Home Greek News ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ E-MAIL ΚΛΙΝΤΟΝ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ! WikiLeaks: Οι 5 οδηγίες του Αμερικανού πρώην προέδρου: «Πως θα χειριστείς τη Μέρκελ»

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ E-MAIL ΚΛΙΝΤΟΝ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ! WikiLeaks: Οι 5 οδηγίες του Αμερικανού πρώην προέδρου: «Πως θα χειριστείς τη Μέρκελ»

by _
0 comment 112 views

Αποκαλυπτικά e- mail, με τις συμβουλές Κλίντον σε Τσίπρα για την διαπραγμάτευση του Ιουλίου με τους Ευρωπαίους, φέρνει στο φως το WikiLeaks…

Ωστόσο, το πιο ενδιαφέρον e mail όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Καθημερινής της Κυριακής» είναι εκείνο της 11ης Ιουλίου με τις πέντε συμβουλές Κλίντον στον Ελληνα πρωθυπουργό και συγκεκριμένα:

* ακόμη κι αν οι εταίροι έχουν παράλογα αιτήματα εκείνος να παραμείνει ήρεμος.

* Να τονίσει πως η αναγνώριση μιας αναδιάρθρωσης του χρέους είναι σημαντική νίκη για την Ελλάδα και την ανάπτυξή της και θα έπρεπε να πάει πέρα από την παραδοχή της που είχαν καταφέρει οι προκάτοχοι του κ. Τσίπρα.

* να αποκτήσει εμπιστοσύνη και να δείξει ότι η Ελλάδα έχει τη διάθεση και τη δυνατότητα να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις και θα έπρεπε να κινηθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα ψηφίζοντας βασικές μεταρρυθμίσεις από τη Βουλή τις επόμενες μέρες.

* Να θυμάται ότι η Μέρκελ αλλά και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν πολιτικούς περιορισμούς και ότι πρέπει να έχουν δυνατή απόδειξη ότι η Ελλάδα είναι αποφασισμένη για μεταρρυθμίσεις και ευελιξία.

Η εφημερίδα διευκρινίζει πως τα emails δεν είναι μεταξύ του κ. Κλίντον και Τσίπρα αλλά των συνεργατών τους.

Τα στοιχεία που διαρρέουν μέσω emails, έχει υποκλέψει το WikiLeaks από τον Τζον Ποντέστα συνεργάτη και σύμβουλο δυο αμερικανών προέδρων – Ομπάμα και Κλίντον- είναι.

Επιπροσθέτως υπάρχει και ανταλλαγή πλήθους e-mail και μεταξύ του Ποντέστα και άλλων στελεχών της αμερικανικής κυβέρνηση με ελληνοαμερικανούς παράγοντες όπως ο Φιλ. Αγγελίδης και ο Μάικλ Δουκάκης.

Πηγή:

crashonline.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr