Home Greek News Ο στρατιωτικός νόμος…ΕΙΝ’ ΕΔΩ, εδώ…ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!!!

Ο στρατιωτικός νόμος…ΕΙΝ’ ΕΔΩ, εδώ…ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!!!

by _
0 comment 135 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 19.23, 26 Οκτ. 2016 | JohnKountouris.com

Σήμερα (εχθές στην Ελλάδα) αναρτήθηκε ένα πάρα πολύ κρίσιμο άρθρο απο διάφορα ελληνικά ιστολόγια ειδήσεων με τίτλο «Αμερικανός Ταγματάρχης: «Οι ΗΠΑ έχουν ιδρύσει στρατόπεδα της FEMA για να φυλακιστούν εκατομμύρια Αμερικανών πολιτών!» (πατήστε εδώ) και σήμερα έρχομαι κι εγώ να προσθέσω κάτι…ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ σε αυτό το θέμα.

Στο προαναφερόμενο άρθρο διαβάζουμε τα εξής σοκαρισιτκά:

Ο αμερικανικός Στρατός φέρεται να έχει δημιουργήσει ειδικά στρατόπεδα υπό την επίβλεψη της κυβέρνησης των ΗΠΑ και ετοιμάζεται να μεταφέρει εκεί «αντιπολεμικούς διαφωνούντες» σε περίπτωση πολέμου με την Ρωσία. Δηλαδή πολίτες που δεν επικροτούν την πολιτική της όποιας κυβέρνησης της χώρας.

Ένας απόστρατος Ταγματάρχης του στρατού ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ετοιμάζεται να «φυλακίσει» εκατομμύρια Αμερικανών πολιτών οι οποίοι θα κριθούν ως «αντιπολεμικοί διαφωνούντες», θέτοντας τους σε στρατιωτική κράτηση σε στρατόπεδα της (FEMA).

Ο Todd Pierce, ο οποίος υπηρέτησε στην 349η Μονάδα Ψυχολογικών Επιχειρήσεων της 205ης ταξιαρχίας πεζικού ως επικεφαλής των εργασιών, υποστηρίζει τα στρατόπεδα της FEMA είναι έτοιμα για να υποδεχθούν «αντιρρησίες» Αμερικανούς πολίτες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.triklopodia.gr/amerikanos-tagmatarxis-oi-exoun-idrisei-stratopeda-fema-filakistoun-ekatommiria-amerikanon-politon/

Εκεί που λέει «υπό την επίβλεψη της κυβέρνησης των ΗΠΑ» είναι το κλειδί εδώ, γιατί ΑΥΤΟ είδα σήμερα με τα ίδια μου τα μάτια ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ-ΚΑΤΟΙΚΙΜΕΝΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΣΑΝΤΉΝΑ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΕΙΑΣ!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο που έφτιαξα για αυτό το θέμα και προσέξτε ιδιαίτερα το κομμάτι όπου αναφέρομαι στις….ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ όπου φυλλάσσονατι πολύς στρατιωτικός εξοπλισμός μαζί με κάτι…ΤΑΝΚΣ!…ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ!!!

https://www.youtube.com/watch?v=O_UofZgenS4&feature=youtu.be

Μοιραστείτε το και στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης!

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/587997391406320/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr