Ο ψευδομουφτής Ξάνθης συκοφαντεί την Ελλάδα για “συνεργασία με τον Γκιουλέν”!

Για “μυστικές σχέσεις” της Ελλάδας με την “τρομοκρατική” όπως την αποκάλεσε οργάνωση του Γκιουλέν,έκανε ο λόγο ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, μιλώντας στην 9η Ισλαμική Διάσκεψη Ευρασίας! Σύμφωνα με δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας που μετέφρασαν τα tourkikanea.gr ο ψευδομουφτής υποστήριξε πως η οργάνωση του Γκιουλέν “χάριν των δικών της συμφερόντων έφερε σε δύσκολη κατάσταση τους μουσουλμάνους που ζούνε στην Δυτική Θράκη και μεταξύ άλλων δήλωσε πως “η FETÖ είναι μια ύπουλη και απατηλή οργάνωση που χρησιμοποιεί την θρησκεία, μια συνωμοτική κίνηση που της αρέσει να καταστρέφει τους ανθρώπους. Mια οργάνωση που δεν διστάζει να κάνει οτιδήποτε για να εξαφανίσει τους υπερασπιστές του Ισλάμ”.

Ο κ, Μέτε αλλά και πολλοί συνοδοιπόροι του έχουν τεθεί υπό έρευνα από το καθεστώς Ερντογάν,το οποίο αμφισβητεί την “πίστη” τους στον Τούρκο πρόεδρο.Θέλουν μάλλον να δώσουν τις “εξετάσεις” τους, αλλά αν έχουν αποδοθεί σωστά όσα είπε ,από την τουρκική εφημερίδα,είναι αυτονόητο ότι υπάρχει θέμα με τον κ.Μέτε,ο οποίος δεν μπορεί να συκοφαντεί την Ελλάδα.

Η ομιλία του έγινε στην Κωνσταντινούπολη στην διάσκεψη που οργανώνεται από την πανίσχυρη Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων,την οποία εποπτεύει το επιτελείο Ερντογάν.

militaire.gr