Home Greek News Αναζητούν επτά ασύλληπτους «Πυρήνες» για την επίθεση στην Τσατάνη

Αναζητούν επτά ασύλληπτους «Πυρήνες» για την επίθεση στην Τσατάνη

by _
0 comment 150 views

Τι ερευνά η αστυνομία και τι την ανησυχεί…

Στο μικροσκόπιο των «ειδικών» υπηρεσιών της αστυνομίας έχουν μπει επτά ασύλληπτα μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» που αποτελούν, όπως εκτιμά η Αντιτρομοκρατική, το νέο επιχειρησιακό βραχίονα της οργάνωσης.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», οι αρμόδιοι αξιωματικοί προσπαθούν μέσα από τα στοιχεία πολυετών ερευνών να «χαρτογραφήσουν» τη δομή των «Πυρήνων» που χαρακτηρίζεται ως «Λερναία Ύδρα» επειδή παρά τις συλλήψεις και φυλακίσεις μελών της η οργάνωση και πάλι καταφέρνει να χτυπά και μάλιστα σημαντικούς στόχους, όπως η Εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη.

Πηγές από την αστυνομία, που επικαλείται ο «Ελεύθερος Τύπος», αναφέρουν πως τα ασύλληπτα μέλη είναι τουλάχιστον επτά- τέσσερις άνδρες και τρεις γυναίκες- εκ των οποίων ένα θεωρείται εξπέρ στην κατασκευή βομβών. Οι αρχές δεν αποκλείουν ο συγκεκριμένος άνθρωπος- που σε υποκλαπείσες συνομιλίες αναφέρεται ως «μάγειρας»- να στρατολογήθηκε με τη συμβολή ποινικών που «ζυμώθηκαν» με κατηγορούμενους για τρομοκρατία μέσα στη φυλακή.

Αυτό που ανησυχεί περισσότερο την αστυνομία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι πως τα φυλακισμένα μέλη της οργάνωσης εξακολουθούν να καταφέρνουν να επικοινωνούν με υπόπτους εκτός φυλακής.

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2419144

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr