Home Greek News ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ CRASH: Πώς ο William B.B. της CIA παρακολουθούσε τον Καραμανλή

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ CRASH: Πώς ο William B.B. της CIA παρακολουθούσε τον Καραμανλή

by _
0 comment 202 views

Σε παλιότερο του δημοσίευμα το περιοδικό CRASH είχε ανοίξει το φάκελο ΠΥΘΙΑ- VODAFONE αποκαλύπτοντας τον ρόλο του πράκτορα της CIA, William B.B., που οργάνωσε το δίκτυο παρακολούθησης του Κώστα Καραμανλή και των μελών της κυβέρνησής του…

Ο Αμερικανός πράκτορας, του οποίου η πολύχρονη δράση στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον με λεπτομέρειες στους φακέλους του ανακριτή κ. Φούκα, συνεργάστηκε στενά με επιχειρησιακά στελέχη της ΕΥΠ και πρωταγωνίστησε σε κοινές επιχειρήσεις των δύο υπηρεσιών, CIA και ΕΥΠ!

Ο William B. B. (με ενδιάμεσο όνομα που γράφεται με διαφορετική ορθογραφία στην καρτέλα του στο υπουργείο Εξωτερικών και διαφορετικά στα έγγραφα που κατά καιρούς υπέγραφε στην Αθήνα) από το έτος 2000 μέχρι τον ιούνιο του 2002, όταν εξερράγη η βόμβα στα χέρια του Σάββα Ξηρού, φέρεται να είχε αναλάβει τη διακριτική παρακολούθηση επιχειρησιακών μελών της «17Ν», μια αποστολή που
συνέβαλε με τον δικό της τρόπο στην εξάρθρωση του επιχειρησιακού βραχίονα της οργάνωσης

Με αφορμή την σύλληψη των τεσσάρων για το σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή σας θυμίζουμε το θέμα που φιλοξένησε το περιοδικό CRASH τον περασμένο Απρίλιο.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα του Γιώργου Τράγκα στο περιοδικό CRASH τον περασμένο Απρίλιο…

Πηγή:

http://www.crashonline.gr/επιβεβαίωση-του-crash-πώς-ο-william-b-b-της-cia-έστησε-τ/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr