Home Greek News «ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΣΩΡΟΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ»: Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΛΙΝΤΟΝ ΣΥΖΗΤΑ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΣΕ ΔΙΕΡΕΥΣΑΝ EMAIL

«ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΣΩΡΟΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ»: Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΛΙΝΤΟΝ ΣΥΖΗΤΑ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΣΕ ΔΙΕΡΕΥΣΑΝ EMAIL

by _
0 comment 127 views

“Θα ήθελα να το κάνω αυτό μόνο για πολιτικούς λόγους (δηλαδή, να κάνω τον Σόρος ευτυχισμένο)” λέει το email

Infowars.com – 17 Οκτ. 2016 | μετάφρασις του Ιωάν. Κουντούρη | JohnKountouris.com

Τα μέλη της προεδρικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον συζήτησαν την πολιτική σημασία του να ευαρεστούν στον δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δημοσιεύθηκαν από το WikiLeaks.

Το email, ανάμεσα σε χιλιάδες που φέρεται ότι παραβιάστηκε από τον πρόεδρο της εκστρατείας της Κλίντον, κ Ιωάννη Ποντέστα, αποκαλύπτει μια συζήτηση μεταξύ πολλών εξεχουσών προσωπικοτήτων – συμπεριλαμβανομένων του διευθυντή της εκστρατείας Robby Mook και της βοηθού της Κλιντον, κας Huma Αμπεντίν – όσον αφορά την οργάνωση “America Votes” (AV, Η Αμερική ψηφίζει).

“Θα ήθελα να το κάνω αυτό μόνο για πολιτικούς λόγους (δηλαδή για να κάνω τον Σόρος ευτυχισμένο),” λέει ο Mook στην Αμπεντίν. “Είναι πολύ ασαφές για μένα πόση σημασία θα έχει η AV τον επόμενο κύκλο. Και δεν τους έχω δει να προσθέτουν καμιά αξία αυτόν τον κύκλον. Επίσης, ανησυχώ λίγο ότι θα προκαλέσει σύγχυση ανάμεσα στους δωρητές έναντι των προτεραιοτήτων.”

Η America Votes, η οποία λειτουργεί “με πάνω από 400 πολιτειακές και εθνικές εταιρικές οργανώσεις για την προώθηση προοδευτικών πολιτικών, να κερδίζει τις εκλογές, και να προστατεύει το δικαίωμα ψήφου του κάθε Αμερικανού”, έχει λάβει πολλά εκατομμύρια σε χρηματοδότηση από τον Σόρος.

“Δειπνεί απόψε με τον George Soros,” απαντά η Αμπεντίν. “Ξέρετε τίποτε για την America Votes; Όπως μου το εξήγησε ο Greg Speed, είναι μια συντονισμένη εκστρατεία για τις διάφορες εξωτερικές ομάδες. Ο Σόρος είναι ένας μεγάλος υποστηρικτής της ομάδας και πρόκειται να της ζητήσει απόψε αν θα έρθει σε ένα έρανο για αυτούς στο σπίτι του, τον Δεκέμβριο. Εσείς τι λέτε;”

Αρκετά άλλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν κυκλοφορήσει στην μεγάλη απελευθέρωση εμαιλ του Τζόν Ποντέστα έχουν αποκαλύψει επίσης τους στενούς δεσμούς της εκστρατείας Κλίντον με τον φαύλο φιλάνθρωπο.

Πηγή:

http://www.infowars.com/make-soros-happy-clinton-campaign-discusses-importance-of-pleasing-billionaire-in-leaked-email/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr