Home Greek News TA ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ: Νέα κυκλοφορία του FBI για τα εμαιλ της Κλίντον αναφέρεται σε…”σκιώδη κυβέρνηση”..!!!…

TA ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ: Νέα κυκλοφορία του FBI για τα εμαιλ της Κλίντον αναφέρεται σε…”σκιώδη κυβέρνηση”..!!!…

by _
0 comment 210 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 17:37, 21 Οκτ. 2016 | JohnKountouris.com

Δικά μου σχόλια: Αυτό που ακολουθεί είναι μια περιληπτική μετάφρασις ενος άρθρο απο το σάιτ του μεγάλου αμερικανικού τηλεοπτικού καναλιού cnbc.com. ΆΡΑ, αυτά τα λόγια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δικά μου, αλλά εκείνα ενος απο τα μεγαλύτερα κανάλια στην Αμερική!!!  Διαβάστε το και μετά δείτε τα άλλα μου σχόλια απο κάτω…

___________________

Μια νέα αποδέσμευση περιλητικών συνεντεύξεων και σημειώσεων από την έρευνα του FBI σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Χίλαρι Κλίντον θέτει μια σειρά από ισχυρισμούς που θα μπορούσε να αποδειχθεί βορά για μελλοντικές επιθέσεις στην Δημοκρατική προεδρική υποψήφια…

Everett Rosenfeld | @Ev_Rosenfeld
Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, 2016 | 12:19 μμ

Οι 100 σελίδες, που κυκλοφόρησαν τη Δευτέρα το πρωί, περιλαμβάνουν τους ισχυρισμούς ότι η Κλίντον αγνόησε “κατάφωρα” το πρωτόκολλο. Άλλοι ισχυρισμοί περιλαμβάνουν ότι μια ομάδα ισχυρών εργαζόμενων του Στέιτ Ντιπάρτμεντ προσπάθησε να συντονίσει μια έκδοση εγγράφων, και ότι ένας επίσημος αξιοματούχος του ΥΠΕΞ ζήτησε για ένα «quid pro quo» που σχετίζεται με τα εμαιλ της πρώην Υπουρ. Εξωτερικών.

Τα έγγραφα, που είναι το μέρος τέταρτο του μέρους τέταρτου που θα κυκλοφορήσει από το FBI, περιλαμβάνουν σημειώσεις και περιληπτικές συνεντεύξεις που μπορεί να φωτίσουν περισσότερα σχετικά με την απόφαση του ΦΒΙ να συστήσει στη κυβέρνηση να μην διωχθεί η Κλίντον για τις πράξεις της.

Πολλοί Ρεπουμπλικάνοι ασκούν κριτική την απόφαση αυτή, αλλά ο Διευθυντής του FBI κ James Comey έχει επανειλημμένα επιμείνει ότι η κίνηση ήταν απολιτική.

“Θέλω ο αμερικανικός λαός να ξέρει πραγματικά ότι το εκάναμε με τον σωστό τρόπο. Μπορείτε να διαφωνήσετε μαζί μας, αλλά δεν μπορείτε να πείτε δίκαια ότι το κάναμε με οποιοδήποτε πολιτικό τρόπο,” δήλωσε ο Comey τον Ιούλιο. “Εμείς δεν φέρουν νερό για κανέναν. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε ε΄δω ό, τι είναι σωστό.”

Μία αποκάλυψη των εγγράφων προήλθε από μια συνέντευξη με αγνώστων στοιχείων άτομο που άφησε να εννοηθεί ότι τα αιτήματα του Νόμο περί Ελευθερίας της Πληροφορίας σχετικά με την Κλίντον περνάνε μέσα από μια ομάδα που αποκαλείται μερικές φορές… “η Σκιώδης κυβέρνησις.”

(O Νόμος περί Ελευθερίας της Πληροφορίας στα Αγγλικά είναι “Freedom of Information Act”, FOIA)

“Υπήρξε μια ισχυρή ομάδα υψηλόβαθμων υπαλλήλων του κράτους στους οποίους αναφέρθηκαν ορισμένοι ως την «Ομάδα του 7ο ορόφου» ή την «Σκιώδη κυβέρνησιν». Η ομάδα αυτή συναντήθηκε κάθε Τετάρτη το απόγευμα για να συζητήσει τη διαδικασία των FOIA, τα αρχεία του Κογκρέσου, και τα πάντα που αφορούν αυτές τις έρευνες FOIA του Κογκρέσου σχετικά με την Κλίντον, είπε η περιληπτική συνέντευξη του FBI.

Η ομάδα αυτή, σύμφωνα με την περίληψη, υποστήριξε για μια απελευθέρωση εγγράφων Κλίντον να διεξαχθεί με τη μία “για σκοπούς συντονισμού”, αντί με βάση κυλιόμενη, όπως κανονικά θα συνέβαινε. Αλλά δεν πέρασε τελικά το δικό της η “Σκιώδης κυβέρνηση”, και η υπηρεσία υπεύθυνη αποφάσισε υπερ μιας κυλιόμενος απελευθέρωσης, είπε η περίληψη του FBI.

Δείτε περισσότερα:

http://www.cnbc.com/2016/10/17/fbi-releases-100-new-pages-on-clinton-email-probe.html

Επίλογος:

Στο ακόλουθο βίντεο ακούμε τον εκπρόσωπο της Γερουσίας κ Jack Brooks το 1987 να μιλάει στον κ Ολιβερ Νόρθ σε μια απο τις ακροάσεις των Ακροάσεις Ιράν Κόντρα.  Αυτές είχαν να κάνουν με ένα τεράστιο σκάνδαλο της τότε κυβερνήσεως του Ρήγκαν για το λαθρεμπόριο όπλων προς τους Κόντρας στη Νικαράγουα. Εδώ ακούμε προς μεγάλην έκπληξίν μας τον κ. Brooks να αναφέρεται σε αυτήν την σκιώδη κυβέρνηση που είναι γνωστή επίσης ως «Η Συνοχή της Κυβερνήσεως» (The Continuity of Government).

Αυτά που είπε ο Brooks είχε να κάνει με το μυστικό πρόγραμμα Rex 84 της κυβέρνησης.

Το Rex 84, μια συντομία για το κυβερνητικό πρόγραμμα που λέγεται “η Άσκησις Ετοιμότητος 1984 (Readiness Exercise 1984), συντάχθηκε από τον Αντισυνταγματάρχη Oliver North –ο οποίος ήταν τόσο ένας βοηθός του Λευκού Οίκου για το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας όσο και ένας σύνδεσμος NSC για την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης (FEMA)- και απο τον κ John Brinkerhoff, τον αναπληρωτή διευθυντή του προγράμματος της «εθνικής ετοιμότητος” του FEMA.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, με το που αναφέρεται σε αυτό το μεγάλο μυστικό της κυβέρνησης, μετά γίνεται μια μεγάλη σιωπή και φρικάρουν όλοι στην αίθουσα -για ευνόητους λόγους!- με αποτέλεσμα να παρέμει ένας άλλος πολιτικός και του λέει του Brooks «Αυτά τα πράγματα κύριε δεν πρέπε να τα συζητάμε εδώ επι ανοικτώ ακροατηρίω, αλλά ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ (off the record)!»

«Η Συνοχή της Κυβερνήσεως» (The Continuity of Government), δηλ., η…ΣΚΙΩΔΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ειν’ αυτή που μπορεί να ενεργοποιήσει ανα πάσα στιγμή το….REX 84!

Πρόκειται για ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης που αναπτύχθηκε από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ για να ανασταλεί το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών, να κηρυχθεί ένας στρατιωτικός νόμος, να τοποθετηθούν στρατιωτικοί διοικητές που θα ήταν επιφορτισμένοι με τις πολιτειακές και τις τοπικές κυβερνήσεις, και να κατακρατηθούν ένας μεγάλος αριθμός των αμερικανών πολιτών οι οποίοι θα θεωρούντο μια εθνική “απειλή για την ασφάλεια”, στην περίπτωση που ο Πρόεδρος θα κήρυττε μια εθνική έκτακτη ανάγκη.

Σχημάτισαν το σχέδιο του Ρεξ 84 σχετικά με μια έκθεση του 1970 γραμμένη από τον επικεφαλής της FEMA Louis Giuffrida, στο Πολεμικό Κολέγιο του αμερικανικού στρατού, η οποία πρότεινε την κράτηση μέχρι 21 εκατομμύρια “Αμερικανούς νέγρους“, αν υπήρχε ποτέ μια μαχητική εξέγερση των ίδιων μέσα στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

To Rex 84 και το βιβλίο…«1984» του Τζόρτζ Οργουελ αποτελούσαν ΑΝΕΚΑΘΕΝ το σκεπτικό της κυβέρνησης για το πώς να εισαγάγει στην Αμερική…ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΙΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο απο τις Ακροάσεις του Ιράν Κόντρα όπου τα…ΞΕΡΝΑΕΙ ΟΛΑ ο κ. Jack Brooks!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr