Home Greek News Εάν κριθεί αντισυνταγματικός ο νόμος Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες πλήγμα για την κυβέρνηση με σοβαρές πολιτικές εξελίξεις

Εάν κριθεί αντισυνταγματικός ο νόμος Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες πλήγμα για την κυβέρνηση με σοβαρές πολιτικές εξελίξεις

by _
0 comment 118 views

Από την στιγμή, που η “δικαιοσύνη” είναι διαπλεκόμενη με την πολιτικη εξουσία, όλη η υπόθεση, παίζεται στις… “διαπραγματεύσεις” στις… βιβλιοθήκες…

-Καλλιόπη Σουφλή

Νομικοί κύκλοι πάντως επισημαίνουν ότι η απόφαση δεν είναι εκ των προτέρων δεδομένη είναι αμφίρροπο το αποτέλεσμα…

Στη Βουλή μεταφέρεται η σφοδρή αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, στον απόηχο της χθεσινής απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας.

 

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για παρακρατικές πρακτικές, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η διάσκεψη των Προέδεων, σε μια νέα προσπάθεια συγκρότησης του ΕΣΡ.

Η ΝΔ δεν αναμένεται να συναινέσει, καθώς ζητά την απόσυρση του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες.

Μετά την ολοκλήρωση της διάσκεψης αναμένεται και η παρέμβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Ολομέλεια.

Χθες το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάσισε το παραδεκτό των προσφυγών για τις τηλεοπτικές άδειες, στην τρίτη κατά σειρά, συνεδρίασή του χθες Τρίτη 18 Οκτωβρίου του 2016 προκαλώντας σοβαρές επιπλοκές στην διαδικασία, φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση την κυβέρνηση που έχτισε πάνω σε μια προπαγάνδα διαπλοκής των καναλαρχών….

Είναι προφανές ότι εάν ο νόμος Παππά κριθεί αντισυνταγματικός, στην ουσία του, τότε εγείρεται μείζον θέμα για την κυβέρνηση, τον υπουργό που έφερε τον νόμο και το ακόμη σημαντικότερο αποδομείται πλήρως η προπαγάνδα της κυβέρνησης…

Δεν μπορεί η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την διαπλοκή με αντισυνταγματικούς νόμους…
Η απόφαση αυτή, που ήρθε σε αντίθεση με την πρόταση του εισηγητή, επιτρέπει να εξεταστεί η συνταγματικότητα ή μη του νόμου Παππά για το τηλεοπτικό τοπίο.

Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας αποτελεί προπομπό πιθανών εξελίξεων καθώς δυνητικά μπορεί να καταλήξει σε απόφαση κόλαφο για την κυβέρνηση.

Νομικοί κύκλοι υποστηρίζουν ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας με την έννοια παραδεκτών προσφυγών επιτρέπει…την αξιολόγηση του νόμου Παππά.

Εάν η απόφαση ήταν τέτοια που απέρριπτε τις προσφυγές θα τελείωνε εδώ η διαδικασία και εκ των πραγμάτων δεν θα ετίθετο θέμα συνταγματικότητας του νόμου Παππά.

Με την απόφαση περί παραδεκτών προσφυγών, το Συμβούλιο της Επικρατείας θα εξετάσει εάν είναι αντισυνταγματικός ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες.

Εάν το Συμβούλιο της Επικρατείας κρίνει ότι ο νόμος Παππά είναι αντισυνταγματικός τότε καταρρέει όλη η διαδικασία και η κυβέρνηση βρίσκεται πλήρως εκτεθειμένη.

Σε ένα τέτοιο σενάριο θα μπορούσαν να προκύψουν σοβαρές πολιτικές εξελίξεις.

Εάν το Συμβούλιο κρίνει ότι ο νόμος είναι συνταγματικός τότε η κυβέρνηση θωρακίζεται και ισχυροποιεί την επιχειρηματολογία της.

Κυβερνητικοί κύκλοι πάντως ανέφεραν ότι δεν ανησυχούν για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας…θεωρούν ότι είναι τυπική αυτή η απόφαση και τονίζουν ότι ο νόμος Παππάς θα κριθεί συνταγματικός.

Πάντως από τις αντιδράσεις της κυβέρνησης – βλέπε Κουρουμπλή και Παππά – εγείρεται σοβαρό θέμα καθώς η κυβέρνηση απλά λέει ότι αν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός θα νομοθετήσει νέο νόμο…

Όμως με ρεαλιστικούς όρους θα πρόκειται για μια σοβαρή αποτυχία της κυβέρνησης, μια ήττα στα σημεία και σίγουρα θα ανακύψουν σοβαρές πολιτικές εξελίξεις…

Θα δείξει η κυβέρνηση ότι κινήθηκε με προχειρότητα και δόλο…

Νομικοί κύκλοι πάντως επισημαίνουν ότι η απόφαση δεν είναι εκ των προτέρων δεδομένη είναι αμφίρροπο το αποτέλεσμα… τονίζοντας ότι όντως μπορεί να κριθεί ο νόμος αντισυνταγματικός.
Η κρίσιμη απόφαση
Η διάσκεψη της Ολομέλειας του ΣτΕ επί της ουσίας του ζητήματος θα συνεχιστεί σε νέα ημερομηνία τις προσεχείς ημέρες.

Ειδικότερα, με ψήφους 16 υπέρ και 9 κατά το δικαστήριο έκανε δεκτές – παραδεκτές κατά τη νομική ορολογία – τις προσφυγές δίδοντας τη δυνατότητα στο δικαστήριο να εξετάσει την ουσία της υπόθεσης και να αποφανθεί για τη συνταγματικότητα ή μη του νόμου της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες.

Η Ολομέλεια που διεξήχθη σε φορτισμένο κλίμα λόγω της δημοσιοποίησης προσωπικών δεδομένων για αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις των μεγαλύτερων δικαστικών ενώσεων, προχώρησε και σήμερα στην εξέταση των πρώτων θεμάτων για τα μείζονα θέματα αντισυνταγματικότητας που έχουν τεθεί με τις προσφυγές.

Η απόφαση για την ουσία της Συνταγματικότητας για την οποία ανοίγει ο δρόμος εκτιμάται σαν καθοριστική για τις πολιτικές εξελίξεις.

Κ. Μητσοτάκης: Παρακράτος ανομία οι μεθοδεύσεις πριν τη διάσκεψη του ΣτΕ

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής για τις τηλεοπτικές άδειες, εν όψει της νέας διάσκεψης των προέδρων της Βουλής για τη συγκρότηση του ΕΣΡ.

Ο Κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε «παρακράτος ανομίας» τις μεθοδεύσεις πριν τη διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες.
Αναφερόμενος στη παρέμβαση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι ποτέ στην ιστορία της μεταπολίτευσης δεν έχει εκδοθεί τέτοια ανακοίνωση από τους δικαστές.
Τα δημόσια ήθη διολισθαίνουν σε κατάντια, καραδοκεί ο κίτρινος Τύπος, κατήγγειλε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

O πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε και στην εφημερίδα “Αυγή” που δημοσίευσε φωτογραφίες για τα προσωπικά δεδομένα ανώτατου δικαστή και σημείωσε ότι «τα δεδομένα αυτά είχαν χρησιμοποιηθεί στη Βουλή από τους γνωστούς εργολάβους της λάσπης.
Είναι αυτά δείγματα γραφής μίας εξουσίας που δεν έχει καμία αναστολή στο να υποσκάψει ότι της αντιστέκεται.

Μία εξουσία που στέλνει στο σπίτι τους στελέχη που καταγγέλλουν διασπάθιση δημοσίου χρήματος».
«Η κυβέρνηση ακολουθεί ακραίες μεθόδους που προσβάλλουν το κράτος δικαίου και υπονομεύουν την ίδια την ποιότητα της δημοκρατίας.

Ποτέ δεν είχαμε μια εξουσία που διορίζει νύχτα τους αντιπροέδρους του Αρείου Πάγου.

Θα προστατεύσουμε το κύρος της Δικαιοσύνης», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι η δικαιοσύνη είναι το τελευταίο θεσμικό ανάχωμα απέναντι στον αυταρχισμό της εκτελεστικής εξουσίας.

«Η χθεσινή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, σηματοδοτεί την βούληση του Δικαστηρίου να κρίνει την ουσία της αντισυνταγματικότητας του νόμου Παππά, που δικαιώνει απόλυτα την θέση της ΝΔ να μην προχωρήσει η κυβέρνηση στην αδειοδότηση των καναλιών, πριν το Δικαστήριο κρίνει την αντισυνταγματικότητα του νόμου.

Προειδοποιώ την κυβέρνηση να αφήσει τη Δικαιοσύνη, να πάρει την απόφαση ανεπηρέαστη και να μην προχωρήσει στο κλείσιμο των καναλιών.

Η αντίδραση των πολιτών και της Δικαιοσύνης έχουν σταματήσει τα σχέδια της κυβέρνησης».

Ζήτησε δε να μην ξαναφέρει την πραξικοπηματική -όπως την χαρακτήρισε- τροπολογία του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά για το κλείσιμο των καναλιών, και προσέθεσε ότι «το μαύρο στην ενημέρωση δεν θα περάσει».

«Έχουν σταματήσει τα σχέδια των Τσίπρα, Παππά να κλείσουν εντός 5 ημερών τα κανάλια.

Το μαύρο στην πολυφωνία και στην ενημέρωση δεν θα περάσει.

Διαχρονικά στηρίζουμε τις ισχυρές ανεξάρτητες αρχές με τις αρμοδιότητες που προβλέπει το Σύνταγμα

Δεν ασκούμε μόνο δυναμική αλλά και υπεύθυνη αντιπολίτευση.
Δεν αρνούμαστε τα πάντα όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ

Απαιτούμε την επιστροφή στο ΕΣΡ των αρμοδιοτήτων που ορίζονται από το Σύνταγμα», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε αυταρχική την κυβέρνηση και τόνισε ότι μόνο μέλημα της είναι η παραμονή στην εξουσία με κάθε κόστος.

Η απάντηση του υπουργού Επικρατείας

Στην επίθεση που εξαπέλυσε στην κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχετικά με το ΣτΕ, τις τηλεοπτικές άδειες και το ΕΣΡ, απάντησε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

«Το θλιβερό είναι ότι η αξιωματική αντιπολίτευση αντί να έχει το δικό της πολιτικό στίγμα επιλέγει για άλλη μια φορά να είναι ουρά των συμφερόντων», τόνισε ο υπουργός.

«Η υποχρέωσή σας να συμβάλετε στη λειτουργία του ΕΣΡ και στη νόμιμη συγκρότησή του δεν είναι υπό αίρεση και ούτε μπορεί να μπαίνει υπό όρους», ανέφερε ο κ. Παππάς.

«Ο δικός μας νόμος, ο 4339, είχε τις περισσότερες αρμοδιότητες για το ΕΣΡ. Επιλέξατε συνειδητά να το υπομονεύσατε και τώρα έρχεστε και πληρώνετε τις συνέπειες αυτών των πολιτικών επιλογών.

Να βγείτε και να πείτε στον ελληνικό λαό ότι ζητάτε να επιστραφούν πίσω τα λεφτά που για πρώτη φορά πλήρωσαν οι ιδιοκτήτες των καναλιών, τα λεφτά που ποτέ εσείς δεν τολμήσατε να τους βάλετε να πληρώσουν», κατέληξε ο υπουργός Επικρατείας.

Παππάς: Εάν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός γυρίζουμε σε καθεστώς με μη αδειοδοτημένα κανάλια
Την θέση ότι εάν ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες κριθεί από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας αντισυνταγματικός, γυρίζουμε σε καθεστώς με μη αδειοδοτημένα κανάλια διατύπωσε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ και κληθείς να σχολιάσει την απόφαση του ΣτΕ, το οποίο αποφάσισε να περάσει στην ουσία της υπόθεσης και να αποφανθεί εάν ο νόμος είναι ή όχι συνταγματικός, ο κ.Παππάς είπε ότι «το Ανώτατο Δικαστήριο, δεν έκανε δεκτές τις προσφυγές, αποφάσισε να μπει στην ουσία της υπόθεση».

«Η ΝΔ έχει εγκλωβιστεί στη παγίδα της απόφαση να μην συμμετάσχει στη συγκρότηση του ΕΣΡ.
Θα ήταν καλό για τη δημοκρατία μας να προσαρμοστεί στη πραγματικότητα», είπε ο κ.Παππάς, τονίζοντας ότι «είναι ανήθικο τις όποιες εξελίξεις να τις συνδέουν με τις προσωπικές στιγμές του οποιουδήποτε».

«Δέχονται πιέσεις οι δικαστές από επιχειρηματικά συμφέροντα;
Είναι προφανές ότι υπάρχουν αυτά τα συμφέροντα.
Τα δελτία ειδήσεων δεν ασχολούνται με την ενημέρωση των πολιτών, αλλά με την υπεράσπιση των συμφερόντων των επιχειρηματιών.

Το πρόβλημα με την αξιωματική αντιπολίτευση είναι ότι εμφανίζεται ουραγός αυτών των συμφερόντων» υποστήριξε ο κ.Παππάς, επισημαίνοντας ότι «άλλαξε το παράδειγμα των σχέσεων διαπλοκής με την απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει το καθεστώς νομιμότητας με τη χορήγηση προηγούμενης άδειας, σύμφωνα με το Σύνταγμα».

«Έχει υπάρξει ένα τηλεοπτικό παρακράτος, η κυβέρνηση κι εγώ έχουμε υποστεί επιθέσεις» τόνισε ο κ.Παππάς, υπογραμμίζοντας πως δεν πρόκειται να επαναφέρει την νομοθετική πρόταση του για τους τηλεοπτικούς σταθμούς πριν εξαντληθεί η προσπάθεια του προέδρου της Βουλής για σύσταση του ΕΣΡ.

Κουμουτσάκος: Απαράδεκτη πρόκληση στη θεσμική και δημοκρατική τάξη τυχόν επαναφορά της τροπολογίας Παππά.

Την θέση ότι τυχόν επαναφορά της τροπολογίας Παππά θα αποτελούσε απαράδεκτη πρόκληση στη θεσμική και δημοκρατική τάξη διατύπωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος.
«Μετά την απόφαση του ΣτΕ, τυχόν επαναφορά της διαβόητης «τροπολογίας Παππά» θα είναι απαράδεκτη πρόκληση στη θεσμική και δημοκρατική τάξη» ανέφερε με μήνυμα του στο twitter ο κ.Κουμουτσάκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εάν η σημερινή διάσκεψη των προέδρων της Βουλής (είναι προγραμματισμένη για τις 14:00 μετά το μεσημέρι) δεν καταλήξει σε συμφωνία για τη συγκρότηση του ΕΣΡ, δεν αποκλείεται να παρέμβει εκτάκτως με ομιλία του στη Βουλή ο πρωθυπουργός και να αναγγείλει την επανακατάθεση της τροπολογίας Παππά για τα κανάλια που δεν πήραν άδεια, στην οποία μέχρι στιγμής έχει μπει φρένο.

Η εν λόγω τροπολογία προβλέπει το κλείσιμο των τηλεοπτικών σταθμών που δεν πήραν άδεια μέσα σε πέντε ημέρες από την έκδοση της σχετικής υπουργικής απόφασης.
Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση είχε διαμηνύσει ότι η οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία για τη μετάβαση στο νέο τηλεοπτικό τοπίο θα λάμβανε χώρα μετά την προσπάθεια συγκρότησης του ΕΣΡ.

Κρέτσος: Θα επιστραφούν τα χρήματα στους υπερθεματιστές εάν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός

H κυβέρνηση θα σεβαστεί την όποια απόφαση της Δικαιοσύνης και αν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός θα επιστραφούν τα χρήματα της πρώτης δόσης στους υπερθεματιστές.

Αυτό ξεκαθάρισε σήμερα (19/10/2016) ο γγ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος σε δηλώσεις του στα Παραπολιτικά.

«Αν το Συμβούλιο της Επικρατείας κρίνει αντισυνταγματικό το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες θα επιστρέψουμε στο προηγούμενο τηλεοπτικό καθεστώς», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ερωτηθείς τι θα γίνει με τους δύο νέους υπερθεματιστές που έχουν λάβει τηλεοπτική άδεια περιορίστηκε να πει ότι «ξεκινάμε ξανά από το μηδέν».

Παράλληλα, ο κ. Κρέτσος επεσήμανε ότι η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη σημειώνοντας ότι οποιαδήποτε προσπάθεια χειραγώγησης δεν πρέπει να υπάρχει

Υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα επανακαταθέσει την τροπολογία που προβλέπει τη διακοπή λειτουργίας σε πέντε μέρες για τα κανάλια που δεν έχουν λάβει άδεια.
Αναφερόμενος στη χθεσινή (18/10/2016) απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας δεν άλλαξε τίποτα.

Όπως τόνισε είναι μια μάχη που θα δώσει η κυβέρνηση λέγοντας πως ότι έχει γίνει μέχρι σήμερα είναι συμβατό με το Σύνταγμα.
Ο ίδιος τόνισε πως η κυβέρνηση δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια εξηγώντας πως το κράτος έχει αποδείξει ότι έχει τη δυνατότητα να παρεμβαίνει και έχει την πολιτική βούληση για συναίνεση σε βασικά ζητήματα.

Βούτσης: Η Βουλή μπορεί και πρέπει να ανταποκριθεί στην ευθύνη για τη συγκρότηση του ΕΣΡ

Την πεποίθηση ότι η παρούσα Βουλή μπορεί και πρέπει να ανταποκριθεί στην ευθύνη που της αναλογεί από το Σύνταγμα για τη συγκρότηση του ΕΣΡ, διατύπωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ανοίγοντας στις 2 το μεσημέρι τη Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής.

«Οι αρμοδιότητες του ΕΣΡ είναι πάρα πολλές και οι εκκρεμότητες που δημιουργεί η μη δημιουργία του είναι πάρα πολλές και πολύ σοβαρές και εμείς έχουμε το μέρος της ευθύνης που κατά το Σύνταγμα μας αναλογεί.

Είναι ένα πλήθος ζητημάτων, πλήθος ελεγκτικών, ρυθμιστικών και ουσία κανονιστικών διαδικασιών, με βάση τις οποίες το ΕΣΡ διαμορφώνει το τηλεοπτικό τοπίο.

Υπάρχει λοιπόν μια αναπηρία παρατεταμένη που δημιουργεί πολλά προβλήματα», είπε ο Νίκος Βούτσης.

Σχολιάζοντας τις αιτιάσεις να υπάρξει αναμονή της Βουλής έως την απόφαση του ΣτΕ επί της συνταγματικότητας του νόμου 4339/2015, ο πρόεδρος της Βουλής είπε ότι αυτή δεν έχει θεσμικό και κοινοβουλευτικό επιχείρημα, διότι καθώς υπάρχουν διαφορετικά κόμματα, αυτό το επιχείρημα θα μπορούσε να είναι «παντός καιρού» και μάλιστα για μια υποχρέωση του Συντάγματος.

«Δεν είναι ό,τι καλύτερο, η αξιωματική αντιπολίτευση, στη βάση μιας ένστασης για ένα νόμο, να μην επικουρεί για να λύσουμε ένα τέτοιο θέμα, αν και λύσαμε το θέμα με τέσσερις ανεξάρτητες αρχές», είπε ο πρόεδρος της Βουλής και τόνισε ότι στις άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν δεν υπήρξε ποτέ αυτή η αιτίαση, ότι δηλαδή, «ή παίρνετε το νόμο ή δεν προχωράμε».

Ν. Δένδιας στη Διάσκεψη των Προέδρων για ΕΣΡ: Να περιμένουμε την απόφαση του ΣτΕ

«Θα ήταν σώφρον να αναμένουμε την απόφαση του ΣτΕ και μετά να κινηθούμε όλοι μαζί για τη δημιουργία ενός ισχυρού και απαραίτητου για την τάξη ΕΣΡ», δήλωσε ο Νίκος Δένδιας στη Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής. Εμείς δεν είμαστε αντίθετοι με τις συστάσεις ανεξάρτητων αρχών.

Μετά την απόφανση του ΣτΕ, νομίζω ότι θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε. Δεν είναι μπλοκάρισμα η στάση της ΝΔ αλλά θέμα αρχής, αν έχουν στερηθεί από το ΕΣΡ συνταγματικά προβλεπόμενες αρμοδιότητες, είπε ο Νίκος Δένδιας.

Λίγο νωρίτερα, ο Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας ως αντιπρόεδρος της Βουλής, απευθύνθηκε στον Νίκο Βούτση λέγοντας:

«Μου κάνατε μια πρόταση την οποία βρήκα μετριοπαθή και την μετέφερα στον αντιπρόεδρο του κόμματός μου, γιατί ο πρόεδρος ήταν στην Αμερική. Και ενώ αυτό ήταν κάτι που θα μπορούσε να συζητηθεί-το πρόσωπο του προέδρου δεν το αναφέρω γιατί δεσμεύομαι και πιστεύω ότι ήταν ευρύτερης αποδοχής- και ενώ ενδεχομένως να καταλήγαμε κάπου, την Παρασκευή ο κ. Παππάς έκανε αυτό που έκανε.

Τέτοιες ενέργειες ενισχύουν τις ακραίες φωνές και φέρνουν σε δύσκολη θέση φωνές που ενδεχομένως να είχαν μια πιο μετριοπαθή στάση».

Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας την Τρίτη (25/10) οι εκπρόσωποι των τεσσάρων καναλιών
Την ερχόμενη Τρίτη (25/10) θα παραστούν οι εκπρόσωποι των υπερθεματιστών στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Ήδη οι τηλεοπτικοί σταθμοί ΣΚΑΙ και ο ΑΝΤ1 απάντησαν θετικά στην πρόσκληση των μελών την Επιτροπής, με τον ΣΚΑΙ να εκπροσωπείται από τους κ.κ. Κιμπουρόπουλο και Φιλιππόπουλο, και ο ΑΝΤ1 με τον κ. Λιαρέλη, οι οποίοι θα βρεθούν το πρωί της Τρίτης στη Βουλή.

Ο κ. Μαρινάκης δεν έχει ορίσει ακόμα κάποιον εκπρόσωπο, ενώ ο τέταρτο υπερθεματιστής τηλεοπτικής άδειας, κ. Σαββίδης, απουσιάζει στο εξωτερικό.

Πηγή:

https://attikanea.blogspot.gr/2016/10/blog-post_968.html

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr