Home Greek News «ΣΧΕΔΙΟ Β» ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

«ΣΧΕΔΙΟ Β» ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

by _
0 comment 119 views

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από το αρχείο της Χίλαρι Κλίντον.

Ο Μάικλ Δουκάκης και ο Φιλ Αγγελίδης είχαν συνεννοηθεί με τους στενότερους συνεργάτες του Ομπάμα, Τζον Ποντέστα και Τζέρει Ζάιεντς να περάσουμε συντεταγμένα στο εθνικό μας νόμισμα στις 8 Ιουλίου του 2015, αν οι Γερμανοί επέμεναν σε παράλογες αξιώσεις, οπότε θα είχαμε γλιτώσει από τα μνημόνια και τη συμφορά που ζούμε, γιατί ο Λευκός Οίκος διέβλεπε συστημικό και γεωπολιτικό κίνδυνο από ενδεχόμενο Grexit.

Η αμερικανική κυβέρνηση αντιλαμβανόμενη τη σπουδαία γεωπολιτική θέση της Ελλάδας και τις συνέπειες τυχόν αποσταθεροποίησης στο μαλακό υπογάστριο της Μεσογείου, είχαν προετοιμάσει «Σχέδιο Β», προκειμένου να οδηγηθεί η χώρα μας σε συντεταγμένη επιστροφή στη Δραχμή και έξοδο από την Ευρωζώνη.

Όπως προκύπτει από τα απόρρητα έγγραφα των αμερικανικών υπηρεσιών και την αλληλογραφία της Χίλαρι Κλίντον που έφεραν στο φως της δημοσιότητας τα Wikileaks, το δεξί χέρι του Μπαράκ Ομπάμα, Τζον Ποντέστα είχε αναλάβει να πείσει τους Ευρωπαίους δανειστές και ειδικά τους Γερμανούς, προκειμένου να βρεθεί λύση στο ελληνικό πρόβλημα…

Πηγή:

Kontra news
hellasforce.com

http://www.triklopodia.gr/sxedio-epistrofi-draxmi-eixan-etoimo-amerikanoi/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr