Home Greek News Πέθανε ο μέντωρ του Τζούλιαν Ασάνζ, Gavin MacFadyen!

Πέθανε ο μέντωρ του Τζούλιαν Ασάνζ, Gavin MacFadyen!

by _
0 comment 190 views

Τα δικά μου σχόλια: Ήδη υπάρχουν πολλοί που λένε ότι ο συγχρονισμός του θανάτου του MacFadyen είναι πάρα πολύ…ΥΠΟΠΤΟΣ για ευνόητους λόγους.  Η αιτία του θανάτου Macfadyen δεν έχει ακόμη δημοσιοποιηθεί. Στην αρχική ανάρτηση στο Τουίτερ από την σύζυγό του Σούζαν, έγραψε ότι πέθανε από “μια σύντομη αρρώστια”, αλλά έχουν τώρα αφαιρεθεί τα σχόλια της…

-απο το RT.com

Ο διευθυντής της WikiLeaks και ιδρυτής του Κέντρου της Ερευνητικής Δημοσιογραφίας (Centre for Investigative Journalism, CIJ) Gavin Macfadyen απεβίωσε σε ηλικία 76. Η αιτία του θανάτου είναι ακόμα άγνωστη.

Έχουν συρρεύσει στο διαδίκτυο οι συντρόφοι για να δημοσιεύσουν αποχαιρετισμούς τους, συμπεριλαμβανομένου του συν-ιδρυτή της WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ.

«Είμαστε εξαιρετικά λυπημένοι να ανακοινώσουμε το θάνατο του Gavin Macfadyen, του Ιδρυτή και Διευθυντή του CIJ και του ηγετικού φωτός του», έγραψε στο Twitter του το Κέντρο της Ερευνητικής Ομάδας Δημοσιογραφίας.

Διαβάστε περισσότερα:

WikiLeaks director & Assange’s mentor Gavin MacFadyen dies

Δείτε επίσης…

https://www.youtube.com/watch?v=nCAw4MAL3JA

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr