Home Greek News ΈΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ! ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ! ΠΑΕΙ ΑΚΛΑΥΤΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!

ΈΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ! ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ! ΠΑΕΙ ΑΚΛΑΥΤΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!

by _
0 comment 167 views

ΈΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ! ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ! ΠΑΕΙ ΑΚΛΑΥΤΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ

Μία δημοσκόπηση που είχε παραγγελθεί από το Μέγαρο Μαξίμου αλλά δεν δημοσιοποιήθηκε έφτασε πρόσφατα στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα. Η σφυγμομέτρηση ήταν πραγματικό σοκ, γιατί περιέγραφε ένα σκηνικό κατάρρευσης πολύ πιο ζοφερό για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ίδιο προσωπικά

Στο Μέγαρο Μαξίμου, το κλίμα βάρυνε πολύ οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις φέρνουν τον ΣΥΡΙΖΑ στο 9-11% γεγονός που προκαλεί απίστευτο εκνευρισμό στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Χαρακτηριστικό της πανωλεθρίας του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του εκνευρισμού που έχει προκαλέσει η απώλεια εκατοντάδων χιλιάδων ψηφοφόρων είναι η αιφνίδια διακοπή της συνεργασίας της ΑΥΓΗΣ με την Public Issue. Η εταιρεία παρουσίασε έρευνά της που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό ΤΕΤΡΑΔΙΑ και η οποία αναλύει την ανήκεστο βλάβη του ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας της μετατροπής του ΟΧΙ του δημοψηφίσματος σε ΝΑΙ.

Πηγή:

http://www.makeleio.gr/έσκασε-τωρα-μυστικη-δημοσκοπηση-παει/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr