επιλογή του Βύρωνα Πολύδωρα ως προέδρου του ΕΣΡ. «Η επιλογή με φοβίζει πραγματικά, γιατί δείχνει ότι δεν υπάρχει συναίσθηση, αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook.

Διαβάστε τι γράφει:

«Πολύδωρας, τόσο γελοίος και τόσο δεξιός, ο ορισμός του υποψηφίου που δεν θέλουμε! Η επιλογή με φοβίζει πραγματικά, γιατί δείχνει ότι δεν υπάρχει συναίσθηση. Ενώ υποτίθεται ότι είναι άνοιγμα στην δεξιά, είναι το πιο εύκολο πρόσωπο να αρνηθεί η Νέα Δημοκρατία και να απελπιστεί ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ που αισθάνεται καταρρακωμένος. Με ποιές διαδικασίες πάιρνονται τέτοιες αποφάσεις;»

Πηγή:

http://www.protothema.gr/politics/article/623701/karagiannidis-suriza-gia-epilogi-poludora-katalavainete-oti-mas-xeftilizete/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr