Home Greek News Πολίτες αποδοκίμασαν ξανά τον πρόεδρο του ΣτΕ στην πλατεία Κολωνακίου -Τον συνόδευαν δύο αστυνομικοί

Πολίτες αποδοκίμασαν ξανά τον πρόεδρο του ΣτΕ στην πλατεία Κολωνακίου -Τον συνόδευαν δύο αστυνομικοί

by _
0 comment 112 views

Μία νέα δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Νίκο Σακελλαρίου στην πλατεία Κολωνακίου, αφού πολίτες που τον αναγνώρισαν τον αποδοκίμασαν έντονα.

Αυτή τη φορά ο πρόεδρος του ΣτΕ βγήκε για την καθιερωμένη βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας με τη συνοδεία δύο αστυνομικών. Μάλιστα, μόλις οι πολίτες διαπίστωσαν πως ο κ. Σακελλαρίου φρουρείται οι αντιδράσεις και οι αποδοκιμασίες έγιναν πιο έντονες. Κάποιοι από τους πολίτες φώναξαν «τι τους θες τους αστυνομικούς;». Τελικά, ο κ. Σακελλαρίου αποχώρησε από το σημείο, τα πνεύματα ηρέμησαν και το περιστατικό έληξε.

Υπενθυμίζεται πως και στις 7 Οκτωβρίου ο κ. Σακελλαρίου έγινε αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών από πολίτες σε κεντρικό δρόμο στο Κολωνάκι, κοντά στην πλατεία. Οταν έγινε αντιληπτός από πολίτες που βρίσκονταν στο δρόμο και τις καφετέριες, δέχθηκε έντονες αποδοκιμασίες. «Ντροπή σου», «είστε πουλημένοι», «κάνετε συναλλαγές για εσάς», «κοιτάτε μόνο τα λεφτά σας και τίποτα άλλο», ήταν κάποια από αυτά που άκουσε.

iefimerida.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr