Home Greek News To βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει εκνευρισμένο τον Αλέξη Τσίπρα να ζητάει επανάληψη της ψηφοφορίας στο Συνέδριο (βίντεο)

To βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει εκνευρισμένο τον Αλέξη Τσίπρα να ζητάει επανάληψη της ψηφοφορίας στο Συνέδριο (βίντεο)

by _
0 comment 159 views

Μια από τις πιο έντονες και συζητημένες στιγμές του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ που ολοκληρώθηκε χθες, ήταν αυτή κατά την οποία ο Αλέξης Τσίπρας έκανε παρέμβαση σχετικά με την ποσόστωση του 25% των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής…

Ο Πρωθυπουργός εισηγήθηκε στην ποσόστωση του 25% των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος να μην προσμετρώνται οι βουλευτές, αλλά μόνον όσοι έχουν κυβερνητική θέση.

Ωστόσο, στην ψηφοφορία που ακολούθησε, η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα δεν εγκρίθηκε και καταψηφίστηκε. Το γεγονός προκάλεσε την παρέμβαση του Πρωθυπουργού που έφερε στιγμιαία ένταση και αντιδράσεις από τους Συνέδρους και τους βουλευτές.

https://www.youtube.com/watch?v=dT8CKbhqNpU

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr