Home Greek News ΒΟΜΒΑ: Παρέχει Μηχανήματα Ψηφοφορίας σε 16 πολιτείες των ΗΠΑ εταιρεία του…ΤΖΟΡΖ ΣΟΡΟΣ!!! ΦΤΙΑΧΤΕΣ ΟΙ ΕΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΚΛΟΓΕΣ! Μέρος 4ο

ΒΟΜΒΑ: Παρέχει Μηχανήματα Ψηφοφορίας σε 16 πολιτείες των ΗΠΑ εταιρεία του…ΤΖΟΡΖ ΣΟΡΟΣ!!! ΦΤΙΑΧΤΕΣ ΟΙ ΕΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΚΛΟΓΕΣ! Μέρος 4ο

by _
0 comment 208 views

ΒΟΜΒΑ: Παρέχει Μηχανήματα Ψηφοφορίας σε 16 πολιτείες των ΗΠΑ εταιρεία που ανήκει στον…ΤΖΟΡΖ ΣΟΡΟΣ!!!

ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο «ΠΟΛΥ-ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ» ΜΑΣ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ»!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ…ΕΛΕΧΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!

Έχει δίκιο τελικά ο Τράμπ για αυτές τις εκλογές, τις…ΦΤΙΑΧΤΕΣ!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 13.02, 20 Οκτ. 2016 | JohnKountouris

Ήδη σας έχω γράψει πολλά για το γεγονός ότι το σύστημα εδώ στις ΗΠΑ είναι…ΦΤΙΑΧΤΟ….ΣΤΗΜΕΝΟ, ιδιάτερα όσον αφορά τις προεδρικές εκλογές. Και έρχεται μια άλλη αποκάλυψις που μας τα επιβεβαιώνει αυτά για τη πολλοστή φορά! Και αυτήν τη φορά, βλέπουμε μια σαφή ρόλο, για την διαστρέβλωση των αμερικανικών εκλογών, του…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ! Εεε, αυτά δεν πρέπει να μας ξενίζουν ρε παιδιά, διότι όπως ήδη ξέρουμε, αυτός ο μεγάλος «ανθρωπιστής» είναι ήδη δραστήριος στην χειραγωγή σχεδόν…ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ, συμπεριλαμβανομένων των ίδιων των εκλογών των…ΧΩΡΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ! Διαβάστε το άρθρο μου με τίλτο «ΒΟΜΒΑ! Χειραγωγούν τις εκλογές στην Ευρώπη οι ΜΚΟ του…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ!!!» και ΔΕΙΤΕ και τα σχετικά έγγραδα σαν απόδειξη του τι σας λέγω εδώ.

Ήδη έχει δόσει στη Χίλαρι Κλίντον τουλάχιστον $25 εκατ. για την εκστρατεία της ο Σόρος!  Διβάστε και το άρθρο μου «ΣΟΚ! ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ: Η νίκη της Χίλαρι Κλίντον είναι μια τελειωμένη υπόθεσις» όπου ΚΑΥΧΑΤΑΙ ο Σόρος για το γεγονός ότι το αποτέλεμα των εκλογών είναι ηδη, κατ’ αυτόν, μια…ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ…!!!

Πάντως, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο μέσος Αμερικανός ψηφοφόρος που αποφασίζει για την εκλογή ενος νέου προέδρου Αυτά είναι…ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. Διαβάστε το άρθρο μου «Οι προέδροι των ΗΠΑ δεν εκλέγονται αλλά…ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ» για να καταλάβετε. Είναι το…ΚΟΛΛΕΓΕΙΟΝ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΟΡΩΝ που βγάζει τον καινούριο πρόεδρο, το οποίο είναι…ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ!!!

Π.χ., 

Το 2008, ένας εκλεκτόρας στην πολιτεία Ντέλαγουερ ονόματι Έντουαρντ Ε Τεντ Κόφμαν (Edward E Ted Kaufman) εξέλεξε για τον Ομπάμα και Μπίντεν στις τότε προεδρικές εκλογές. Τυχαίνει να είναι…ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ο άνθρωπος και μετά τις εκλογές, όλως περιέργως, παίρνει την ευκαρία να αντικαταστήσει τον…ΜΠΙΔΕΝ στην Γερουσία. Χμμμ. Πριν γίνει γερουσιαστής των ΗΠΑ., ο Κόφμαν ήταν σύμβουλος Μπάιντεν για χρόνια. Καταλαβαίνετε τώρα τι παίζεται εδώ στις πλάτες όλων μας?!

ΤΩΡΑ…ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ!…ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΑΙΤ TheDaily Caller.com ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ…!!!…

_______________

 

-του κ DAVID KRAYDEN απο το σάιτ TheDailyCaller.com | μετάφρασις του Ιωαν. Κουντούρη
Συνεργάτης
11:25 PM 10/18/2016

Η Smartmatic, μια εταιρεία τεχνολογίας ψηφοφορίας, που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, που έχει βαθείς δεσμούς με τον George Soros (Τζόρτζ Σόρος), έχει τον έλεγχο των μηχανημάτων ψηφοφορίας σε 16 πολιτείες των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων ζώνων μάχης σχετικά με τις προεδρικές εκλογές, όπως η Αριζόνα, το Κολοράντο, η Φλόριντα, το Μίσιγκαν, η Νεβάδα, η Πενσυλβάνια και η Βιρτζίνια. Άλλες περιφέριες που έχουν επηρεαστεί είναι η Καλιφόρνια, η Περιφέρεια της Κολούμπια, το Ιλινόις, η Λουιζιάνα, το Μιζούρι, το Νιου Τζέρσεϋ, το Όρεγκον, το Ουάσιγκτον και το Ουισκόνσιν…

Η ιστοσελίδα της περιλαμβάνει ένα διάγραμμα ροής που περιγράφει πώς η εταιρεία συνέβαλε στις εκλογές στις ΗΠΑ από το 2006 έως το 2015 με «57.000 μηχανήματα ψηφοφορίας καταμέτρησης που έχουν διατεθεί» και με «35 εκατομμύρια ψηφοφόροους που έχουν εξυπηρετήσει.»

Το 2005, η Smartmatic εξαγόρασε την εταιρεία “Sequoia Voting Systems” στην Καλιφόρνια και εισήλθε εις τον κόσμον των εκλογών στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Smarmatic, «Σε λιγότερο από ένα χρόνο, η Smartmatic τριπλασίασε το μερίδιο αγοράς της Sequoia» και «έχει προσφέρει υπηρεσίας τεχνολογίας και υποστήριξης στις Εκλογικές Επιτροπές των 307 κομητείων 16 πολιτειώνς.»

Μεταξύ των «περιπτωσιολογικών μελετών», που έχει παραθέσει η Smartmatic στην ιστοσελίδα της ως παραδείγματα της δουλειάς της, είναι η Βενεζουέλα, όπου διευκολύνει εκεί τις εκλογές από το 2004, όταν «κέρδισε έναν διαγωνισμό για να παράσχει στην Βενεζουέλα με ένα αξιόπιστο σύστημα ψηφοφορίας.»

Παραθέτει επίσης την κομητεία County Cook του Ιλινόις ως μια άλλη ιστορία επιτυχίας (“success story”), όταν «το 2006, υπέγραψε η Smartmatic αυτό που, την στιγμή εκείνη, ήταν η μεγαλύτερη εκλογική σύμβαση αυτοματισμού στην ιστορία των ΗΠΑ.» Η κομητεία Cook County περιλαμβάνει το Σικάγου και τα προάστιά του, μια γεωγραφική ζώνη που αποτελεί ιστορικά και πρόσφατα αντικείμενο κριτικής για την απάτη στις κάλπες!

Ο πρόεδρος της Smartmatic είναι ο κ Mark Malloch-Brown, ο οποίος βρίσκεται στη βρετανική Βουλή των Λόρδων και στο διοικητικό συμβούλιο των Ιδρύματων της Ανοικτής Κοινωνίας του Τζορτζ Σόρος. Ήταν επίσης ένας πρώην αντιπρόεδρος των Ταμείων Επενδύσεων του Σόρος και ακόμη και ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, όταν εργάστηκε ως επικεφαλής του προσωπικού του Κόφι Ανάν.

Το βιογραφικό του κ Malloch-Brown περιλαμβάνει θητείες ως αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας των Ηνωμένων Εθνών και στέλεχος του υπουργικού συμβουλίου του Βρετανού πρωθυπουργού Γκόρντον Μπράουν.

Εκτός από μια στενή σχέση με τον Σόρος, ο Malloch-Brown έχει συνεργαστεί με εταιρείες συμβούλων που είναι καλά συνδεδεμένες με τον Μπιλ και την Χίλαρι Κλίντον. Ήταν ένας διεθνής εταίρος με την εταιρεία συμβούλων Sawyer-Miller και ήταν ανώτερος σύμβουλος της FTI Consulting.

Μια από τους “αποφοίτους” της Sawyer-Μίλερ είναι η κα Mandy Grunwald, η οποία έτρεξε τη σύμβαση επικοινωνίας της εταιρείας για τον κ Μπιλ Κλίντον το 1992 για την υποψηφιότητά του για την προεδρία. Ήταν επίσης η επικεφαλής των επικοινωνιών για την ανεπιτυχή προεδρική υποφηφιότητα της κας Χίλαρι Κλίντον το 2008.

Ο Jackson Dunn, ο οποίος είναι ανώτερος διευθυντής με την FTI Consulting, πέρασε 15 χρόνια στην Ουάσιγκτον, όπου εργάστηκε ως βοηθός για τον πρόεδρο Μπιλ Κλίντον και την γερουσιαστή Χίλαρι Κλίντον.

Έχει ήδη αντιμετωπίσει μια διαμάχη στον συνεχιζόμενο προεδρικό διαγωνισμό η Smartmatic. Έτρεξε την διαδικτυακή ψηφοφορία για την Ρεπουμπλικανική κοινοβουλευτική ομάδα της πολιτείας Γιούτα τον περασμένο Μάρτιο, όταν πολλοί κριτικοί είπαν ότι ήταν αδύνατο να εξασφαλισθούν οι προσωπικές ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποιούνται για την εγγραφή των ψηφορόων και για την διεξαγωγή οποιασδήποτε ψηφοφορίας.

_______________

Διαβάστε επίσης τα άλλα τρία άρθρο που έγραψα για τις…ΣΤΗΜΕΝΕΣ εκλογές στις ΗΠΑ!

Δείτε επίσης!

Κώδικας Μυστηρίων: Οι εκλογές οι…ΦΤΙΑΧΤΕΣ των ΗΠΑ και όχι μόνο!

https://www.youtube.com/watch?v=TKHMCSjaPAc

Πηγή:

http://dailycaller.com/2016/10/18/soros-connected-company-provides-voting-machines-in-16-states/#ixzz4Ne4UpxVZ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr