Home Greek News Όλος ο Πλανήτης Επικαλείται τον Δία ! ! !

Όλος ο Πλανήτης Επικαλείται τον Δία ! ! !

by _
0 comment 187 views

ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ; ΔΕΙΤΕ…

Εχετε αναρωτηθει αραγε γιατι η λεξη ΘΕΟΣ (ετυμολογια: αυτος που φαινεται, ο φανερος, θεαση, θεατης κτλ), οπου, κατα την αρχαια παραδοση μας, ο πατερας των θεων, ΔΙΑΣ(ΖΕΥΣ), αναφερεται σε πολλες χωρες του κοσμου με την ελληνικη ονομασια αυτη, ταυτοποιωντας την λεξη ΘΕΟΣ; !!!

Μερικα παραδειγματα:
ΙΤΑΛΙΑ………….DIOS
ΓΑΛΛΙΑ…………DIEU
ΙΣΠΑΝΙΑ……….DIOS
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ….DEUS
ΡΟΥΜΑΝΙΑ……..DUMNZEU (ΚΥΡΙΟΣ ΖΕΥΣ)
ΙΡΛΑΝΔΙΑ………DIA
ΟΥΑΛΙΑ…………DUW
ΛΕΤΟΝΙΑ……….DIEUS
ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ……DIEVAS
ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΣ…..DIYOS
ΒΡΑΖΙΛΙΑ………DEUS
ΜΕΞΙΚΟ…………DIEU

Οπως και αλλες χωρες, για να μην σας κουραζω. Βεβαια, στην αγγλοσαξονικη, ως διεθνης γλωσσα,φροντισαν οι χριστιανοι παγκοσμιοποιητες να βριζουν την Ελλαδα (μαθε γιατι), χωρις μαλιστα να το γνωριζει κανεις(απατηθηκαν ομως) και να πως:

πηγαινε στον διαβολο: go to hell (Hellas-Ελλας) ενω επισημως μας αποκαλουν (Greece-Γραικοι).

και οι Ελληνες χριστιανοι βριζουν την αρχαια παραδοση τους η οποια φωτισε με τον πολιτισμο της ολη την ανθρωποτητα (μαθε πως), βαλλοντας κατα του ΔΙΑ !

Δια-βολή…διαβολος.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΣΑΣ

Nikos Belegridis

Σχόλιο diadrastika: Ακόμα και η πασίγνωστη λέξη της αγγλικής και αμερικάνικης γλώσσας GOD είναι ένας αναγραμματισμός του DOG = Σκύλος, όπου στα αρχαία ελληνικά είναι «Κύνας» και παραπέμπει στον Κύνα-Σείριο, στον οποίοι ορκίζονταν οι μυημένοι της αρχαίας Ελλάδας. Από τον Κύνα-Σείριο ήρθαν οι Ολύμπιοι.

Πηγή:

Όλος ο πλανήτης επικαλείται τον Δία

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr