Home Greek News Τα εμαιλ του Wikileaks: Είπαν στην Χίλαρι για τον «πληροφοριοδότη του Ρόσγουελ» και πού αποθήκευσαν τα συντρίμμια των…ΟΥΦΟ!!!

Τα εμαιλ του Wikileaks: Είπαν στην Χίλαρι για τον «πληροφοριοδότη του Ρόσγουελ» και πού αποθήκευσαν τα συντρίμμια των…ΟΥΦΟ!!!

by _
0 comment 125 views

Τα εμαιλ του Wikileaks: Είπαν στην Χίλαρι για τον «πληροφοριοδότη του Ρόσγουελ» και πού αποθηκεύτηκαν τα συντρίμμια των…ΟΥΦΟ!!!

Είχαν πει στη Χίλαρι Κλίντον πού μετέφεραν τα ερείπια απο τη συντριβή του ιπτάμενου δίσκου του Ρόσγουελ (Roswell) σε ένα e-mail που δημοσιεύθηκε από το Wikileaks, ως μέρος της απελευθέρωσης των χιλιάδων επικοινωνιών της εκστρατεία της.

-του JON AUSTIN | Μετάφρασις του Ιωάν. Κουντούρη | JohnKountouris.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 4:14, Τετ 12 Οκτωβρίου, 2016 | Επικαιροποιήθηκε: 11:29, Τετ, 12 Οκτωβρίου του 2016

Το e-mail στάλθηκε από τον πρώην τραγουδιστή Tom DeLonge του συγκροτήματος Blink-182 —ο οποίος άφησε να εννοηθεί επίσης στην επικοινωνία ότι ένας πρώην υποστράτηγος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ μπορεί να είναι έτοιμος να μετατραπεί σε πληροφοριοδότη– προς το διευθυντή της εκστρατείας της κυρίας Κλίντον Τζον Podesta…

Ο κ DeLonge και ο κ Podesta είναι και οι δύο γνωστoί για το μεγάλο ενδιαφέρον τους για τα ΟΥΦΟ και τους εξωγήινους, και έχουν υποσχεθεί ο τελευταίος και η Χίλαρι Κλίντον ότι θα δημοσιοποιήσει η Χίλαρι όσα απόρρητα αρχεία της κυβέρνησης, σχετικά με το θέμα, όσο το δυνατόν, αν κερδίσει την κούρσα για το Λευκό Οίκο.

Δύο εμάιλ από τον κ DeLonge προς τον κ Podesta που εστάλησαν πέρυσι δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Wikileaks.

Σε ένα απο αυτά ταυτίζει μια κορυφαία πηγή, που ισχυρίζεται ότι εργάστηκε εκεί “όπου τα συντρίμια της συντριβής των ΟΥΦΟ Ρόσγουελ” μεταφέρθηκαν και αποθηκεύτηκαν μέχρι και πολύ πρόσφατα.

screen-shot-2016-10-13-at-6-36-29-pm

screen-shot-2016-10-13-at-6-41-06-pm

Σε ένα e-mail με τίτλο “Αρχηγός McCasland” (General McCasland), έγραφε ότι συνεργάστηκε με τον κατονομασμένο πρώην στρατιωτικό αξιωματούχο πάνω στο μυστήριο του Roswell (Ρόσγουελ) και άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να είναι έτοιμος να γίνει πληροφοριοδότης.

Η Ρόσγουελ είναι στο επίκεντρο του ζητήματος των ΟΥΦΟ αφού τον Ιούλιο του 1947, ο στρατός εντυπωσιακά ανακοίνωσε σε δελτίο τύπου ότι βρήκε τα ερείπια μιας συνετρίβης ενος ιπτάμενου δίσκου στην έρημο κοντά.

Αλλά την επόμενη μέρα ανέσυρε τη δήλωση, λέγοντας ότι ήταν στην πραγματικότητα ένα κατεστραμμένο αερόστατο της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

Μάρτυρες εμφανίστηκαν αργότερα για να πούν ότι υπήρξαν εξωγήινα σώματα μέσα στο “συντετριμμένο σκάφος”, το οποίο μαζί με τα συντρίμμια μεταφέρθηκαν στη συνέχεια.

Ισχυρίζονται συχνά οι θεωρητικοί συνωμοσίας ότι φυλλάσσονται στη μυστηριώδη άκρως απόρρητη στρατιωτική βάση της περιοχής 51 (Area 51) στη Νεβάδα.

Έγραψε ο κ DeLonge:

«Όταν ο Roswell συνετρίβη, απεστάλη στο εργαστήριο στη Βάση Πολεμικής Αεροπορίας Wright Patterson. Ο Αρχηγός McCasland ήταν υπεύθυνος για ακριβώς αυτό το εργαστήριο μέχρι ένα-δύο χρόνια πριν.

«Ανέφερε ότι είναι ένας “σκεπτικιστής”, αλλ’ αυτός δεν είναι.»

 

Η πόλις Wright-Patterson, στο Οχάιο, περιέχει το Ερευνητικό Εργαστήριο της Πολεμικής Αεροπορίας, έναν επιστημονικό ερευνητικό οργανισμό που λειτουργιέται από την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, το οποίο χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη τεχνολογιών αεροδιαστημικού πολέμου, με προϋπολογισμό περίπου $3 δις.

Πιστεύεται ότι ο κ DeLonge αναφέρεται σε Υποστράτηγο Γουίλιαμ McCasland, ο οποίος ήταν διοικητής του Ερευνητικού Εργαστήριου της Πολεμικής Αεροπορίας, στη πόλη Wright-Patterson, μέχρι τη συνταξιοδότησή του, τον Οκτώβριο του 2013.

Έχει ένα διακοσμημένο βιογραφικό σημείωμα ο κ McCasland, και έχει συμμετάσχει σε έρευνες υψηλής τεχνολογίας για την ανάπτυξη νέων αεροσκαφών.

Η βιογραφία του στην ιστοσελίδα της USAF λέει: «Έχει υπηρετήσει σε μια ευρεία ποικιλία ρόλων προμηθειών και εργασιών διαστημικών ερευνών στο πλαίσιο της Πολεμικής Αεροπορίας και του Εθνικού Γραφείου Αναγνώρισης.»

Στο άλλο εμαιλ που εστάλη τον Οκτώβριο 2015, ο τραγουδιστής του ποπ, που τραγούδησε για εξωγήινους στο απο το 1999 τραγούδι του συγκροτήματος που λέγεται «Εξωγήινοι Υπάρχουν», με τίτλο «Σημαντικά Πράγματα».

Στο e-mail, ο κ DeLonge ισχυρίστηκε ότι είχε δύο σημαντικές επαφές με τις οποίες θα έπρεπε να συναντηθεί κ Podesta πάνω στο “ευαίσθητο θέμα” των ΟΥΦΟ και μια ταινία, μυθιστόρημα και ντοκιμαντέρ πάνω στα οποία εδούλευε ο ίδιος, τα οποία είχαν να κάνουν με μια συνέντευξη με τον Podesta.

Έγραψε τα εξής:

«Ο Tom DeLonge εδώ, αυτός που σας έκανε συνέντευξη για το εν λόγω ειδικό ντοκιμαντέρ όχι πολύ καιρό πριν.

»Τα πράγματα έχουν προοδεύσει σχετικά με το έργο. Τα μυθιστορήματα, οι ταινίες και τα έργα πεζογραφίας ανθίζουν και ολοκληρώνονται.

»Μόλις είχε μια προκαταρκτική συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Σπίλμπεργκ στο DreamWorks.

»Θα ήθελα να σου φέρει δύο πολύ “σημαντικα” πρόσωπα για να σας συναντήσουν στο DC.

»Νομίζω ότι θα τα βρείτε πολύ ενδιαφέροντα, καθώς αποτέλεσαν την κύρια ηγεσία σχετικά με ευαίσθητο θέμα μας.

»Και οι δύο άνθρωποι ήταν υπεύθυνοι για τα περισσότερα εύθραυστα τμήματα, όπως σχετίζονται με διαβαθμισμένες επιστήμες και ζητήματα του ΥΠ. Αμύνης των ΗΠΑ (Department of Defense).

»Με άλλα λόγια, αυτοί είναι αξιωματούχοι Α-Level (του επιπέδου Α).»

Δεν είναι σαφές αν ο κ Podesta απάντησε στα e-mails ή συναντήθηκε καθόλου με δαυτούς.

Κατά την έξοδό του, όμως, απο τη διοίκηση του Μπαράκ Ομπάμα τουιτάρισε ότι «η μεγαλύτερη αποτυχία» του ήταν ότι «δεν διεσφάλισε το #disclosure (#αποκάλυψη)» των αρχείων ΟΥΦΟ.

Δείτε τώρα το εμαιλ:

screen-shot-2016-10-13-at-7-07-49-pm

 

Πηγή:

Express.co.uk

Διαβάστε επίσης!

Τι έκανε τότε η Χίλαρι με τον Λόρενς Ρόκφελερ και με βιβλίο για τα…ΟΥΦΟ?!

Τι έκανε τότε η Χίλαρι με τον Λόρενς Ρόκφελερ και με βιβλίο για τα…ΟΥΦΟ?!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr